Terminator


jag @ ridlägret

halloj
nu sitter jag och vicki på vårat rum efter en lyckad dag, precis som igår. vi lyssnar på bullets med rebecka och fiona som kommer ut ur emils högtalare från det andra rummet. nu såg vi att terminator- salvation rullar på TV1000.
vi ska nog kolla på det nuuu. samma sak varje kväll! vi sätter oss på rummet, kollar på tv tills det bara är porr på alla kanaler och sen somnar vi sött. puss!




Kalas


alice på ridlägret

hey!
vi vaknade unefär vid 11.00. vi gick ner, åt frukost, tog ett dopp i poolen med clara och lade oss på däcket och solade. jag fick en liten rand faktiskt! ganska lyckat faktiskt. vid 15.00 var det kalas hos grannarna för lilla Pelle som fyller hela 2år! lunch och tårta var det där. nu sitter jag,vicki och clara i vårat rum och ska ut på en photoshoot. hahahha. fett coola vi är. vi kommer lämna det här stället med massor av bilder.

time2go. puss!


Gigantic

jag och vicki sitter inne på rummet och är osociala mot varandra och är sociala mot andra.
det är en gigantic butterfly som flyger runt i rummet, blä. hade egentligen inte så mycket att säga. tackohej /h

YES!



'




stugan| kingen

tjo fan!
vicki har fixat så att hennes internet hon har på hennes mobil har kopplats till min dator. awesome!
så nu kommer vi blogga lite mer här i uppsala. det gick inte att ladda över några bilder från vickis kamera till min dator, så det får bli när vi kommer hem. nu är det slut på kingen bilderna! är faktiskt ganska nöjd med alla bilder därifrån. det är ju inte pro-bilder, men fina är dom. för en stund sen, när det var ljust ute var vi ute och red lite! ja, i typ en 20 min. vicki kan ju inte rida så mycket eftersom hon ramlade av! så vicki red Birkir och jag red Pärlan. Pärlan är en liten shetlandsponny som är 33 år! hahahah, hon är sååå söt. så vi skrittade bara lite i skogen. nu sitter vi i "vårat" rum och kollar på Van Helsing, eller Clara och Vicki gör det iaf. nu tycker dom jag har skrivit ett för långt inlägg... puss!


Tada!


Tindur, vickis heest

Birkir, min heeeest

Troll heter han

Heyyyy!
en blixt slog ut modemet, så vi har inte kunnat blogga. nu bloggar vi från Claras dator.
vi har haft det väldigt mysigt här under dagarna som har gått! dock så ramlade vicki av från tindur igår, för han började skena typ, så nu har vicki jätteont i sitt ben och kommer inte kunna rida på ett tag... dock kommer jag att rida med eva. vi har massor med bilder att visa, så bered er. det blir nog ingen mer bloggning föräns vi kommer hem. vi åker hem på tisdag. snart ska vi nog gå ut eftersom solen skiner lite granna. puss!


Lunch

jag gillar rå falukorv

har precsi gjort lunch, spagetti och falukorv. Solen tittar fram också så ska nog käka nere på bryggan!

Norrbo






kläderna jag köpte med mamma!

Halleu
nu har jag packat klar nästan allt! det är typ tandborsten som ska packas ner. det kommer bli amazing i Norrbo! alltså uppsala. massor av bilder kommer det bli. längtar efter att träffa claraaaaa! hennes blogg --->> KLICKA HÄR!
vicki kommer hit lite senare, så åker vi tillsammans in till vaxholm där mamma står med en bil som ska ta oss till uppsala! resan tar typ 45min.

nu har syrran gjort tonfiskpasta, YUMMIE! puss!

Tagga till Uppsala !

bilder från thailand i vintras.

Idag åker vi till Uppsala! ska bli as nice! håller på att packa lite småsaker eller typ som högtalare, kamera, laddare osv... lite synd att det inte är så bra väder men ändå! jag åker nog till hanna lite senare för vi ska typ åka vid halv 5 eller nåt sånt! puss

Skype






kingen

amen tjeeeenare!
idag har jag varit i arninge med pappa och köpt en stor väska/bag som jag ska ha ridkläder i! den är perfekt storlek.
och ett par svarta ridskor med stålhätta! ganska snygga för att vara med stålhätta. nu har jag packat allt utom necissären. sköööööönt. vi kanske inte har sagt det men vi kommer ha med oss min dator och vickis överladdnings-sladd, så ni kommer få se massor av bilder från varje dag! nu ska jag packa det sista, och sen gå och sova, eller iaf försöka sova... godnatt!

Jag vill bada!!!

onödigt

Jag vill bada! det var typ det jag ville säga, bara så ni vet... typ.

Arninge



pappa ska bara aktivera sitt kort, sen så sticker vi iväg till arninge! vi ska köpa nya ridskor till mig och en väska/bag som jag ska ha ridkläder och sånt i. vicki verkar hyffsat klar med sin packning. ja, eh... inte jag! jag måste göra det när jag kommer hem från arninge... ska kolla med pappa om han är klar. puss!


vaknade precis


jag och syrran för flera år sen!

godmorgon eller vad man nu ska säga, kl är lxm 12 ! ska packa lite till sen ska jag ta och ringa hanna! just nu sitter jag i soffan och kollar på mtv och är ensam hemma! det är ju bajs att det regnar oxå!!
puss/v

Packa





kingen

Godmorgon allesammans.
det verkar inte som att vi åker ring idag, eftersom det är så dåligt väder! ssääämsstt. men det kanske klarnar upp lite senare? vi får hoppas. annars så har jag en hel del packning att göra. för det första måste jag hitta en väska/bag att ha mina ridkläder i. jag får väl rota fram något. jag funderar på att kolla med vicki om hon vill komma hit och hjälpa mig att packa... men det går typ snabbare om jag gör det själv.

aja! nu ska jag iaf ta fram papper och penna och skriva ner allt jag ska ha med mig. smart är jag. puss!


It´s a brand new day






kingen. saknar lite♥

Hello!
första inlägget från mig idag. jag har varit på bio med familjen. vi såg Harry Potter! den var riktigt jäkla grym.
det hände någonting hela tiden, den var spännande hela tiden. det blev liksom inte för mycket, utan det var spännande. jag grät 2 gånger faktiskt, lite sorglig var den. och det var sista filmen!? hallå!? hur sjukt är inte det?
inga mer Harry Potter filmer? det är ju en tragedi. nu på kvällen har jag varit med philip,matilda,arvid och hampus. vi badade och det var as varmt i vattnet! vi typ värmde fötterna i vattnet.

imorgon är jag med matilda,hampus,vicki och philip. ska kolla med vicki om hon vill komma med sin vattenskoter.
vi får se! då kanske jag kan köra lite... we´ll see. måste iaf packa imorgon eftersom vi åker på tisdag! eller ja, packa idag eftersom klockan har passerat 00.00. aja, puss o godnatt!


Rubriker är allt lite kluriga

gammal höst bild.

Som ni kanske märkt så har jag och hanna gjort lite små ändringar på bloggen! nu ska jag ut och springa med mamsen! puss//v

Brunch


hästarna vi ksa rida!

nu ska jag och hanna gör lite brunch, eftersom vi inte har ätit frukost och det är ju snrt dax för lunch!
hanna ska på bio idag och jag ska nog bara va hemma och ta det lungt eftersom att jag börjar typ bli lite sjuk!!! vilket inte är bra eftersom vi åker på tisdag! ska dricka mycke te och käka massa piller så jag blir frisk! haha.

3 dagar kvar till uppsala

.

Tjeena! idag åkte jag och pappa och köpte nya ridskor och några ridstrumpor till mig eftersom att mina gamla är försmå. ska börja packa ännu mera till uppsala! är fett taggad! ska bli hur kul som helst!!
snart ska jag förmodligen gå över till erika men vi får se hur det blir!
puss

M & H





kingen

Godemorgon på er!
snart rullar jag och arvid in till vaxholm på varsin cykel. vi ska köpa något till Matilda & Hampus.
oj, nu ringde arvid, vi får skjuts med hans pappa in! tjaråååh!

grillning






kingen

det var ganska varmt i vattnet! runt 19-20°. matilda och hampus fyller år på söndag, så dom ska ha någon liten tårtgrej med grannarna imorgon, och då ska ju jag såklart dit! sen efter det så åker jag och vicki lite vattenskoter, wakeboard, ring. om hon inte kanske kommer till matilda och hampus lite senare... vi får se!

pappa står där ute med kyckling på grillen, dom är snart klara. när nelly kommer hem ska vi äta!
jag sitter här inne och kollar på den otecknade Scooby Doo! puss

Ut och springa

förra sommaren

kom alldeles nyss hem från Ingmarsö. det var ganska skönt där! vi käkade på restaurangen som finns där sen åkte vi hem. på hemvägen gansak precis utanför skarpö såg i en säl som simmade efter vattenskotern! as cool! och nu hade jag tänkt att jag sa ut och springa! så bloggar mera efter det! puss

Shopping






kingen

Halloo!
hela dagen har jag varit med mamma i stan och shoppaaat. det har varit jättemys. jag har köpt lite tröjor, ett par skor och sånt. när vi började dra oss hemåt så blev jag hungrig, så vi satte oss på Waynes Coffée där jag tog en macka med mozarella, pesto och tomater + en chai latté. hur gott låter inte det?  min kamera har inga batterier, men jag ska lägga den på laddning, då ska ni få se kläderna! jag är sjukt nöjd med kläderna. vad ska man säga? mamma är bäst! på söndag ska jag gå på bio med familjen och se Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. det ska bli niiiice!

nu ska jag slänga på mig jumpsuiten jag köpte och springa ner till Matilda och bada! puss!

ingmarsö

bilder från ingmarsö förra året.

jag och pappa ska åka dit med vattenskotern idag, vilken är lite jobbit för det blåser jätte mycke och det tar ungefär en timma att åka dit! menmen! därför kommer jag inte kunna blogga fören sent ikväll, och om jag miss rätt ska hanna in till stan med sin mamma! hoppas alla får en bra dag! puss

Jakob och Max

nu är hanna och klipper sig och jag sitter hemma hos max och jakob. vi har varit här hela dagen och edvin och billy var oxå här, vi har typ kollat på film och chillat, vart ute lite och så! är fett nyfiken på hur hanna klipper sig!!! hihi aja puss/ V

Sista dagen





utsikten från stugan! kingen

Godmorgon dåååå
är sjukt trött. mmmmhhhmmm. vicki och jag ska ju träffa billy och max i vaxholm snart. ja, eller om ett tag eftersom att både jag och vicki inte har klätt på oss,ätit frukost eller något sådant. + att jag måste duscha!
så det kanske börjar bli dags för mig att göra allt det där. juste, nästa vecka så åker jag och vicki till uppsala, till mina sysslingar och rider! dom har islandshästar som jag brukar rida på när jag är där. så vi ska rida typ 2 gånger om dagen, på olika hästar. ska bli fett! då hänkar vicki´s kamera med såklart. så mycket bilder kommer det bli!

next--> duschen!

Varför vakna så tidigt när det är sommarlov

superman.

alltså det är sommar lov och jag vaknar vid 8, det är helt sjukt!
ska gå ner och käka frukost, ringa max, ringa hanna och sen åker vi förmodligen till max eftersom att det regnar!

Nattinatt

Godnatt, nu ska jag lägga mig i sängen och somna till Peter Pan. ♥

Transformers 3

kom hem för ett tag sen!
jag och hanna åkte in till stan vid 4 ungefär, kollade lite i affärer och hämtade ut biljetterna till bion. Den var sååå sjukt bra! ni måste se den om ni inte redan gjort det!
efter så gick vi till wayne's coffie och köpte varsin chailatte, därefter tog vi en liten promenix till tekniska och tog bussen därifrån hem! imorrn ska vi va med max och billy typ, sista dagen innan max åker och då kommer vi inte ses på två veckor! segt...
puss

Tryck, tack!

vicki and the wathascootah

klicka där! ----->> http://www.bloggriket.se/

I´m Seeing You In A Whole New Light







kingen

Godmorgon på er!
är på lite bättre humör idag... igår-kväll var jag lite mixed up, men en viss person var söt och fick mig o må lite bättre. idag ska ju jag och vicki kolla på Transformers 3! det ska bli fett awesome. det är tydligen rea på alla Monki affärer, så vi ska till monki oxå har jag bestääämt. och snart ska jag till vicki och kolla på Transformers 2, för jag har bara sett halva. puss!

Vaxholm med massa

foto:jag

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska berätta vad vi gjort idag eftersom hanna är trött!
Jo.. imorrsen åkte jag, hanna och mathilda in till vaxholm och träffade max, jakob, edvin, john, isak, erik och några till typ som jag inte vet lika det va! juste, elina oxå men hon va inte där så länge! vi va vid ''pizzabacken'' och fotade när alla åkt longboard. sen följde vi mathilda till färjan och alla tog en glass. sen åkte vi över med färjar till rindö för jakob vill åka där men det var hur tråkigt som helst... efter det käkade vi middag hos max och jakob, alltså jag, hanna, edvin, max och jakob. sen drog edvin och vi andra kollade på allsång på skansen och chillade! sen gick jag och hanna till färjan!
jaa det är typ det vi gjort idag! haha. lillepluttis hanna, nu ska jag göra allt som får hanna att bli lite gladare på livet för stunden!
Oj glömde imorrn ska vi på bio och se Transformer 3 !
(jävlig långt inlägg)

Whats happeni´n to me?



jag orkar inte skriva vad vi har gjort idag. det får vicki göra. jag vet inte vad det är med mig. jag är jättetrött, ledsen, livet suger, allt förändras, allt är helt fucked upp helt enkelt. det värsta är... jag vet inte varför. eller jo, lite, men inte mycket. ååååååhhhhhhh. kan inte någon ta hand om mig? okej, någon tar hand om mig, varför klagar jag?
det är något jag saknar. det var ganska skönt att sitta i trädgården och skvätta några tårar. jag orkar ingenting. låtsas typ vara hård, I´m Not. dö. allt är fucked. cepe...

duuuuschen


hanna & jag i våras.

nu sitter jag och Mathilda i soffan och väntar på att hanna ska duscha klart. sen ska vi gå till färjan för då ska vi träffa Max, Jakob, Edvin och Elina typ. sen får vi se vad vi gör! och vi ska ta med min kamera så vi lägger upp bilder lite senare! det är sjuukt varmt och jag har jeans! hur tänker jag? haha.
puss

Vamos a la playa




kingen

tjatjaaa!
nu ska jag och vicki kolla på tron legacy på min dator! för en stund sen följde vi max, jakob och edvin till färjan.
det har varit en nice kväll! imorgon ska vi in till vaxholm och träffa några.

jag och vicki har funnit våran nya favorit-låt. VAMOS A LA PLAYA!


Party in my head

hey!
vi kom nyss hem från staaan. vi har varit i zinkensdamm i någon longboard backe. jag har nu bestämt mig att jag ska bli lika bra! jag måste börja åka lite bräda, det var fett ostabilt nu när jag inte har åkt på typ 2 månader!
sen drog vi till gamla stan till espresso house och jakob köpte en chai latté till mig för att jag hade burit hans väska. så jäääkla gott! och nu är vi hemma hos vicki. jakob,max och edvin kommer hem till mig sen.
nu ska jag blogga på peeetras blogg!
puss

Staden




mitt rekord på öring! 4.8 hekto :) kingen

Whalla
Är super tired. såg att vicki inte hade kunnat sova inatt. när hon sover med mig sover hon utan problem, men när hon sover hemma kan hon inte sova? cepe. ändrade planer! jag,jakob,max och vicki åker in till stan istället för att max och jakob skulle in på Kahalani. men nu ska jag börja göra mig iordning, för dom ville åka in ungefär vid 12.
puss!

Kan inte sova?

vattenskoter!!! ♥
helt sjukt jag somnade ungefär vid 3 och vaknade vid halv 5 för att jag inte kunde andas(jag har astma). sjukt jobbit så jag gick och la mig i soffan och kollade på tv och det är ju jätte kul att det bara går barnprogram nu... ska nog försöka slumra till lite sen efter som att jag ska vara med max, jakob och hanna!
hoppas att ni kunnat sova!?

eh, jag dör





kingen

JAG DÖR. det finns 2 killar som är så jääävla snygga. vad ska jag göra? åhåhåh! jag känner dom inte, men IDC.
damp. jävlaskitfan. snyggsnyggsnygga är dom! hjälp mig...

he got game

bilder från när vi va ute med hästarna idag, Wille och Dancer.

sitter och lyssnar på musik och har jätteont i halsen och saknar min syrra lite gran faktiskt för typ första gången på 6 månader? hon bor i austalien. jag ska faktiskt rita en bild på hanna och som påbörjade för gansak längesen men gjorde aldrig klart den.. så om den blir bra kasnke ni får se den!
Puss

Den där lukten <3





lite favorit bilder från kingen

hallo
ikväll har jag varit med matilda! vi har badat, paddlat med surfingbrädan, spelat mario på nintendo m.m.
det har varit fett! idag var ju somsagt jag och vicki ute och gick med helenas hästar. vi gick en stig, sen börjar vi se vildsvins spår och vi hör en bebisgris i skogen 3 gånger. fyyyyfan vad jag flippade ur! vicki var lugn, men jag dog typ.
men sen lyckades hon smitta mig med sin lugnhet. imorgon drar jag och vicki till max och jakob i svinninge.

petra frågade mig om jag ville gästblogga på hennes blogg, och det är klart jag vill!
här är hennes blogg! puss

Bio

heeeej! kom precis hem från bion med pappa! måsta faktiskt säga att den var ganska bra, förutom att slutet var mycke bättre i boken men ändå! jaa.. alltså vi kollade på Harry Potter sista filmen! :) idag var jag och hanna ute med hästarna på en jäääätte lång promenad! vi gick runt på massa olika stigar på bogesund och hörde vildsvin i buskarna! lääskigt! aja nu ska jag kolla på nån film om jag hittar nån bra.

Bogesund







Tjeeeeeenare
Nu är jag och vicki på bogesund. Sorry att vi inte har bloggat något, vi har inte haft internet här.
Jag har med mig datorn, men jag har inget internet, så nu är jag inne på mammas dator. Max var här igår oxå.
Sen åkte han hem typ vid 22.30. Jag och vicki kanske ska gå ut med kickis och helenas hästar. vi känner för att gå ut och gå, och varför då inte ta med sig hästarna? vicki måste hem till kl 16.00, då åker jag till skarpö.
nej, nu ska jag kolla om helena har kommit! puss


Tanka vattenskotern

nu ska jag och pappa åka och tanka vattenskotern, sen åker jag till hanna eller hämtar henne och åker förbi max och jakob när dom målar. Pappa beställde precis två biljetter till harry potter på söndag så det ska bli lite kul!
adjööös!!

Klicka!


jag och vicki, haha

klicka på länken så gör ni oss en tjänst! http://www.bloggriket.se/

Varför sjunger jag på den låten?





kingen

Gutenmorgen
Vicki skrev alldeles nyss att vi kanske ska vara med jakob idag, men jag tror inte det. han ska typ måla staket hela dagen -.- men vi kanske åker dit och hjälper dom, vi får se! jag orkar inte resa mig upp ur sängen...
och nu till rubriken. jag har Jingel Bells på huvudet. varför har jag det? det är ju sommarlov!? vill inte bli påmind om vinter... nu ska jag nog palla mig upp ur sängen tror jag. puss!


Jakob idag kanske

godmorgon! ska nog vara med hanna och jakob idag. det är ju så himla dåligt väder! fast det hindrar en inte från att åka vattenskoter, haha! aah jag har inte så mycke mer att säga ska käka frukost nu !
puss

sömn problem

foto:jag

Åhh... kan inte sova ! är jättetrött men orkar inte sova, jobbit ! ska nog kolla på vampire diares och glee kanske...
idag var vi ju på cirkus maximum, det var helt okej faktiskt! varit där så många gånger så man tröttnar ju lite men ändå! imorron så ringer jag hanna och om det är fint väder ska vi ut med vattenskotern tycker ja!
puss

Cirkus

Hey!
Nu efter en väldigt god frukost hemma hos mig har vi åkt till vicki. vi ska nämligen åka till vaxholm med vickis pappa. cirkusen börjar kl 19.00. första cirkusen i mitt liv! hoppas den är bra nu oxå.
börjar ni tröttna lite på såpbubble-bilderna? säg bara till isånnafall, för vi har mer bilder! ganska mycket mer bilder... bra va? nu är vicki inne i duschen. bara så att ni vet lixom. vi ses!

Skarpö

nu har vicki skjutsat hem edvin, max och johan. snart ska vi åka hem till mig och sova där. min släkting från tyskland är hemma hos oss. men hon kan svenska, men inte hennes kille. shiet vad dom där killarna har kört slut på mig och vicki! efter en hel dag med dom är vi helt slut ;o
nu ska vi snart åka! puss

Ring

Tjaaaa
vi kom nyss hem från max. vi åkte ända från svinninge till vicki 5 pers på vickis vattenskoter, haha.
max, vicki, jag, johan och edvin. det gick fett bra! vi ska snart åka ring.
på lördag åker jag, vicki och max till mamma. ikväll sover jag o vicki hos mig.
nu ska vi åka ring, puss!

Flädersaft

Halloj
Nu sitter jag och vicki i hennes rum och dricker fläderblomssaft. Vi ska kanske dygna, vi får se om vi pallar!
Vi kan inte sluta sjunga på fest hos mange, så nu satte vicki på den i högtalarna.
imorgon ska vi äta frukost hos max. kl 10.00!? ;o men vi pallar oss upp antar jag...
tjahrå!

Svar till frågestunden

Victoria
1.hur länge har ni känt varann och hur ? :D
2.vad gillar ni att göra på fritiden?
3.var bor ni ?

svar: 1.Vi har känt varandra i 5 år nu. Vicki började i samma skola som Hanna.
2. Hanna: rida, åka longboard, blogga, fota. Vicki: Gymnastik, fota, blogga.
3. I Vaxholm, en stad i stockholms skärgård.
Tack till Victoria!


Emma olson
1. hur många läsare har ni om dagen?

svar: runt 30 st.
Tack till Emma!


Stephanie
1.Hur gammla är ni ?
2. Bor ni i stockholm ?
3.Tre saker ni skulle ta med er på en öde ö, vad hade det varit, och ni fick ta med der en varsin person, vem ? :)

svar: 1. Hanna: 13år  Vicki: 14år
2. Ja, i stockholms skärgård.
3. Hanna: segelbåt, nödpistol, dagbok     Vicki: Motorbåt, Gevär, dagbok
Tack till Stephanie!



Tessie
1. bästa årstiden?

svar: SOMMAR!
Tack till Tessie!


Louise
1. Har ni något stort intresse?

svar: Hanna: Ja, att rida och fota!  Vicki: Ja, att fota!
Tack till Louise!


Sandra
1.Hur länge har ni varit vänner? :)

Svar: I 5 år!
Tack till Sandra!


Petra
1. Hur lärde du och vicki känna varandra ? :D <3

Svar: Vicki började i samma skola som Hanna.
Tack till Petra!


Clara
1, Snyggaste killen?
2, Det pinsammaste ni varit med om?
3, Det värsta som skulle kunna hända?
4, Era framtidsdrömmar?
5, Hur taggade är ni på en skala 1-10 på att komma och bo granne med mig några dar!?


Svar: 1. Båda två säger helt klart Ryan Sheckler!
2. När vi åkte rakt in i en boj med vattenskotern och en skit snygg kille kollade på!
3. Att någon av oss skulle få minnesförlust.
4. Bli DJ´S!
5. 10 FÖRFAAAAAAAN SÄGER BÅDA! ALLTSÅ 20!
Tack till Clara!


Klara
1. Favorit låt ? 
2. Bästa pojkvänen ? 
3. Favorit häst ? ( till hanna ) 
4. Favorit godis ?

Svar: 1. ALLT SOM SWEDISH HOUSE MAFIA GÖR!
2. Ryan Sheckler!
3. Bisse!
4. Sura!
Tack till Klara!


Tack till alla som har ställt frågor!
här kommer alla som har deltagit.

http://klarashorseblog.blogg.se/
http://fridayfilii.blogg.se/
http://petralindes.blogg.se/
http://ssandraess.webblogg.se/
http://louisecaarlsson.devote.se/
http://seys.blogg.se/
http://eeolson.blogg.se/
http://viktigaaste.blogg.se/


Ritz

Helloooooooooo
vi nyss kom hem ifrån vaxholm.
först åt vi lunch på winbergs. när vi står i kön så ser jag thomas komma fram till mig. gissa vad han gör?
han tar fram en jävla vattenpistol och sprutar på mig! sen kommer edvin bakom mig och sprutar ner mig med vatten ännu mer! sen kommer max och john och max springer efter mig! riktigt kul var det...
dom jävlarna! dom sprutade ner vicki lika mycket som dom sprutade ner mig. ruligt!
vi stannade kvar och hängde lite med dom 4 pojkarna.
nu är jag och vicki i hennes rum och lyssnar på Swedish House Mafia på högsta volym i hennes iphone högtalare.
grymt är det! puss.

Bubbles

Hallo!
Jag och vicki har på typ 2 timmar hunnit äta frukost, lyssnat på musik och redigerat bilder.
Nu har vi laddat upp alla bubbel-bilderna, så väldigt mycket bubbel-bilder kommer ni få se nu!
Vad tycker ni om dom här ovanför? ganska coola tycker jag! idag kanske vi åker in till vaxholm, vi får se.
ikväll kanske vi går och kollar på Transformers 3 på bio. niceeeeeeeee!
hahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahah
alldeles nyss höll vicki på o elda lite på ett papper. jag är helt koncentrerad på min redigering av bilder, så jag tänker inte på vad hon gör där bakom mig. sen helt plötsligt skriker hon ut, "HANNA! HANNA! HANNA!"
gissa vad jag ser? hela pappret är fullt av eld! hon springer ut ur rummet och kastar det på golvet, hämtar en handduk och släcker elden. riktigt jävla smart är hon! hahahaha

Bloggriket

här kan du lägga till din blogg och få röster!
http://www.bloggriket.se/

Maxi

vintras

heyy!
idag har vi varit med max hemma hos vicki. vi har badat, åkt vattenskoter, kollat på film, blåst såpbubblor, träffat billy en stund. dagen har varit niiiice! nu är vi helt slut... vi sitter i vickis rum och äter vattenmelon o kollar på tv.
byee!

The Last Airbender





kingen

nu ska vi sova! vi har kollat på halva The Last Airbender. den är bra! hanna har redan sett den, men inte vicki. det ligger cheez doodles smulor i hela hannas säng, nice.. imorgon ska vi plocka upp max i svinninge med vickis vattenskoter. nej, nu ska vi sova! godnatt.

Frågestund


Smultronplockning





haha, bilden på mig! xp bilderna är från kingen, om ni inte fattade det

vi kom nyss hem till mig (hanna). det var as varmt i vattnet idag oxå, men inte lika varmt som igår.
fast det var varmare i vattnet än i luften, så vi hoppade i hela tiden, vilket resulterade 2 tjejer som fick ont i öronen.
vi plockade lite smultron på vägen hem. sen såg vi en helt galen katt som vi lekte lite med, haha. kuuuuuuuul.

vi har tagit massa bilder som kommer upp när vicki kommer hem, eftersom det är hennes kamera!
jag vill oxå ha en kamera... aja, kanske till jul? haha. nu ska vi hitt på nå´t! puss.





Ner till bryggan och bada!

nu ska jag och hanna gå ner och bada! vi har fotat lite så vi läger upp lite bilder senare! puss

Hanna&Vicki

vi i höstas!

tjofräsch!
nu sitter vi i vickis rum. idag har vi åkt till vaxholm med vattenskotern och käkat lite mjukglass. efter det åkte vi runt lite och letade efter ett bra badställe. när vi hade hittat en plats vid bullerholmen och har gått iland ser vi en jävla svan som står typ 2m ifrån oss och fräser! vi blir cprädda och typ kastar oss på vattenskotern!
vi åkte därifrån och hittade ett nytt badställe på kullö. det var as varmt! 23° i vattnet.
sen efter ett tag åkte vi till vicki, och nu är vi här!
om ett tag åker vi hem till hanna och sover där.bye!



glasögon




kolla vad jag hittade! nerdglasses!

sol, vind och vatten

godmorgon! ska göra lite frukost och sen drar jag till hanna! puss

Våra Brister Gör oss till människor






Gutenmorgen på er!
ååhh vad skönt det är och vakna upp och man är hemma. wunderbart.
jag o vicki hade ju satsat på att det skulle bli fint väder idag, men nejnej... varmt är det iaf!
hoppas det blir sol lite senare. vicki kommer ju hit typ om 2 timmar, så jag ska duscha och lite sånt.
juste! det är SJUKT mycket knott i kingen, och såklart så blev jag drabbad... 48 knott bett från armbågen till fingertopparna. usch! ska hoppa in i duschen nu, puss!


skönt







Äntligen hemma!
sitter i köket och äter vattenmelon. har precis pratat en lång stund med vicki, underbart!
hon kommer hit runt 12.00 imorrn, så vi har hela dagen framför oss. som jag sa så har jag nu lagt upp lite bilder från kingen! bilden på en stuga, där sov vi. liten som attan för 4 pers, men det funkade.

nu ska jag slänga min stora hög med kläder i tvätten. puss!

Överlycklig typ?!


idag vaknade jag av att elina la sig på mig, sen drog vi ut med skotern och när vi kom hem käkade vi frukost. v solade och badade och det va 20 grader hemme hos mig! helt sjukt! sen åkte pappa och jag och hämtade min mobil!! såå skönt att ha sin vanliga telefon igen! (iphone4).
imorrn blir det hanna dårå! ska bli helt sjukt underbart att träffa henne efter en månad!
puss

Mumintrollet

den här har min gammelfaster kajsa virkat! jag fick ju den :) den passar bra nu till mitt nya vita rum!
nej, vi har inte åkt än. men snart! haha. pappa håller på med båten, vi får se när han blir klar...
ikväll ska vi äta på badklipporna med gänget på skarpö, en vanlig tradition vi har på skarpö.
aja, sista inlägget här i fränsta blir det nog. puss!

I´m coming home

just a big ego...

Godmorgon folkes!
Snart ska vi åka hem. Ska bli fett skönt.
Imorgon träffar jag vicki! vi ska åka lite vattenskoter, käka mjukglass i vaxholmshamn, vicki ska se min nya garderob m.m. ska bli extremt nice. men nu ska jag äta frukost! puss på er. (ps. ikväll kommer bilder från kingen)

WooooW

sjukt gammal bild på mig och elina

Jag och elina rodde precis till sakrpö bron och tillbaka hem till mig och det är typ 3 kilometer! och vi rodde med vår ring som man har efter båten! haha, det gick faktiskt as bra! men nu ska vi hämta madrasser och så för vi ska sova på stuttsmatan!
Haré !

Är med Elina :)

elina och hanna( kanske inte den bästa bilden men ändå)

Jag och Elina har typ solat och badat hela dagen! sjukt skönt! vi ska nog dra in till vaxholm lite senare men just nu väntar vi på att pappa ska komma hem så han kan åka och tanka vattenskotern så vi kan åka ring! hihi! och nu står elina i duschen och jag funderar på vad vi ska hitta på...
puss

badat

ego boost

jag och emil åkte och badade på andra sidan sjön. pappa o thomas skjutsade oss med båten.
det var sjukt varmt! typ 21°! as skönt. snaaacka om att dagen har gått fort! klockan är ju redan 18.00 ;O
om någon timme kommer min faster, hennes man och min nya kusin! han är typ 2 veckor. så söt!
jag vet att jag bara lägger upp massa egobilder, men just nu har jag inga andra bilder. ni får nöja er.
om 2 dagar träffar jag vicki! puss

shiet

så jävla skönt o ha mobil igen!

Godmorgon!
Vaknade ganska sent idag... 12.30. eller, sent och sent, men man sover bort ett par timmar!
pappa och thomas har redan åkt ut och fiskat, eftersom jag och emil vaknade lite senare än vad dom gjorde...
men det är chill! det är ganska skönt o sitta ute på terassen under ett parasoll och blogga i värmen.
såg i ett av vickis inlägg att hon räknar ner timmarna tills jag kommer! hon är ju för söt.
vet inte riktigt vad vi gör idag, men imorgon åker vi hem iaf. haré!

Nån mer som inte kan logga in på fb?

foto: jag

Hej! nån annan som inte kan logga in på facebook? det kom fran nån grej att jag inte kunde logga in fören om några timmar?! as konstigt menmen...
just nu ligger jag ute på bryggan och solar och snart ska jag hämta elina med vattenskoter!

Nattinlägg

kanske inte borde ta en vinter bild? haha. (ful gubbe i bakgrunden)

jag kan inte sova... har jättetråkigt! räknar timmarna tills hanna kommer hem. Kanske ska ta och kolla på nån film eller kasnske ringa moa och kolla om hon vill komma ner och chilla på bryggan?! jaja puss!


TILLBAKA!

*blink blink*

Hello!
Nu är jag tillbaka i fränsta! egentligen skulle vi varit i kingen tills på fredag, men vi åkte hit idag istället, fiskar imorgon och åker hem på fredag! det har varit fett kul! jag fick 7 öringar totalt. den största var 0,48 kg.
ganska stort faktiskt. sjukt liten stuga, trodde inte jag skulle trivas från början, men efetr 1 dag var det hur mysigt somhelst. ni kommer få se typ över 100 bilder! så jäkla skönt att få prata med vicki igen! det har varit cepe jobbigt att inte kunna prata med henne... men på lördag, då jäävlar är vi igång igen!
puss!

Äntligen

från i vintras.

Äntligen har jag snackat med hanna!!! så skönt att höra hennes röst!
imorrn ska jag förmodligen vara med elina om hon inte är med mathilda. Och idag har jag verkligen inte gjort nånting, eller följde med pappa och köpte lite grejer och sen kom vi hem och jag somnade nästan direkt och sov till 7 -.- men tror jag ska ut och springa snart!
Puss

dagens outfit

Hood - Abercrombie and fitch
Jinne - Gina
Jeans - G-Star

Förlåt

Hejhej! jag uppdaterade inte igår för vi hade ju fest! men det va kul, jag, moa, erika och maria skulle sovit på studsmattan men det började typ regan så vi sov i stugan ist. eller ja, sov och sov!
idag kom bea och julia hit! det va lite kul! vi kollade på film åkte vattenskoter sen ring bakok och bastade! skönt!
hoppas ni haft det bra iaf!

Nu jävlar blir det fest!


Mini shopping

tjena! åkte in till stan med pappa och så köpte jag en skjorta från gant och ett par jeans från g-star!
Älskar G-Star!! dom bästa byxorna alltså, köp jeans där om ni inte redan gör det! ;)

Godmorgon!

jag och hanna.

Heej! idag skanske jag träffar max och jakob, vi får se om jag orkar gå upp! har inte ens gått upp ur sängen, men det är ju typ ingen dide när det är så dåligt väder! Puss

Typ Jätte Varmt!

foto: Hanna


Tjenixen! det är ju sååå sjukt vamt! eller det är typ fuktigt?! sak städa klart mitt rum sen får det bli ett dopp i havet!

Det är typiskt att när jag behöver snacka med hanna så kan man varken ringa, smsa eller nå henne på fb! blir deprimerad! saknar dig hanna, ortroligt! ♥

hare bäst!


rubrik ?

foto: jag

Kom precis hem från att ha varit i nacka och handlat lite med pappa, sen ska vi åka och handla lite till men i arninge! och jag måste verkligen fixa mitt rum! ser ut som jag vet inte vad... ligger kläder överallt, smink, väskor, skor... ja typ allt som man kan ha i ett rum ligger huller om buller ! inte kul.

bikini

Godmorgon! just nu sitter jag och kollar på bikinis, behöver verkligen nya! haha den där ↑ skulle inte riktigt sitta fel! bloggar mera senare!

Ont i huvudet

foto: jag

kom precis hem! jag har jätte ont i huvudet för det är så kvaft ute typ, aah jag kan inte andan iaf(har astma) ska duscha sen drar jag till vaxholm och ska nog träffa david, max, jakob och några fler. bloggar sen när jag kommer hem tror jag!
pussen

godmorgon!

Yeees, idag är man barnvakt dårå! tummen upp för det! (not)
aja, ska åka till hjorthagen(ungen jag vaktar bor där) ungefär vid 12 sen är jag klar vid runt halv 5 typ. men det bra med det är att jag får pengar! igår råkade jag somna nere på bryggan så kom upp vid kanske 3 halv 4 och la mig i sängen, men det var fint iaf när solen gick upp! Saknar hanna, helt otroligt!!!
Ha en fin dag!


drar nu!

Herråååå! drar nu till huset i ingenstans! puss på dig vicki! HARÈ!

Sen kväll, tidig morgon

yeh
tjatja!
det blev så att vi åkte till ett badställe med sysslingarna! det var riktigt kul o träffa dom. innan vi åkte dit åkte vi till Kajsa o Runo. Kajsa är pappas faster. hon virkar MASSOR! det var så underbart och kolla på allt hon har virkat.
väskor,armband,halsband,lock,djur m.m. själv fick jag ett armband, 2 små blommor, 1 väska och ett mumintroll!
haha. älskar mumintrollet! jag ska fota den och visa er. sen åkte vi hem och så var emil och thomas här!
vi åkte ut och fiskade. snacka om att vi har tur med vädret. jag fick 1 gädda och 2 abborrar. niiiiiiice.
imorgon åker vi till kingen. så ingen kontakt med utvärlden på 7 dagar. ingen el, ingen täckning typ. ska bli ganska skönt faktiskt. hoppas vicki bloggar bra nu! saknar henne fett, men det vet ni nog redan. fast det skiter jag i. saknar dig vicki! puss♥

RSS 2.0
hannaochvicki -

Terminator


jag @ ridlägret

halloj
nu sitter jag och vicki på vårat rum efter en lyckad dag, precis som igår. vi lyssnar på bullets med rebecka och fiona som kommer ut ur emils högtalare från det andra rummet. nu såg vi att terminator- salvation rullar på TV1000.
vi ska nog kolla på det nuuu. samma sak varje kväll! vi sätter oss på rummet, kollar på tv tills det bara är porr på alla kanaler och sen somnar vi sött. puss!




Kalas


alice på ridlägret

hey!
vi vaknade unefär vid 11.00. vi gick ner, åt frukost, tog ett dopp i poolen med clara och lade oss på däcket och solade. jag fick en liten rand faktiskt! ganska lyckat faktiskt. vid 15.00 var det kalas hos grannarna för lilla Pelle som fyller hela 2år! lunch och tårta var det där. nu sitter jag,vicki och clara i vårat rum och ska ut på en photoshoot. hahahha. fett coola vi är. vi kommer lämna det här stället med massor av bilder.

time2go. puss!


Gigantic

jag och vicki sitter inne på rummet och är osociala mot varandra och är sociala mot andra.
det är en gigantic butterfly som flyger runt i rummet, blä. hade egentligen inte så mycket att säga. tackohej /h

YES!



'




stugan| kingen

tjo fan!
vicki har fixat så att hennes internet hon har på hennes mobil har kopplats till min dator. awesome!
så nu kommer vi blogga lite mer här i uppsala. det gick inte att ladda över några bilder från vickis kamera till min dator, så det får bli när vi kommer hem. nu är det slut på kingen bilderna! är faktiskt ganska nöjd med alla bilder därifrån. det är ju inte pro-bilder, men fina är dom. för en stund sen, när det var ljust ute var vi ute och red lite! ja, i typ en 20 min. vicki kan ju inte rida så mycket eftersom hon ramlade av! så vicki red Birkir och jag red Pärlan. Pärlan är en liten shetlandsponny som är 33 år! hahahah, hon är sååå söt. så vi skrittade bara lite i skogen. nu sitter vi i "vårat" rum och kollar på Van Helsing, eller Clara och Vicki gör det iaf. nu tycker dom jag har skrivit ett för långt inlägg... puss!


Tada!


Tindur, vickis heest

Birkir, min heeeest

Troll heter han

Heyyyy!
en blixt slog ut modemet, så vi har inte kunnat blogga. nu bloggar vi från Claras dator.
vi har haft det väldigt mysigt här under dagarna som har gått! dock så ramlade vicki av från tindur igår, för han började skena typ, så nu har vicki jätteont i sitt ben och kommer inte kunna rida på ett tag... dock kommer jag att rida med eva. vi har massor med bilder att visa, så bered er. det blir nog ingen mer bloggning föräns vi kommer hem. vi åker hem på tisdag. snart ska vi nog gå ut eftersom solen skiner lite granna. puss!


Lunch

jag gillar rå falukorv

har precsi gjort lunch, spagetti och falukorv. Solen tittar fram också så ska nog käka nere på bryggan!

Norrbo






kläderna jag köpte med mamma!

Halleu
nu har jag packat klar nästan allt! det är typ tandborsten som ska packas ner. det kommer bli amazing i Norrbo! alltså uppsala. massor av bilder kommer det bli. längtar efter att träffa claraaaaa! hennes blogg --->> KLICKA HÄR!
vicki kommer hit lite senare, så åker vi tillsammans in till vaxholm där mamma står med en bil som ska ta oss till uppsala! resan tar typ 45min.

nu har syrran gjort tonfiskpasta, YUMMIE! puss!

Tagga till Uppsala !

bilder från thailand i vintras.

Idag åker vi till Uppsala! ska bli as nice! håller på att packa lite småsaker eller typ som högtalare, kamera, laddare osv... lite synd att det inte är så bra väder men ändå! jag åker nog till hanna lite senare för vi ska typ åka vid halv 5 eller nåt sånt! puss

Skype






kingen

amen tjeeeenare!
idag har jag varit i arninge med pappa och köpt en stor väska/bag som jag ska ha ridkläder i! den är perfekt storlek.
och ett par svarta ridskor med stålhätta! ganska snygga för att vara med stålhätta. nu har jag packat allt utom necissären. sköööööönt. vi kanske inte har sagt det men vi kommer ha med oss min dator och vickis överladdnings-sladd, så ni kommer få se massor av bilder från varje dag! nu ska jag packa det sista, och sen gå och sova, eller iaf försöka sova... godnatt!

Jag vill bada!!!

onödigt

Jag vill bada! det var typ det jag ville säga, bara så ni vet... typ.

Arninge



pappa ska bara aktivera sitt kort, sen så sticker vi iväg till arninge! vi ska köpa nya ridskor till mig och en väska/bag som jag ska ha ridkläder och sånt i. vicki verkar hyffsat klar med sin packning. ja, eh... inte jag! jag måste göra det när jag kommer hem från arninge... ska kolla med pappa om han är klar. puss!


vaknade precis


jag och syrran för flera år sen!

godmorgon eller vad man nu ska säga, kl är lxm 12 ! ska packa lite till sen ska jag ta och ringa hanna! just nu sitter jag i soffan och kollar på mtv och är ensam hemma! det är ju bajs att det regnar oxå!!
puss/v

Packa





kingen

Godmorgon allesammans.
det verkar inte som att vi åker ring idag, eftersom det är så dåligt väder! ssääämsstt. men det kanske klarnar upp lite senare? vi får hoppas. annars så har jag en hel del packning att göra. för det första måste jag hitta en väska/bag att ha mina ridkläder i. jag får väl rota fram något. jag funderar på att kolla med vicki om hon vill komma hit och hjälpa mig att packa... men det går typ snabbare om jag gör det själv.

aja! nu ska jag iaf ta fram papper och penna och skriva ner allt jag ska ha med mig. smart är jag. puss!


It´s a brand new day






kingen. saknar lite♥

Hello!
första inlägget från mig idag. jag har varit på bio med familjen. vi såg Harry Potter! den var riktigt jäkla grym.
det hände någonting hela tiden, den var spännande hela tiden. det blev liksom inte för mycket, utan det var spännande. jag grät 2 gånger faktiskt, lite sorglig var den. och det var sista filmen!? hallå!? hur sjukt är inte det?
inga mer Harry Potter filmer? det är ju en tragedi. nu på kvällen har jag varit med philip,matilda,arvid och hampus. vi badade och det var as varmt i vattnet! vi typ värmde fötterna i vattnet.

imorgon är jag med matilda,hampus,vicki och philip. ska kolla med vicki om hon vill komma med sin vattenskoter.
vi får se! då kanske jag kan köra lite... we´ll see. måste iaf packa imorgon eftersom vi åker på tisdag! eller ja, packa idag eftersom klockan har passerat 00.00. aja, puss o godnatt!


Rubriker är allt lite kluriga

gammal höst bild.

Som ni kanske märkt så har jag och hanna gjort lite små ändringar på bloggen! nu ska jag ut och springa med mamsen! puss//v

Brunch


hästarna vi ksa rida!

nu ska jag och hanna gör lite brunch, eftersom vi inte har ätit frukost och det är ju snrt dax för lunch!
hanna ska på bio idag och jag ska nog bara va hemma och ta det lungt eftersom att jag börjar typ bli lite sjuk!!! vilket inte är bra eftersom vi åker på tisdag! ska dricka mycke te och käka massa piller så jag blir frisk! haha.

3 dagar kvar till uppsala

.

Tjeena! idag åkte jag och pappa och köpte nya ridskor och några ridstrumpor till mig eftersom att mina gamla är försmå. ska börja packa ännu mera till uppsala! är fett taggad! ska bli hur kul som helst!!
snart ska jag förmodligen gå över till erika men vi får se hur det blir!
puss

M & H





kingen

Godemorgon på er!
snart rullar jag och arvid in till vaxholm på varsin cykel. vi ska köpa något till Matilda & Hampus.
oj, nu ringde arvid, vi får skjuts med hans pappa in! tjaråååh!

grillning






kingen

det var ganska varmt i vattnet! runt 19-20°. matilda och hampus fyller år på söndag, så dom ska ha någon liten tårtgrej med grannarna imorgon, och då ska ju jag såklart dit! sen efter det så åker jag och vicki lite vattenskoter, wakeboard, ring. om hon inte kanske kommer till matilda och hampus lite senare... vi får se!

pappa står där ute med kyckling på grillen, dom är snart klara. när nelly kommer hem ska vi äta!
jag sitter här inne och kollar på den otecknade Scooby Doo! puss

Ut och springa

förra sommaren

kom alldeles nyss hem från Ingmarsö. det var ganska skönt där! vi käkade på restaurangen som finns där sen åkte vi hem. på hemvägen gansak precis utanför skarpö såg i en säl som simmade efter vattenskotern! as cool! och nu hade jag tänkt att jag sa ut och springa! så bloggar mera efter det! puss

Shopping






kingen

Halloo!
hela dagen har jag varit med mamma i stan och shoppaaat. det har varit jättemys. jag har köpt lite tröjor, ett par skor och sånt. när vi började dra oss hemåt så blev jag hungrig, så vi satte oss på Waynes Coffée där jag tog en macka med mozarella, pesto och tomater + en chai latté. hur gott låter inte det?  min kamera har inga batterier, men jag ska lägga den på laddning, då ska ni få se kläderna! jag är sjukt nöjd med kläderna. vad ska man säga? mamma är bäst! på söndag ska jag gå på bio med familjen och se Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. det ska bli niiiice!

nu ska jag slänga på mig jumpsuiten jag köpte och springa ner till Matilda och bada! puss!

ingmarsö

bilder från ingmarsö förra året.

jag och pappa ska åka dit med vattenskotern idag, vilken är lite jobbit för det blåser jätte mycke och det tar ungefär en timma att åka dit! menmen! därför kommer jag inte kunna blogga fören sent ikväll, och om jag miss rätt ska hanna in till stan med sin mamma! hoppas alla får en bra dag! puss

Jakob och Max

nu är hanna och klipper sig och jag sitter hemma hos max och jakob. vi har varit här hela dagen och edvin och billy var oxå här, vi har typ kollat på film och chillat, vart ute lite och så! är fett nyfiken på hur hanna klipper sig!!! hihi aja puss/ V

Sista dagen





utsikten från stugan! kingen

Godmorgon dåååå
är sjukt trött. mmmmhhhmmm. vicki och jag ska ju träffa billy och max i vaxholm snart. ja, eller om ett tag eftersom att både jag och vicki inte har klätt på oss,ätit frukost eller något sådant. + att jag måste duscha!
så det kanske börjar bli dags för mig att göra allt det där. juste, nästa vecka så åker jag och vicki till uppsala, till mina sysslingar och rider! dom har islandshästar som jag brukar rida på när jag är där. så vi ska rida typ 2 gånger om dagen, på olika hästar. ska bli fett! då hänkar vicki´s kamera med såklart. så mycket bilder kommer det bli!

next--> duschen!

Varför vakna så tidigt när det är sommarlov

superman.

alltså det är sommar lov och jag vaknar vid 8, det är helt sjukt!
ska gå ner och käka frukost, ringa max, ringa hanna och sen åker vi förmodligen till max eftersom att det regnar!

Nattinatt

Godnatt, nu ska jag lägga mig i sängen och somna till Peter Pan. ♥

Transformers 3

kom hem för ett tag sen!
jag och hanna åkte in till stan vid 4 ungefär, kollade lite i affärer och hämtade ut biljetterna till bion. Den var sååå sjukt bra! ni måste se den om ni inte redan gjort det!
efter så gick vi till wayne's coffie och köpte varsin chailatte, därefter tog vi en liten promenix till tekniska och tog bussen därifrån hem! imorrn ska vi va med max och billy typ, sista dagen innan max åker och då kommer vi inte ses på två veckor! segt...
puss

Tryck, tack!

vicki and the wathascootah

klicka där! ----->> http://www.bloggriket.se/

I´m Seeing You In A Whole New Light







kingen

Godmorgon på er!
är på lite bättre humör idag... igår-kväll var jag lite mixed up, men en viss person var söt och fick mig o må lite bättre. idag ska ju jag och vicki kolla på Transformers 3! det ska bli fett awesome. det är tydligen rea på alla Monki affärer, så vi ska till monki oxå har jag bestääämt. och snart ska jag till vicki och kolla på Transformers 2, för jag har bara sett halva. puss!

Vaxholm med massa

foto:jag

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska berätta vad vi gjort idag eftersom hanna är trött!
Jo.. imorrsen åkte jag, hanna och mathilda in till vaxholm och träffade max, jakob, edvin, john, isak, erik och några till typ som jag inte vet lika det va! juste, elina oxå men hon va inte där så länge! vi va vid ''pizzabacken'' och fotade när alla åkt longboard. sen följde vi mathilda till färjan och alla tog en glass. sen åkte vi över med färjar till rindö för jakob vill åka där men det var hur tråkigt som helst... efter det käkade vi middag hos max och jakob, alltså jag, hanna, edvin, max och jakob. sen drog edvin och vi andra kollade på allsång på skansen och chillade! sen gick jag och hanna till färjan!
jaa det är typ det vi gjort idag! haha. lillepluttis hanna, nu ska jag göra allt som får hanna att bli lite gladare på livet för stunden!
Oj glömde imorrn ska vi på bio och se Transformer 3 !
(jävlig långt inlägg)

Whats happeni´n to me?



jag orkar inte skriva vad vi har gjort idag. det får vicki göra. jag vet inte vad det är med mig. jag är jättetrött, ledsen, livet suger, allt förändras, allt är helt fucked upp helt enkelt. det värsta är... jag vet inte varför. eller jo, lite, men inte mycket. ååååååhhhhhhh. kan inte någon ta hand om mig? okej, någon tar hand om mig, varför klagar jag?
det är något jag saknar. det var ganska skönt att sitta i trädgården och skvätta några tårar. jag orkar ingenting. låtsas typ vara hård, I´m Not. dö. allt är fucked. cepe...

duuuuschen


hanna & jag i våras.

nu sitter jag och Mathilda i soffan och väntar på att hanna ska duscha klart. sen ska vi gå till färjan för då ska vi träffa Max, Jakob, Edvin och Elina typ. sen får vi se vad vi gör! och vi ska ta med min kamera så vi lägger upp bilder lite senare! det är sjuukt varmt och jag har jeans! hur tänker jag? haha.
puss

Vamos a la playa




kingen

tjatjaaa!
nu ska jag och vicki kolla på tron legacy på min dator! för en stund sen följde vi max, jakob och edvin till färjan.
det har varit en nice kväll! imorgon ska vi in till vaxholm och träffa några.

jag och vicki har funnit våran nya favorit-låt. VAMOS A LA PLAYA!


Party in my head

hey!
vi kom nyss hem från staaan. vi har varit i zinkensdamm i någon longboard backe. jag har nu bestämt mig att jag ska bli lika bra! jag måste börja åka lite bräda, det var fett ostabilt nu när jag inte har åkt på typ 2 månader!
sen drog vi till gamla stan till espresso house och jakob köpte en chai latté till mig för att jag hade burit hans väska. så jäääkla gott! och nu är vi hemma hos vicki. jakob,max och edvin kommer hem till mig sen.
nu ska jag blogga på peeetras blogg!
puss

Staden




mitt rekord på öring! 4.8 hekto :) kingen

Whalla
Är super tired. såg att vicki inte hade kunnat sova inatt. när hon sover med mig sover hon utan problem, men när hon sover hemma kan hon inte sova? cepe. ändrade planer! jag,jakob,max och vicki åker in till stan istället för att max och jakob skulle in på Kahalani. men nu ska jag börja göra mig iordning, för dom ville åka in ungefär vid 12.
puss!

Kan inte sova?

vattenskoter!!! ♥
helt sjukt jag somnade ungefär vid 3 och vaknade vid halv 5 för att jag inte kunde andas(jag har astma). sjukt jobbit så jag gick och la mig i soffan och kollade på tv och det är ju jätte kul att det bara går barnprogram nu... ska nog försöka slumra till lite sen efter som att jag ska vara med max, jakob och hanna!
hoppas att ni kunnat sova!?

eh, jag dör





kingen

JAG DÖR. det finns 2 killar som är så jääävla snygga. vad ska jag göra? åhåhåh! jag känner dom inte, men IDC.
damp. jävlaskitfan. snyggsnyggsnygga är dom! hjälp mig...

he got game

bilder från när vi va ute med hästarna idag, Wille och Dancer.

sitter och lyssnar på musik och har jätteont i halsen och saknar min syrra lite gran faktiskt för typ första gången på 6 månader? hon bor i austalien. jag ska faktiskt rita en bild på hanna och som påbörjade för gansak längesen men gjorde aldrig klart den.. så om den blir bra kasnke ni får se den!
Puss

Den där lukten <3





lite favorit bilder från kingen

hallo
ikväll har jag varit med matilda! vi har badat, paddlat med surfingbrädan, spelat mario på nintendo m.m.
det har varit fett! idag var ju somsagt jag och vicki ute och gick med helenas hästar. vi gick en stig, sen börjar vi se vildsvins spår och vi hör en bebisgris i skogen 3 gånger. fyyyyfan vad jag flippade ur! vicki var lugn, men jag dog typ.
men sen lyckades hon smitta mig med sin lugnhet. imorgon drar jag och vicki till max och jakob i svinninge.

petra frågade mig om jag ville gästblogga på hennes blogg, och det är klart jag vill!
här är hennes blogg! puss

Bio

heeeej! kom precis hem från bion med pappa! måsta faktiskt säga att den var ganska bra, förutom att slutet var mycke bättre i boken men ändå! jaa.. alltså vi kollade på Harry Potter sista filmen! :) idag var jag och hanna ute med hästarna på en jäääätte lång promenad! vi gick runt på massa olika stigar på bogesund och hörde vildsvin i buskarna! lääskigt! aja nu ska jag kolla på nån film om jag hittar nån bra.

Bogesund







Tjeeeeeenare
Nu är jag och vicki på bogesund. Sorry att vi inte har bloggat något, vi har inte haft internet här.
Jag har med mig datorn, men jag har inget internet, så nu är jag inne på mammas dator. Max var här igår oxå.
Sen åkte han hem typ vid 22.30. Jag och vicki kanske ska gå ut med kickis och helenas hästar. vi känner för att gå ut och gå, och varför då inte ta med sig hästarna? vicki måste hem till kl 16.00, då åker jag till skarpö.
nej, nu ska jag kolla om helena har kommit! puss


Tanka vattenskotern

nu ska jag och pappa åka och tanka vattenskotern, sen åker jag till hanna eller hämtar henne och åker förbi max och jakob när dom målar. Pappa beställde precis två biljetter till harry potter på söndag så det ska bli lite kul!
adjööös!!

Klicka!


jag och vicki, haha

klicka på länken så gör ni oss en tjänst! http://www.bloggriket.se/

Varför sjunger jag på den låten?





kingen

Gutenmorgen
Vicki skrev alldeles nyss att vi kanske ska vara med jakob idag, men jag tror inte det. han ska typ måla staket hela dagen -.- men vi kanske åker dit och hjälper dom, vi får se! jag orkar inte resa mig upp ur sängen...
och nu till rubriken. jag har Jingel Bells på huvudet. varför har jag det? det är ju sommarlov!? vill inte bli påmind om vinter... nu ska jag nog palla mig upp ur sängen tror jag. puss!


Jakob idag kanske

godmorgon! ska nog vara med hanna och jakob idag. det är ju så himla dåligt väder! fast det hindrar en inte från att åka vattenskoter, haha! aah jag har inte så mycke mer att säga ska käka frukost nu !
puss

sömn problem

foto:jag

Åhh... kan inte sova ! är jättetrött men orkar inte sova, jobbit ! ska nog kolla på vampire diares och glee kanske...
idag var vi ju på cirkus maximum, det var helt okej faktiskt! varit där så många gånger så man tröttnar ju lite men ändå! imorron så ringer jag hanna och om det är fint väder ska vi ut med vattenskotern tycker ja!
puss

Cirkus

Hey!
Nu efter en väldigt god frukost hemma hos mig har vi åkt till vicki. vi ska nämligen åka till vaxholm med vickis pappa. cirkusen börjar kl 19.00. första cirkusen i mitt liv! hoppas den är bra nu oxå.
börjar ni tröttna lite på såpbubble-bilderna? säg bara till isånnafall, för vi har mer bilder! ganska mycket mer bilder... bra va? nu är vicki inne i duschen. bara så att ni vet lixom. vi ses!

Skarpö

nu har vicki skjutsat hem edvin, max och johan. snart ska vi åka hem till mig och sova där. min släkting från tyskland är hemma hos oss. men hon kan svenska, men inte hennes kille. shiet vad dom där killarna har kört slut på mig och vicki! efter en hel dag med dom är vi helt slut ;o
nu ska vi snart åka! puss

Ring

Tjaaaa
vi kom nyss hem från max. vi åkte ända från svinninge till vicki 5 pers på vickis vattenskoter, haha.
max, vicki, jag, johan och edvin. det gick fett bra! vi ska snart åka ring.
på lördag åker jag, vicki och max till mamma. ikväll sover jag o vicki hos mig.
nu ska vi åka ring, puss!

Flädersaft

Halloj
Nu sitter jag och vicki i hennes rum och dricker fläderblomssaft. Vi ska kanske dygna, vi får se om vi pallar!
Vi kan inte sluta sjunga på fest hos mange, så nu satte vicki på den i högtalarna.
imorgon ska vi äta frukost hos max. kl 10.00!? ;o men vi pallar oss upp antar jag...
tjahrå!

Svar till frågestunden

Victoria
1.hur länge har ni känt varann och hur ? :D
2.vad gillar ni att göra på fritiden?
3.var bor ni ?

svar: 1.Vi har känt varandra i 5 år nu. Vicki började i samma skola som Hanna.
2. Hanna: rida, åka longboard, blogga, fota. Vicki: Gymnastik, fota, blogga.
3. I Vaxholm, en stad i stockholms skärgård.
Tack till Victoria!


Emma olson
1. hur många läsare har ni om dagen?

svar: runt 30 st.
Tack till Emma!


Stephanie
1.Hur gammla är ni ?
2. Bor ni i stockholm ?
3.Tre saker ni skulle ta med er på en öde ö, vad hade det varit, och ni fick ta med der en varsin person, vem ? :)

svar: 1. Hanna: 13år  Vicki: 14år
2. Ja, i stockholms skärgård.
3. Hanna: segelbåt, nödpistol, dagbok     Vicki: Motorbåt, Gevär, dagbok
Tack till Stephanie!



Tessie
1. bästa årstiden?

svar: SOMMAR!
Tack till Tessie!


Louise
1. Har ni något stort intresse?

svar: Hanna: Ja, att rida och fota!  Vicki: Ja, att fota!
Tack till Louise!


Sandra
1.Hur länge har ni varit vänner? :)

Svar: I 5 år!
Tack till Sandra!


Petra
1. Hur lärde du och vicki känna varandra ? :D <3

Svar: Vicki började i samma skola som Hanna.
Tack till Petra!


Clara
1, Snyggaste killen?
2, Det pinsammaste ni varit med om?
3, Det värsta som skulle kunna hända?
4, Era framtidsdrömmar?
5, Hur taggade är ni på en skala 1-10 på att komma och bo granne med mig några dar!?


Svar: 1. Båda två säger helt klart Ryan Sheckler!
2. När vi åkte rakt in i en boj med vattenskotern och en skit snygg kille kollade på!
3. Att någon av oss skulle få minnesförlust.
4. Bli DJ´S!
5. 10 FÖRFAAAAAAAN SÄGER BÅDA! ALLTSÅ 20!
Tack till Clara!


Klara
1. Favorit låt ? 
2. Bästa pojkvänen ? 
3. Favorit häst ? ( till hanna ) 
4. Favorit godis ?

Svar: 1. ALLT SOM SWEDISH HOUSE MAFIA GÖR!
2. Ryan Sheckler!
3. Bisse!
4. Sura!
Tack till Klara!


Tack till alla som har ställt frågor!
här kommer alla som har deltagit.

http://klarashorseblog.blogg.se/
http://fridayfilii.blogg.se/
http://petralindes.blogg.se/
http://ssandraess.webblogg.se/
http://louisecaarlsson.devote.se/
http://seys.blogg.se/
http://eeolson.blogg.se/
http://viktigaaste.blogg.se/


Ritz

Helloooooooooo
vi nyss kom hem ifrån vaxholm.
först åt vi lunch på winbergs. när vi står i kön så ser jag thomas komma fram till mig. gissa vad han gör?
han tar fram en jävla vattenpistol och sprutar på mig! sen kommer edvin bakom mig och sprutar ner mig med vatten ännu mer! sen kommer max och john och max springer efter mig! riktigt kul var det...
dom jävlarna! dom sprutade ner vicki lika mycket som dom sprutade ner mig. ruligt!
vi stannade kvar och hängde lite med dom 4 pojkarna.
nu är jag och vicki i hennes rum och lyssnar på Swedish House Mafia på högsta volym i hennes iphone högtalare.
grymt är det! puss.

Bubbles

Hallo!
Jag och vicki har på typ 2 timmar hunnit äta frukost, lyssnat på musik och redigerat bilder.
Nu har vi laddat upp alla bubbel-bilderna, så väldigt mycket bubbel-bilder kommer ni få se nu!
Vad tycker ni om dom här ovanför? ganska coola tycker jag! idag kanske vi åker in till vaxholm, vi får se.
ikväll kanske vi går och kollar på Transformers 3 på bio. niceeeeeeeee!
hahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahah
alldeles nyss höll vicki på o elda lite på ett papper. jag är helt koncentrerad på min redigering av bilder, så jag tänker inte på vad hon gör där bakom mig. sen helt plötsligt skriker hon ut, "HANNA! HANNA! HANNA!"
gissa vad jag ser? hela pappret är fullt av eld! hon springer ut ur rummet och kastar det på golvet, hämtar en handduk och släcker elden. riktigt jävla smart är hon! hahahaha

Bloggriket

här kan du lägga till din blogg och få röster!
http://www.bloggriket.se/

Maxi

vintras

heyy!
idag har vi varit med max hemma hos vicki. vi har badat, åkt vattenskoter, kollat på film, blåst såpbubblor, träffat billy en stund. dagen har varit niiiice! nu är vi helt slut... vi sitter i vickis rum och äter vattenmelon o kollar på tv.
byee!

The Last Airbender





kingen

nu ska vi sova! vi har kollat på halva The Last Airbender. den är bra! hanna har redan sett den, men inte vicki. det ligger cheez doodles smulor i hela hannas säng, nice.. imorgon ska vi plocka upp max i svinninge med vickis vattenskoter. nej, nu ska vi sova! godnatt.

Frågestund


Smultronplockning





haha, bilden på mig! xp bilderna är från kingen, om ni inte fattade det

vi kom nyss hem till mig (hanna). det var as varmt i vattnet idag oxå, men inte lika varmt som igår.
fast det var varmare i vattnet än i luften, så vi hoppade i hela tiden, vilket resulterade 2 tjejer som fick ont i öronen.
vi plockade lite smultron på vägen hem. sen såg vi en helt galen katt som vi lekte lite med, haha. kuuuuuuuul.

vi har tagit massa bilder som kommer upp när vicki kommer hem, eftersom det är hennes kamera!
jag vill oxå ha en kamera... aja, kanske till jul? haha. nu ska vi hitt på nå´t! puss.





Ner till bryggan och bada!

nu ska jag och hanna gå ner och bada! vi har fotat lite så vi läger upp lite bilder senare! puss

Hanna&Vicki

vi i höstas!

tjofräsch!
nu sitter vi i vickis rum. idag har vi åkt till vaxholm med vattenskotern och käkat lite mjukglass. efter det åkte vi runt lite och letade efter ett bra badställe. när vi hade hittat en plats vid bullerholmen och har gått iland ser vi en jävla svan som står typ 2m ifrån oss och fräser! vi blir cprädda och typ kastar oss på vattenskotern!
vi åkte därifrån och hittade ett nytt badställe på kullö. det var as varmt! 23° i vattnet.
sen efter ett tag åkte vi till vicki, och nu är vi här!
om ett tag åker vi hem till hanna och sover där.bye!



glasögon




kolla vad jag hittade! nerdglasses!

sol, vind och vatten

godmorgon! ska göra lite frukost och sen drar jag till hanna! puss

Våra Brister Gör oss till människor






Gutenmorgen på er!
ååhh vad skönt det är och vakna upp och man är hemma. wunderbart.
jag o vicki hade ju satsat på att det skulle bli fint väder idag, men nejnej... varmt är det iaf!
hoppas det blir sol lite senare. vicki kommer ju hit typ om 2 timmar, så jag ska duscha och lite sånt.
juste! det är SJUKT mycket knott i kingen, och såklart så blev jag drabbad... 48 knott bett från armbågen till fingertopparna. usch! ska hoppa in i duschen nu, puss!


skönt







Äntligen hemma!
sitter i köket och äter vattenmelon. har precis pratat en lång stund med vicki, underbart!
hon kommer hit runt 12.00 imorrn, så vi har hela dagen framför oss. som jag sa så har jag nu lagt upp lite bilder från kingen! bilden på en stuga, där sov vi. liten som attan för 4 pers, men det funkade.

nu ska jag slänga min stora hög med kläder i tvätten. puss!

Överlycklig typ?!


idag vaknade jag av att elina la sig på mig, sen drog vi ut med skotern och när vi kom hem käkade vi frukost. v solade och badade och det va 20 grader hemme hos mig! helt sjukt! sen åkte pappa och jag och hämtade min mobil!! såå skönt att ha sin vanliga telefon igen! (iphone4).
imorrn blir det hanna dårå! ska bli helt sjukt underbart att träffa henne efter en månad!
puss

Mumintrollet

den här har min gammelfaster kajsa virkat! jag fick ju den :) den passar bra nu till mitt nya vita rum!
nej, vi har inte åkt än. men snart! haha. pappa håller på med båten, vi får se när han blir klar...
ikväll ska vi äta på badklipporna med gänget på skarpö, en vanlig tradition vi har på skarpö.
aja, sista inlägget här i fränsta blir det nog. puss!

I´m coming home

just a big ego...

Godmorgon folkes!
Snart ska vi åka hem. Ska bli fett skönt.
Imorgon träffar jag vicki! vi ska åka lite vattenskoter, käka mjukglass i vaxholmshamn, vicki ska se min nya garderob m.m. ska bli extremt nice. men nu ska jag äta frukost! puss på er. (ps. ikväll kommer bilder från kingen)

WooooW

sjukt gammal bild på mig och elina

Jag och elina rodde precis till sakrpö bron och tillbaka hem till mig och det är typ 3 kilometer! och vi rodde med vår ring som man har efter båten! haha, det gick faktiskt as bra! men nu ska vi hämta madrasser och så för vi ska sova på stuttsmatan!
Haré !

Är med Elina :)

elina och hanna( kanske inte den bästa bilden men ändå)

Jag och Elina har typ solat och badat hela dagen! sjukt skönt! vi ska nog dra in till vaxholm lite senare men just nu väntar vi på att pappa ska komma hem så han kan åka och tanka vattenskotern så vi kan åka ring! hihi! och nu står elina i duschen och jag funderar på vad vi ska hitta på...
puss

badat

ego boost

jag och emil åkte och badade på andra sidan sjön. pappa o thomas skjutsade oss med båten.
det var sjukt varmt! typ 21°! as skönt. snaaacka om att dagen har gått fort! klockan är ju redan 18.00 ;O
om någon timme kommer min faster, hennes man och min nya kusin! han är typ 2 veckor. så söt!
jag vet att jag bara lägger upp massa egobilder, men just nu har jag inga andra bilder. ni får nöja er.
om 2 dagar träffar jag vicki! puss

shiet

så jävla skönt o ha mobil igen!

Godmorgon!
Vaknade ganska sent idag... 12.30. eller, sent och sent, men man sover bort ett par timmar!
pappa och thomas har redan åkt ut och fiskat, eftersom jag och emil vaknade lite senare än vad dom gjorde...
men det är chill! det är ganska skönt o sitta ute på terassen under ett parasoll och blogga i värmen.
såg i ett av vickis inlägg att hon räknar ner timmarna tills jag kommer! hon är ju för söt.
vet inte riktigt vad vi gör idag, men imorgon åker vi hem iaf. haré!

Nån mer som inte kan logga in på fb?

foto: jag

Hej! nån annan som inte kan logga in på facebook? det kom fran nån grej att jag inte kunde logga in fören om några timmar?! as konstigt menmen...
just nu ligger jag ute på bryggan och solar och snart ska jag hämta elina med vattenskoter!

Nattinlägg

kanske inte borde ta en vinter bild? haha. (ful gubbe i bakgrunden)

jag kan inte sova... har jättetråkigt! räknar timmarna tills hanna kommer hem. Kanske ska ta och kolla på nån film eller kasnske ringa moa och kolla om hon vill komma ner och chilla på bryggan?! jaja puss!


TILLBAKA!

*blink blink*

Hello!
Nu är jag tillbaka i fränsta! egentligen skulle vi varit i kingen tills på fredag, men vi åkte hit idag istället, fiskar imorgon och åker hem på fredag! det har varit fett kul! jag fick 7 öringar totalt. den största var 0,48 kg.
ganska stort faktiskt. sjukt liten stuga, trodde inte jag skulle trivas från början, men efetr 1 dag var det hur mysigt somhelst. ni kommer få se typ över 100 bilder! så jäkla skönt att få prata med vicki igen! det har varit cepe jobbigt att inte kunna prata med henne... men på lördag, då jäävlar är vi igång igen!
puss!

Äntligen

från i vintras.

Äntligen har jag snackat med hanna!!! så skönt att höra hennes röst!
imorrn ska jag förmodligen vara med elina om hon inte är med mathilda. Och idag har jag verkligen inte gjort nånting, eller följde med pappa och köpte lite grejer och sen kom vi hem och jag somnade nästan direkt och sov till 7 -.- men tror jag ska ut och springa snart!
Puss

dagens outfit

Hood - Abercrombie and fitch
Jinne - Gina
Jeans - G-Star

Förlåt

Hejhej! jag uppdaterade inte igår för vi hade ju fest! men det va kul, jag, moa, erika och maria skulle sovit på studsmattan men det började typ regan så vi sov i stugan ist. eller ja, sov och sov!
idag kom bea och julia hit! det va lite kul! vi kollade på film åkte vattenskoter sen ring bakok och bastade! skönt!
hoppas ni haft det bra iaf!

Nu jävlar blir det fest!


Mini shopping

tjena! åkte in till stan med pappa och så köpte jag en skjorta från gant och ett par jeans från g-star!
Älskar G-Star!! dom bästa byxorna alltså, köp jeans där om ni inte redan gör det! ;)

Godmorgon!

jag och hanna.

Heej! idag skanske jag träffar max och jakob, vi får se om jag orkar gå upp! har inte ens gått upp ur sängen, men det är ju typ ingen dide när det är så dåligt väder! Puss

Typ Jätte Varmt!

foto: Hanna


Tjenixen! det är ju sååå sjukt vamt! eller det är typ fuktigt?! sak städa klart mitt rum sen får det bli ett dopp i havet!

Det är typiskt att när jag behöver snacka med hanna så kan man varken ringa, smsa eller nå henne på fb! blir deprimerad! saknar dig hanna, ortroligt! ♥

hare bäst!


rubrik ?

foto: jag

Kom precis hem från att ha varit i nacka och handlat lite med pappa, sen ska vi åka och handla lite till men i arninge! och jag måste verkligen fixa mitt rum! ser ut som jag vet inte vad... ligger kläder överallt, smink, väskor, skor... ja typ allt som man kan ha i ett rum ligger huller om buller ! inte kul.

bikini

Godmorgon! just nu sitter jag och kollar på bikinis, behöver verkligen nya! haha den där ↑ skulle inte riktigt sitta fel! bloggar mera senare!

Ont i huvudet

foto: jag

kom precis hem! jag har jätte ont i huvudet för det är så kvaft ute typ, aah jag kan inte andan iaf(har astma) ska duscha sen drar jag till vaxholm och ska nog träffa david, max, jakob och några fler. bloggar sen när jag kommer hem tror jag!
pussen

godmorgon!

Yeees, idag är man barnvakt dårå! tummen upp för det! (not)
aja, ska åka till hjorthagen(ungen jag vaktar bor där) ungefär vid 12 sen är jag klar vid runt halv 5 typ. men det bra med det är att jag får pengar! igår råkade jag somna nere på bryggan så kom upp vid kanske 3 halv 4 och la mig i sängen, men det var fint iaf när solen gick upp! Saknar hanna, helt otroligt!!!
Ha en fin dag!


drar nu!

Herråååå! drar nu till huset i ingenstans! puss på dig vicki! HARÈ!

Sen kväll, tidig morgon

yeh
tjatja!
det blev så att vi åkte till ett badställe med sysslingarna! det var riktigt kul o träffa dom. innan vi åkte dit åkte vi till Kajsa o Runo. Kajsa är pappas faster. hon virkar MASSOR! det var så underbart och kolla på allt hon har virkat.
väskor,armband,halsband,lock,djur m.m. själv fick jag ett armband, 2 små blommor, 1 väska och ett mumintroll!
haha. älskar mumintrollet! jag ska fota den och visa er. sen åkte vi hem och så var emil och thomas här!
vi åkte ut och fiskade. snacka om att vi har tur med vädret. jag fick 1 gädda och 2 abborrar. niiiiiiice.
imorgon åker vi till kingen. så ingen kontakt med utvärlden på 7 dagar. ingen el, ingen täckning typ. ska bli ganska skönt faktiskt. hoppas vicki bloggar bra nu! saknar henne fett, men det vet ni nog redan. fast det skiter jag i. saknar dig vicki! puss♥

RSS 2.0
hannaochvicki -

Terminator


jag @ ridlägret

halloj
nu sitter jag och vicki på vårat rum efter en lyckad dag, precis som igår. vi lyssnar på bullets med rebecka och fiona som kommer ut ur emils högtalare från det andra rummet. nu såg vi att terminator- salvation rullar på TV1000.
vi ska nog kolla på det nuuu. samma sak varje kväll! vi sätter oss på rummet, kollar på tv tills det bara är porr på alla kanaler och sen somnar vi sött. puss!




Kalas


alice på ridlägret

hey!
vi vaknade unefär vid 11.00. vi gick ner, åt frukost, tog ett dopp i poolen med clara och lade oss på däcket och solade. jag fick en liten rand faktiskt! ganska lyckat faktiskt. vid 15.00 var det kalas hos grannarna för lilla Pelle som fyller hela 2år! lunch och tårta var det där. nu sitter jag,vicki och clara i vårat rum och ska ut på en photoshoot. hahahha. fett coola vi är. vi kommer lämna det här stället med massor av bilder.

time2go. puss!


Gigantic

jag och vicki sitter inne på rummet och är osociala mot varandra och är sociala mot andra.
det är en gigantic butterfly som flyger runt i rummet, blä. hade egentligen inte så mycket att säga. tackohej /h

YES!



'




stugan| kingen

tjo fan!
vicki har fixat så att hennes internet hon har på hennes mobil har kopplats till min dator. awesome!
så nu kommer vi blogga lite mer här i uppsala. det gick inte att ladda över några bilder från vickis kamera till min dator, så det får bli när vi kommer hem. nu är det slut på kingen bilderna! är faktiskt ganska nöjd med alla bilder därifrån. det är ju inte pro-bilder, men fina är dom. för en stund sen, när det var ljust ute var vi ute och red lite! ja, i typ en 20 min. vicki kan ju inte rida så mycket eftersom hon ramlade av! så vicki red Birkir och jag red Pärlan. Pärlan är en liten shetlandsponny som är 33 år! hahahah, hon är sååå söt. så vi skrittade bara lite i skogen. nu sitter vi i "vårat" rum och kollar på Van Helsing, eller Clara och Vicki gör det iaf. nu tycker dom jag har skrivit ett för långt inlägg... puss!


Tada!


Tindur, vickis heest

Birkir, min heeeest

Troll heter han

Heyyyy!
en blixt slog ut modemet, så vi har inte kunnat blogga. nu bloggar vi från Claras dator.
vi har haft det väldigt mysigt här under dagarna som har gått! dock så ramlade vicki av från tindur igår, för han började skena typ, så nu har vicki jätteont i sitt ben och kommer inte kunna rida på ett tag... dock kommer jag att rida med eva. vi har massor med bilder att visa, så bered er. det blir nog ingen mer bloggning föräns vi kommer hem. vi åker hem på tisdag. snart ska vi nog gå ut eftersom solen skiner lite granna. puss!


Lunch

jag gillar rå falukorv

har precsi gjort lunch, spagetti och falukorv. Solen tittar fram också så ska nog käka nere på bryggan!

Norrbo






kläderna jag köpte med mamma!

Halleu
nu har jag packat klar nästan allt! det är typ tandborsten som ska packas ner. det kommer bli amazing i Norrbo! alltså uppsala. massor av bilder kommer det bli. längtar efter att träffa claraaaaa! hennes blogg --->> KLICKA HÄR!
vicki kommer hit lite senare, så åker vi tillsammans in till vaxholm där mamma står med en bil som ska ta oss till uppsala! resan tar typ 45min.

nu har syrran gjort tonfiskpasta, YUMMIE! puss!

Tagga till Uppsala !

bilder från thailand i vintras.

Idag åker vi till Uppsala! ska bli as nice! håller på att packa lite småsaker eller typ som högtalare, kamera, laddare osv... lite synd att det inte är så bra väder men ändå! jag åker nog till hanna lite senare för vi ska typ åka vid halv 5 eller nåt sånt! puss

Skype






kingen

amen tjeeeenare!
idag har jag varit i arninge med pappa och köpt en stor väska/bag som jag ska ha ridkläder i! den är perfekt storlek.
och ett par svarta ridskor med stålhätta! ganska snygga för att vara med stålhätta. nu har jag packat allt utom necissären. sköööööönt. vi kanske inte har sagt det men vi kommer ha med oss min dator och vickis överladdnings-sladd, så ni kommer få se massor av bilder från varje dag! nu ska jag packa det sista, och sen gå och sova, eller iaf försöka sova... godnatt!

Jag vill bada!!!

onödigt

Jag vill bada! det var typ det jag ville säga, bara så ni vet... typ.

Arninge



pappa ska bara aktivera sitt kort, sen så sticker vi iväg till arninge! vi ska köpa nya ridskor till mig och en väska/bag som jag ska ha ridkläder och sånt i. vicki verkar hyffsat klar med sin packning. ja, eh... inte jag! jag måste göra det när jag kommer hem från arninge... ska kolla med pappa om han är klar. puss!


vaknade precis


jag och syrran för flera år sen!

godmorgon eller vad man nu ska säga, kl är lxm 12 ! ska packa lite till sen ska jag ta och ringa hanna! just nu sitter jag i soffan och kollar på mtv och är ensam hemma! det är ju bajs att det regnar oxå!!
puss/v

Packa





kingen

Godmorgon allesammans.
det verkar inte som att vi åker ring idag, eftersom det är så dåligt väder! ssääämsstt. men det kanske klarnar upp lite senare? vi får hoppas. annars så har jag en hel del packning att göra. för det första måste jag hitta en väska/bag att ha mina ridkläder i. jag får väl rota fram något. jag funderar på att kolla med vicki om hon vill komma hit och hjälpa mig att packa... men det går typ snabbare om jag gör det själv.

aja! nu ska jag iaf ta fram papper och penna och skriva ner allt jag ska ha med mig. smart är jag. puss!


It´s a brand new day






kingen. saknar lite♥

Hello!
första inlägget från mig idag. jag har varit på bio med familjen. vi såg Harry Potter! den var riktigt jäkla grym.
det hände någonting hela tiden, den var spännande hela tiden. det blev liksom inte för mycket, utan det var spännande. jag grät 2 gånger faktiskt, lite sorglig var den. och det var sista filmen!? hallå!? hur sjukt är inte det?
inga mer Harry Potter filmer? det är ju en tragedi. nu på kvällen har jag varit med philip,matilda,arvid och hampus. vi badade och det var as varmt i vattnet! vi typ värmde fötterna i vattnet.

imorgon är jag med matilda,hampus,vicki och philip. ska kolla med vicki om hon vill komma med sin vattenskoter.
vi får se! då kanske jag kan köra lite... we´ll see. måste iaf packa imorgon eftersom vi åker på tisdag! eller ja, packa idag eftersom klockan har passerat 00.00. aja, puss o godnatt!


Rubriker är allt lite kluriga

gammal höst bild.

Som ni kanske märkt så har jag och hanna gjort lite små ändringar på bloggen! nu ska jag ut och springa med mamsen! puss//v

Brunch


hästarna vi ksa rida!

nu ska jag och hanna gör lite brunch, eftersom vi inte har ätit frukost och det är ju snrt dax för lunch!
hanna ska på bio idag och jag ska nog bara va hemma och ta det lungt eftersom att jag börjar typ bli lite sjuk!!! vilket inte är bra eftersom vi åker på tisdag! ska dricka mycke te och käka massa piller så jag blir frisk! haha.

3 dagar kvar till uppsala

.

Tjeena! idag åkte jag och pappa och köpte nya ridskor och några ridstrumpor till mig eftersom att mina gamla är försmå. ska börja packa ännu mera till uppsala! är fett taggad! ska bli hur kul som helst!!
snart ska jag förmodligen gå över till erika men vi får se hur det blir!
puss

M & H





kingen

Godemorgon på er!
snart rullar jag och arvid in till vaxholm på varsin cykel. vi ska köpa något till Matilda & Hampus.
oj, nu ringde arvid, vi får skjuts med hans pappa in! tjaråååh!

grillning






kingen

det var ganska varmt i vattnet! runt 19-20°. matilda och hampus fyller år på söndag, så dom ska ha någon liten tårtgrej med grannarna imorgon, och då ska ju jag såklart dit! sen efter det så åker jag och vicki lite vattenskoter, wakeboard, ring. om hon inte kanske kommer till matilda och hampus lite senare... vi får se!

pappa står där ute med kyckling på grillen, dom är snart klara. när nelly kommer hem ska vi äta!
jag sitter här inne och kollar på den otecknade Scooby Doo! puss

Ut och springa

förra sommaren

kom alldeles nyss hem från Ingmarsö. det var ganska skönt där! vi käkade på restaurangen som finns där sen åkte vi hem. på hemvägen gansak precis utanför skarpö såg i en säl som simmade efter vattenskotern! as cool! och nu hade jag tänkt att jag sa ut och springa! så bloggar mera efter det! puss

Shopping






kingen

Halloo!
hela dagen har jag varit med mamma i stan och shoppaaat. det har varit jättemys. jag har köpt lite tröjor, ett par skor och sånt. när vi började dra oss hemåt så blev jag hungrig, så vi satte oss på Waynes Coffée där jag tog en macka med mozarella, pesto och tomater + en chai latté. hur gott låter inte det?  min kamera har inga batterier, men jag ska lägga den på laddning, då ska ni få se kläderna! jag är sjukt nöjd med kläderna. vad ska man säga? mamma är bäst! på söndag ska jag gå på bio med familjen och se Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. det ska bli niiiice!

nu ska jag slänga på mig jumpsuiten jag köpte och springa ner till Matilda och bada! puss!

ingmarsö

bilder från ingmarsö förra året.

jag och pappa ska åka dit med vattenskotern idag, vilken är lite jobbit för det blåser jätte mycke och det tar ungefär en timma att åka dit! menmen! därför kommer jag inte kunna blogga fören sent ikväll, och om jag miss rätt ska hanna in till stan med sin mamma! hoppas alla får en bra dag! puss

Jakob och Max

nu är hanna och klipper sig och jag sitter hemma hos max och jakob. vi har varit här hela dagen och edvin och billy var oxå här, vi har typ kollat på film och chillat, vart ute lite och så! är fett nyfiken på hur hanna klipper sig!!! hihi aja puss/ V

Sista dagen





utsikten från stugan! kingen

Godmorgon dåååå
är sjukt trött. mmmmhhhmmm. vicki och jag ska ju träffa billy och max i vaxholm snart. ja, eller om ett tag eftersom att både jag och vicki inte har klätt på oss,ätit frukost eller något sådant. + att jag måste duscha!
så det kanske börjar bli dags för mig att göra allt det där. juste, nästa vecka så åker jag och vicki till uppsala, till mina sysslingar och rider! dom har islandshästar som jag brukar rida på när jag är där. så vi ska rida typ 2 gånger om dagen, på olika hästar. ska bli fett! då hänkar vicki´s kamera med såklart. så mycket bilder kommer det bli!

next--> duschen!

Varför vakna så tidigt när det är sommarlov

superman.

alltså det är sommar lov och jag vaknar vid 8, det är helt sjukt!
ska gå ner och käka frukost, ringa max, ringa hanna och sen åker vi förmodligen till max eftersom att det regnar!

Nattinatt

Godnatt, nu ska jag lägga mig i sängen och somna till Peter Pan. ♥

Transformers 3

kom hem för ett tag sen!
jag och hanna åkte in till stan vid 4 ungefär, kollade lite i affärer och hämtade ut biljetterna till bion. Den var sååå sjukt bra! ni måste se den om ni inte redan gjort det!
efter så gick vi till wayne's coffie och köpte varsin chailatte, därefter tog vi en liten promenix till tekniska och tog bussen därifrån hem! imorrn ska vi va med max och billy typ, sista dagen innan max åker och då kommer vi inte ses på två veckor! segt...
puss

Tryck, tack!

vicki and the wathascootah

klicka där! ----->> http://www.bloggriket.se/

I´m Seeing You In A Whole New Light







kingen

Godmorgon på er!
är på lite bättre humör idag... igår-kväll var jag lite mixed up, men en viss person var söt och fick mig o må lite bättre. idag ska ju jag och vicki kolla på Transformers 3! det ska bli fett awesome. det är tydligen rea på alla Monki affärer, så vi ska till monki oxå har jag bestääämt. och snart ska jag till vicki och kolla på Transformers 2, för jag har bara sett halva. puss!

Vaxholm med massa

foto:jag

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska berätta vad vi gjort idag eftersom hanna är trött!
Jo.. imorrsen åkte jag, hanna och mathilda in till vaxholm och träffade max, jakob, edvin, john, isak, erik och några till typ som jag inte vet lika det va! juste, elina oxå men hon va inte där så länge! vi va vid ''pizzabacken'' och fotade när alla åkt longboard. sen följde vi mathilda till färjan och alla tog en glass. sen åkte vi över med färjar till rindö för jakob vill åka där men det var hur tråkigt som helst... efter det käkade vi middag hos max och jakob, alltså jag, hanna, edvin, max och jakob. sen drog edvin och vi andra kollade på allsång på skansen och chillade! sen gick jag och hanna till färjan!
jaa det är typ det vi gjort idag! haha. lillepluttis hanna, nu ska jag göra allt som får hanna att bli lite gladare på livet för stunden!
Oj glömde imorrn ska vi på bio och se Transformer 3 !
(jävlig långt inlägg)

Whats happeni´n to me?



jag orkar inte skriva vad vi har gjort idag. det får vicki göra. jag vet inte vad det är med mig. jag är jättetrött, ledsen, livet suger, allt förändras, allt är helt fucked upp helt enkelt. det värsta är... jag vet inte varför. eller jo, lite, men inte mycket. ååååååhhhhhhh. kan inte någon ta hand om mig? okej, någon tar hand om mig, varför klagar jag?
det är något jag saknar. det var ganska skönt att sitta i trädgården och skvätta några tårar. jag orkar ingenting. låtsas typ vara hård, I´m Not. dö. allt är fucked. cepe...

duuuuschen


hanna & jag i våras.

nu sitter jag och Mathilda i soffan och väntar på att hanna ska duscha klart. sen ska vi gå till färjan för då ska vi träffa Max, Jakob, Edvin och Elina typ. sen får vi se vad vi gör! och vi ska ta med min kamera så vi lägger upp bilder lite senare! det är sjuukt varmt och jag har jeans! hur tänker jag? haha.
puss

Vamos a la playa




kingen

tjatjaaa!
nu ska jag och vicki kolla på tron legacy på min dator! för en stund sen följde vi max, jakob och edvin till färjan.
det har varit en nice kväll! imorgon ska vi in till vaxholm och träffa några.

jag och vicki har funnit våran nya favorit-låt. VAMOS A LA PLAYA!


Party in my head

hey!
vi kom nyss hem från staaan. vi har varit i zinkensdamm i någon longboard backe. jag har nu bestämt mig att jag ska bli lika bra! jag måste börja åka lite bräda, det var fett ostabilt nu när jag inte har åkt på typ 2 månader!
sen drog vi till gamla stan till espresso house och jakob köpte en chai latté till mig för att jag hade burit hans väska. så jäääkla gott! och nu är vi hemma hos vicki. jakob,max och edvin kommer hem till mig sen.
nu ska jag blogga på peeetras blogg!
puss

Staden




mitt rekord på öring! 4.8 hekto :) kingen

Whalla
Är super tired. såg att vicki inte hade kunnat sova inatt. när hon sover med mig sover hon utan problem, men när hon sover hemma kan hon inte sova? cepe. ändrade planer! jag,jakob,max och vicki åker in till stan istället för att max och jakob skulle in på Kahalani. men nu ska jag börja göra mig iordning, för dom ville åka in ungefär vid 12.
puss!

Kan inte sova?

vattenskoter!!! ♥
helt sjukt jag somnade ungefär vid 3 och vaknade vid halv 5 för att jag inte kunde andas(jag har astma). sjukt jobbit så jag gick och la mig i soffan och kollade på tv och det är ju jätte kul att det bara går barnprogram nu... ska nog försöka slumra till lite sen efter som att jag ska vara med max, jakob och hanna!
hoppas att ni kunnat sova!?

eh, jag dör





kingen

JAG DÖR. det finns 2 killar som är så jääävla snygga. vad ska jag göra? åhåhåh! jag känner dom inte, men IDC.
damp. jävlaskitfan. snyggsnyggsnygga är dom! hjälp mig...

he got game

bilder från när vi va ute med hästarna idag, Wille och Dancer.

sitter och lyssnar på musik och har jätteont i halsen och saknar min syrra lite gran faktiskt för typ första gången på 6 månader? hon bor i austalien. jag ska faktiskt rita en bild på hanna och som påbörjade för gansak längesen men gjorde aldrig klart den.. så om den blir bra kasnke ni får se den!
Puss

Den där lukten <3





lite favorit bilder från kingen

hallo
ikväll har jag varit med matilda! vi har badat, paddlat med surfingbrädan, spelat mario på nintendo m.m.
det har varit fett! idag var ju somsagt jag och vicki ute och gick med helenas hästar. vi gick en stig, sen börjar vi se vildsvins spår och vi hör en bebisgris i skogen 3 gånger. fyyyyfan vad jag flippade ur! vicki var lugn, men jag dog typ.
men sen lyckades hon smitta mig med sin lugnhet. imorgon drar jag och vicki till max och jakob i svinninge.

petra frågade mig om jag ville gästblogga på hennes blogg, och det är klart jag vill!
här är hennes blogg! puss

Bio

heeeej! kom precis hem från bion med pappa! måsta faktiskt säga att den var ganska bra, förutom att slutet var mycke bättre i boken men ändå! jaa.. alltså vi kollade på Harry Potter sista filmen! :) idag var jag och hanna ute med hästarna på en jäääätte lång promenad! vi gick runt på massa olika stigar på bogesund och hörde vildsvin i buskarna! lääskigt! aja nu ska jag kolla på nån film om jag hittar nån bra.

Bogesund







Tjeeeeeenare
Nu är jag och vicki på bogesund. Sorry att vi inte har bloggat något, vi har inte haft internet här.
Jag har med mig datorn, men jag har inget internet, så nu är jag inne på mammas dator. Max var här igår oxå.
Sen åkte han hem typ vid 22.30. Jag och vicki kanske ska gå ut med kickis och helenas hästar. vi känner för att gå ut och gå, och varför då inte ta med sig hästarna? vicki måste hem till kl 16.00, då åker jag till skarpö.
nej, nu ska jag kolla om helena har kommit! puss


Tanka vattenskotern

nu ska jag och pappa åka och tanka vattenskotern, sen åker jag till hanna eller hämtar henne och åker förbi max och jakob när dom målar. Pappa beställde precis två biljetter till harry potter på söndag så det ska bli lite kul!
adjööös!!

Klicka!


jag och vicki, haha

klicka på länken så gör ni oss en tjänst! http://www.bloggriket.se/

Varför sjunger jag på den låten?





kingen

Gutenmorgen
Vicki skrev alldeles nyss att vi kanske ska vara med jakob idag, men jag tror inte det. han ska typ måla staket hela dagen -.- men vi kanske åker dit och hjälper dom, vi får se! jag orkar inte resa mig upp ur sängen...
och nu till rubriken. jag har Jingel Bells på huvudet. varför har jag det? det är ju sommarlov!? vill inte bli påmind om vinter... nu ska jag nog palla mig upp ur sängen tror jag. puss!


Jakob idag kanske

godmorgon! ska nog vara med hanna och jakob idag. det är ju så himla dåligt väder! fast det hindrar en inte från att åka vattenskoter, haha! aah jag har inte så mycke mer att säga ska käka frukost nu !
puss

sömn problem

foto:jag

Åhh... kan inte sova ! är jättetrött men orkar inte sova, jobbit ! ska nog kolla på vampire diares och glee kanske...
idag var vi ju på cirkus maximum, det var helt okej faktiskt! varit där så många gånger så man tröttnar ju lite men ändå! imorron så ringer jag hanna och om det är fint väder ska vi ut med vattenskotern tycker ja!
puss

Cirkus

Hey!
Nu efter en väldigt god frukost hemma hos mig har vi åkt till vicki. vi ska nämligen åka till vaxholm med vickis pappa. cirkusen börjar kl 19.00. första cirkusen i mitt liv! hoppas den är bra nu oxå.
börjar ni tröttna lite på såpbubble-bilderna? säg bara till isånnafall, för vi har mer bilder! ganska mycket mer bilder... bra va? nu är vicki inne i duschen. bara så att ni vet lixom. vi ses!

Skarpö

nu har vicki skjutsat hem edvin, max och johan. snart ska vi åka hem till mig och sova där. min släkting från tyskland är hemma hos oss. men hon kan svenska, men inte hennes kille. shiet vad dom där killarna har kört slut på mig och vicki! efter en hel dag med dom är vi helt slut ;o
nu ska vi snart åka! puss

Ring

Tjaaaa
vi kom nyss hem från max. vi åkte ända från svinninge till vicki 5 pers på vickis vattenskoter, haha.
max, vicki, jag, johan och edvin. det gick fett bra! vi ska snart åka ring.
på lördag åker jag, vicki och max till mamma. ikväll sover jag o vicki hos mig.
nu ska vi åka ring, puss!

Flädersaft

Halloj
Nu sitter jag och vicki i hennes rum och dricker fläderblomssaft. Vi ska kanske dygna, vi får se om vi pallar!
Vi kan inte sluta sjunga på fest hos mange, så nu satte vicki på den i högtalarna.
imorgon ska vi äta frukost hos max. kl 10.00!? ;o men vi pallar oss upp antar jag...
tjahrå!

Svar till frågestunden

Victoria
1.hur länge har ni känt varann och hur ? :D
2.vad gillar ni att göra på fritiden?
3.var bor ni ?

svar: 1.Vi har känt varandra i 5 år nu. Vicki började i samma skola som Hanna.
2. Hanna: rida, åka longboard, blogga, fota. Vicki: Gymnastik, fota, blogga.
3. I Vaxholm, en stad i stockholms skärgård.
Tack till Victoria!


Emma olson
1. hur många läsare har ni om dagen?

svar: runt 30 st.
Tack till Emma!


Stephanie
1.Hur gammla är ni ?
2. Bor ni i stockholm ?
3.Tre saker ni skulle ta med er på en öde ö, vad hade det varit, och ni fick ta med der en varsin person, vem ? :)

svar: 1. Hanna: 13år  Vicki: 14år
2. Ja, i stockholms skärgård.
3. Hanna: segelbåt, nödpistol, dagbok     Vicki: Motorbåt, Gevär, dagbok
Tack till Stephanie!



Tessie
1. bästa årstiden?

svar: SOMMAR!
Tack till Tessie!


Louise
1. Har ni något stort intresse?

svar: Hanna: Ja, att rida och fota!  Vicki: Ja, att fota!
Tack till Louise!


Sandra
1.Hur länge har ni varit vänner? :)

Svar: I 5 år!
Tack till Sandra!


Petra
1. Hur lärde du och vicki känna varandra ? :D <3

Svar: Vicki började i samma skola som Hanna.
Tack till Petra!


Clara
1, Snyggaste killen?
2, Det pinsammaste ni varit med om?
3, Det värsta som skulle kunna hända?
4, Era framtidsdrömmar?
5, Hur taggade är ni på en skala 1-10 på att komma och bo granne med mig några dar!?


Svar: 1. Båda två säger helt klart Ryan Sheckler!
2. När vi åkte rakt in i en boj med vattenskotern och en skit snygg kille kollade på!
3. Att någon av oss skulle få minnesförlust.
4. Bli DJ´S!
5. 10 FÖRFAAAAAAAN SÄGER BÅDA! ALLTSÅ 20!
Tack till Clara!


Klara
1. Favorit låt ? 
2. Bästa pojkvänen ? 
3. Favorit häst ? ( till hanna ) 
4. Favorit godis ?

Svar: 1. ALLT SOM SWEDISH HOUSE MAFIA GÖR!
2. Ryan Sheckler!
3. Bisse!
4. Sura!
Tack till Klara!


Tack till alla som har ställt frågor!
här kommer alla som har deltagit.

http://klarashorseblog.blogg.se/
http://fridayfilii.blogg.se/
http://petralindes.blogg.se/
http://ssandraess.webblogg.se/
http://louisecaarlsson.devote.se/
http://seys.blogg.se/
http://eeolson.blogg.se/
http://viktigaaste.blogg.se/


Ritz

Helloooooooooo
vi nyss kom hem ifrån vaxholm.
först åt vi lunch på winbergs. när vi står i kön så ser jag thomas komma fram till mig. gissa vad han gör?
han tar fram en jävla vattenpistol och sprutar på mig! sen kommer edvin bakom mig och sprutar ner mig med vatten ännu mer! sen kommer max och john och max springer efter mig! riktigt kul var det...
dom jävlarna! dom sprutade ner vicki lika mycket som dom sprutade ner mig. ruligt!
vi stannade kvar och hängde lite med dom 4 pojkarna.
nu är jag och vicki i hennes rum och lyssnar på Swedish House Mafia på högsta volym i hennes iphone högtalare.
grymt är det! puss.

Bubbles

Hallo!
Jag och vicki har på typ 2 timmar hunnit äta frukost, lyssnat på musik och redigerat bilder.
Nu har vi laddat upp alla bubbel-bilderna, så väldigt mycket bubbel-bilder kommer ni få se nu!
Vad tycker ni om dom här ovanför? ganska coola tycker jag! idag kanske vi åker in till vaxholm, vi får se.
ikväll kanske vi går och kollar på Transformers 3 på bio. niceeeeeeeee!
hahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahah
alldeles nyss höll vicki på o elda lite på ett papper. jag är helt koncentrerad på min redigering av bilder, så jag tänker inte på vad hon gör där bakom mig. sen helt plötsligt skriker hon ut, "HANNA! HANNA! HANNA!"
gissa vad jag ser? hela pappret är fullt av eld! hon springer ut ur rummet och kastar det på golvet, hämtar en handduk och släcker elden. riktigt jävla smart är hon! hahahaha

Bloggriket

här kan du lägga till din blogg och få röster!
http://www.bloggriket.se/

Maxi

vintras

heyy!
idag har vi varit med max hemma hos vicki. vi har badat, åkt vattenskoter, kollat på film, blåst såpbubblor, träffat billy en stund. dagen har varit niiiice! nu är vi helt slut... vi sitter i vickis rum och äter vattenmelon o kollar på tv.
byee!

The Last Airbender





kingen

nu ska vi sova! vi har kollat på halva The Last Airbender. den är bra! hanna har redan sett den, men inte vicki. det ligger cheez doodles smulor i hela hannas säng, nice.. imorgon ska vi plocka upp max i svinninge med vickis vattenskoter. nej, nu ska vi sova! godnatt.

Frågestund


Smultronplockning





haha, bilden på mig! xp bilderna är från kingen, om ni inte fattade det

vi kom nyss hem till mig (hanna). det var as varmt i vattnet idag oxå, men inte lika varmt som igår.
fast det var varmare i vattnet än i luften, så vi hoppade i hela tiden, vilket resulterade 2 tjejer som fick ont i öronen.
vi plockade lite smultron på vägen hem. sen såg vi en helt galen katt som vi lekte lite med, haha. kuuuuuuuul.

vi har tagit massa bilder som kommer upp när vicki kommer hem, eftersom det är hennes kamera!
jag vill oxå ha en kamera... aja, kanske till jul? haha. nu ska vi hitt på nå´t! puss.





Ner till bryggan och bada!

nu ska jag och hanna gå ner och bada! vi har fotat lite så vi läger upp lite bilder senare! puss

Hanna&Vicki

vi i höstas!

tjofräsch!
nu sitter vi i vickis rum. idag har vi åkt till vaxholm med vattenskotern och käkat lite mjukglass. efter det åkte vi runt lite och letade efter ett bra badställe. när vi hade hittat en plats vid bullerholmen och har gått iland ser vi en jävla svan som står typ 2m ifrån oss och fräser! vi blir cprädda och typ kastar oss på vattenskotern!
vi åkte därifrån och hittade ett nytt badställe på kullö. det var as varmt! 23° i vattnet.
sen efter ett tag åkte vi till vicki, och nu är vi här!
om ett tag åker vi hem till hanna och sover där.bye!



glasögon




kolla vad jag hittade! nerdglasses!

sol, vind och vatten

godmorgon! ska göra lite frukost och sen drar jag till hanna! puss

Våra Brister Gör oss till människor






Gutenmorgen på er!
ååhh vad skönt det är och vakna upp och man är hemma. wunderbart.
jag o vicki hade ju satsat på att det skulle bli fint väder idag, men nejnej... varmt är det iaf!
hoppas det blir sol lite senare. vicki kommer ju hit typ om 2 timmar, så jag ska duscha och lite sånt.
juste! det är SJUKT mycket knott i kingen, och såklart så blev jag drabbad... 48 knott bett från armbågen till fingertopparna. usch! ska hoppa in i duschen nu, puss!


skönt







Äntligen hemma!
sitter i köket och äter vattenmelon. har precis pratat en lång stund med vicki, underbart!
hon kommer hit runt 12.00 imorrn, så vi har hela dagen framför oss. som jag sa så har jag nu lagt upp lite bilder från kingen! bilden på en stuga, där sov vi. liten som attan för 4 pers, men det funkade.

nu ska jag slänga min stora hög med kläder i tvätten. puss!

Överlycklig typ?!


idag vaknade jag av att elina la sig på mig, sen drog vi ut med skotern och när vi kom hem käkade vi frukost. v solade och badade och det va 20 grader hemme hos mig! helt sjukt! sen åkte pappa och jag och hämtade min mobil!! såå skönt att ha sin vanliga telefon igen! (iphone4).
imorrn blir det hanna dårå! ska bli helt sjukt underbart att träffa henne efter en månad!
puss

Mumintrollet

den här har min gammelfaster kajsa virkat! jag fick ju den :) den passar bra nu till mitt nya vita rum!
nej, vi har inte åkt än. men snart! haha. pappa håller på med båten, vi får se när han blir klar...
ikväll ska vi äta på badklipporna med gänget på skarpö, en vanlig tradition vi har på skarpö.
aja, sista inlägget här i fränsta blir det nog. puss!

I´m coming home

just a big ego...

Godmorgon folkes!
Snart ska vi åka hem. Ska bli fett skönt.
Imorgon träffar jag vicki! vi ska åka lite vattenskoter, käka mjukglass i vaxholmshamn, vicki ska se min nya garderob m.m. ska bli extremt nice. men nu ska jag äta frukost! puss på er. (ps. ikväll kommer bilder från kingen)

WooooW

sjukt gammal bild på mig och elina

Jag och elina rodde precis till sakrpö bron och tillbaka hem till mig och det är typ 3 kilometer! och vi rodde med vår ring som man har efter båten! haha, det gick faktiskt as bra! men nu ska vi hämta madrasser och så för vi ska sova på stuttsmatan!
Haré !

Är med Elina :)

elina och hanna( kanske inte den bästa bilden men ändå)

Jag och Elina har typ solat och badat hela dagen! sjukt skönt! vi ska nog dra in till vaxholm lite senare men just nu väntar vi på att pappa ska komma hem så han kan åka och tanka vattenskotern så vi kan åka ring! hihi! och nu står elina i duschen och jag funderar på vad vi ska hitta på...
puss

badat

ego boost

jag och emil åkte och badade på andra sidan sjön. pappa o thomas skjutsade oss med båten.
det var sjukt varmt! typ 21°! as skönt. snaaacka om att dagen har gått fort! klockan är ju redan 18.00 ;O
om någon timme kommer min faster, hennes man och min nya kusin! han är typ 2 veckor. så söt!
jag vet att jag bara lägger upp massa egobilder, men just nu har jag inga andra bilder. ni får nöja er.
om 2 dagar träffar jag vicki! puss

shiet

så jävla skönt o ha mobil igen!

Godmorgon!
Vaknade ganska sent idag... 12.30. eller, sent och sent, men man sover bort ett par timmar!
pappa och thomas har redan åkt ut och fiskat, eftersom jag och emil vaknade lite senare än vad dom gjorde...
men det är chill! det är ganska skönt o sitta ute på terassen under ett parasoll och blogga i värmen.
såg i ett av vickis inlägg att hon räknar ner timmarna tills jag kommer! hon är ju för söt.
vet inte riktigt vad vi gör idag, men imorgon åker vi hem iaf. haré!

Nån mer som inte kan logga in på fb?

foto: jag

Hej! nån annan som inte kan logga in på facebook? det kom fran nån grej att jag inte kunde logga in fören om några timmar?! as konstigt menmen...
just nu ligger jag ute på bryggan och solar och snart ska jag hämta elina med vattenskoter!

Nattinlägg

kanske inte borde ta en vinter bild? haha. (ful gubbe i bakgrunden)

jag kan inte sova... har jättetråkigt! räknar timmarna tills hanna kommer hem. Kanske ska ta och kolla på nån film eller kasnske ringa moa och kolla om hon vill komma ner och chilla på bryggan?! jaja puss!


TILLBAKA!

*blink blink*

Hello!
Nu är jag tillbaka i fränsta! egentligen skulle vi varit i kingen tills på fredag, men vi åkte hit idag istället, fiskar imorgon och åker hem på fredag! det har varit fett kul! jag fick 7 öringar totalt. den största var 0,48 kg.
ganska stort faktiskt. sjukt liten stuga, trodde inte jag skulle trivas från början, men efetr 1 dag var det hur mysigt somhelst. ni kommer få se typ över 100 bilder! så jäkla skönt att få prata med vicki igen! det har varit cepe jobbigt att inte kunna prata med henne... men på lördag, då jäävlar är vi igång igen!
puss!

Äntligen

från i vintras.

Äntligen har jag snackat med hanna!!! så skönt att höra hennes röst!
imorrn ska jag förmodligen vara med elina om hon inte är med mathilda. Och idag har jag verkligen inte gjort nånting, eller följde med pappa och köpte lite grejer och sen kom vi hem och jag somnade nästan direkt och sov till 7 -.- men tror jag ska ut och springa snart!
Puss

dagens outfit

Hood - Abercrombie and fitch
Jinne - Gina
Jeans - G-Star

Förlåt

Hejhej! jag uppdaterade inte igår för vi hade ju fest! men det va kul, jag, moa, erika och maria skulle sovit på studsmattan men det började typ regan så vi sov i stugan ist. eller ja, sov och sov!
idag kom bea och julia hit! det va lite kul! vi kollade på film åkte vattenskoter sen ring bakok och bastade! skönt!
hoppas ni haft det bra iaf!

Nu jävlar blir det fest!


Mini shopping

tjena! åkte in till stan med pappa och så köpte jag en skjorta från gant och ett par jeans från g-star!
Älskar G-Star!! dom bästa byxorna alltså, köp jeans där om ni inte redan gör det! ;)

Godmorgon!

jag och hanna.

Heej! idag skanske jag träffar max och jakob, vi får se om jag orkar gå upp! har inte ens gått upp ur sängen, men det är ju typ ingen dide när det är så dåligt väder! Puss

Typ Jätte Varmt!

foto: Hanna


Tjenixen! det är ju sååå sjukt vamt! eller det är typ fuktigt?! sak städa klart mitt rum sen får det bli ett dopp i havet!

Det är typiskt att när jag behöver snacka med hanna så kan man varken ringa, smsa eller nå henne på fb! blir deprimerad! saknar dig hanna, ortroligt! ♥

hare bäst!


rubrik ?

foto: jag

Kom precis hem från att ha varit i nacka och handlat lite med pappa, sen ska vi åka och handla lite till men i arninge! och jag måste verkligen fixa mitt rum! ser ut som jag vet inte vad... ligger kläder överallt, smink, väskor, skor... ja typ allt som man kan ha i ett rum ligger huller om buller ! inte kul.

bikini

Godmorgon! just nu sitter jag och kollar på bikinis, behöver verkligen nya! haha den där ↑ skulle inte riktigt sitta fel! bloggar mera senare!

Ont i huvudet

foto: jag

kom precis hem! jag har jätte ont i huvudet för det är så kvaft ute typ, aah jag kan inte andan iaf(har astma) ska duscha sen drar jag till vaxholm och ska nog träffa david, max, jakob och några fler. bloggar sen när jag kommer hem tror jag!
pussen

godmorgon!

Yeees, idag är man barnvakt dårå! tummen upp för det! (not)
aja, ska åka till hjorthagen(ungen jag vaktar bor där) ungefär vid 12 sen är jag klar vid runt halv 5 typ. men det bra med det är att jag får pengar! igår råkade jag somna nere på bryggan så kom upp vid kanske 3 halv 4 och la mig i sängen, men det var fint iaf när solen gick upp! Saknar hanna, helt otroligt!!!
Ha en fin dag!


drar nu!

Herråååå! drar nu till huset i ingenstans! puss på dig vicki! HARÈ!

Sen kväll, tidig morgon

yeh
tjatja!
det blev så att vi åkte till ett badställe med sysslingarna! det var riktigt kul o träffa dom. innan vi åkte dit åkte vi till Kajsa o Runo. Kajsa är pappas faster. hon virkar MASSOR! det var så underbart och kolla på allt hon har virkat.
väskor,armband,halsband,lock,djur m.m. själv fick jag ett armband, 2 små blommor, 1 väska och ett mumintroll!
haha. älskar mumintrollet! jag ska fota den och visa er. sen åkte vi hem och så var emil och thomas här!
vi åkte ut och fiskade. snacka om att vi har tur med vädret. jag fick 1 gädda och 2 abborrar. niiiiiiice.
imorgon åker vi till kingen. så ingen kontakt med utvärlden på 7 dagar. ingen el, ingen täckning typ. ska bli ganska skönt faktiskt. hoppas vicki bloggar bra nu! saknar henne fett, men det vet ni nog redan. fast det skiter jag i. saknar dig vicki! puss♥

hannaochvicki -

Terminator


jag @ ridlägret

halloj
nu sitter jag och vicki på vårat rum efter en lyckad dag, precis som igår. vi lyssnar på bullets med rebecka och fiona som kommer ut ur emils högtalare från det andra rummet. nu såg vi att terminator- salvation rullar på TV1000.
vi ska nog kolla på det nuuu. samma sak varje kväll! vi sätter oss på rummet, kollar på tv tills det bara är porr på alla kanaler och sen somnar vi sött. puss!




Kalas


alice på ridlägret

hey!
vi vaknade unefär vid 11.00. vi gick ner, åt frukost, tog ett dopp i poolen med clara och lade oss på däcket och solade. jag fick en liten rand faktiskt! ganska lyckat faktiskt. vid 15.00 var det kalas hos grannarna för lilla Pelle som fyller hela 2år! lunch och tårta var det där. nu sitter jag,vicki och clara i vårat rum och ska ut på en photoshoot. hahahha. fett coola vi är. vi kommer lämna det här stället med massor av bilder.

time2go. puss!


Gigantic

jag och vicki sitter inne på rummet och är osociala mot varandra och är sociala mot andra.
det är en gigantic butterfly som flyger runt i rummet, blä. hade egentligen inte så mycket att säga. tackohej /h

YES!



'




stugan| kingen

tjo fan!
vicki har fixat så att hennes internet hon har på hennes mobil har kopplats till min dator. awesome!
så nu kommer vi blogga lite mer här i uppsala. det gick inte att ladda över några bilder från vickis kamera till min dator, så det får bli när vi kommer hem. nu är det slut på kingen bilderna! är faktiskt ganska nöjd med alla bilder därifrån. det är ju inte pro-bilder, men fina är dom. för en stund sen, när det var ljust ute var vi ute och red lite! ja, i typ en 20 min. vicki kan ju inte rida så mycket eftersom hon ramlade av! så vicki red Birkir och jag red Pärlan. Pärlan är en liten shetlandsponny som är 33 år! hahahah, hon är sååå söt. så vi skrittade bara lite i skogen. nu sitter vi i "vårat" rum och kollar på Van Helsing, eller Clara och Vicki gör det iaf. nu tycker dom jag har skrivit ett för långt inlägg... puss!


Tada!


Tindur, vickis heest

Birkir, min heeeest

Troll heter han

Heyyyy!
en blixt slog ut modemet, så vi har inte kunnat blogga. nu bloggar vi från Claras dator.
vi har haft det väldigt mysigt här under dagarna som har gått! dock så ramlade vicki av från tindur igår, för han började skena typ, så nu har vicki jätteont i sitt ben och kommer inte kunna rida på ett tag... dock kommer jag att rida med eva. vi har massor med bilder att visa, så bered er. det blir nog ingen mer bloggning föräns vi kommer hem. vi åker hem på tisdag. snart ska vi nog gå ut eftersom solen skiner lite granna. puss!


Lunch

jag gillar rå falukorv

har precsi gjort lunch, spagetti och falukorv. Solen tittar fram också så ska nog käka nere på bryggan!

Norrbo






kläderna jag köpte med mamma!

Halleu
nu har jag packat klar nästan allt! det är typ tandborsten som ska packas ner. det kommer bli amazing i Norrbo! alltså uppsala. massor av bilder kommer det bli. längtar efter att träffa claraaaaa! hennes blogg --->> KLICKA HÄR!
vicki kommer hit lite senare, så åker vi tillsammans in till vaxholm där mamma står med en bil som ska ta oss till uppsala! resan tar typ 45min.

nu har syrran gjort tonfiskpasta, YUMMIE! puss!

Tagga till Uppsala !

bilder från thailand i vintras.

Idag åker vi till Uppsala! ska bli as nice! håller på att packa lite småsaker eller typ som högtalare, kamera, laddare osv... lite synd att det inte är så bra väder men ändå! jag åker nog till hanna lite senare för vi ska typ åka vid halv 5 eller nåt sånt! puss

Skype






kingen

amen tjeeeenare!
idag har jag varit i arninge med pappa och köpt en stor väska/bag som jag ska ha ridkläder i! den är perfekt storlek.
och ett par svarta ridskor med stålhätta! ganska snygga för att vara med stålhätta. nu har jag packat allt utom necissären. sköööööönt. vi kanske inte har sagt det men vi kommer ha med oss min dator och vickis överladdnings-sladd, så ni kommer få se massor av bilder från varje dag! nu ska jag packa det sista, och sen gå och sova, eller iaf försöka sova... godnatt!

Jag vill bada!!!

onödigt

Jag vill bada! det var typ det jag ville säga, bara så ni vet... typ.

Arninge



pappa ska bara aktivera sitt kort, sen så sticker vi iväg till arninge! vi ska köpa nya ridskor till mig och en väska/bag som jag ska ha ridkläder och sånt i. vicki verkar hyffsat klar med sin packning. ja, eh... inte jag! jag måste göra det när jag kommer hem från arninge... ska kolla med pappa om han är klar. puss!


vaknade precis


jag och syrran för flera år sen!

godmorgon eller vad man nu ska säga, kl är lxm 12 ! ska packa lite till sen ska jag ta och ringa hanna! just nu sitter jag i soffan och kollar på mtv och är ensam hemma! det är ju bajs att det regnar oxå!!
puss/v

Packa





kingen

Godmorgon allesammans.
det verkar inte som att vi åker ring idag, eftersom det är så dåligt väder! ssääämsstt. men det kanske klarnar upp lite senare? vi får hoppas. annars så har jag en hel del packning att göra. för det första måste jag hitta en väska/bag att ha mina ridkläder i. jag får väl rota fram något. jag funderar på att kolla med vicki om hon vill komma hit och hjälpa mig att packa... men det går typ snabbare om jag gör det själv.

aja! nu ska jag iaf ta fram papper och penna och skriva ner allt jag ska ha med mig. smart är jag. puss!


It´s a brand new day






kingen. saknar lite♥

Hello!
första inlägget från mig idag. jag har varit på bio med familjen. vi såg Harry Potter! den var riktigt jäkla grym.
det hände någonting hela tiden, den var spännande hela tiden. det blev liksom inte för mycket, utan det var spännande. jag grät 2 gånger faktiskt, lite sorglig var den. och det var sista filmen!? hallå!? hur sjukt är inte det?
inga mer Harry Potter filmer? det är ju en tragedi. nu på kvällen har jag varit med philip,matilda,arvid och hampus. vi badade och det var as varmt i vattnet! vi typ värmde fötterna i vattnet.

imorgon är jag med matilda,hampus,vicki och philip. ska kolla med vicki om hon vill komma med sin vattenskoter.
vi får se! då kanske jag kan köra lite... we´ll see. måste iaf packa imorgon eftersom vi åker på tisdag! eller ja, packa idag eftersom klockan har passerat 00.00. aja, puss o godnatt!


Rubriker är allt lite kluriga

gammal höst bild.

Som ni kanske märkt så har jag och hanna gjort lite små ändringar på bloggen! nu ska jag ut och springa med mamsen! puss//v

Brunch


hästarna vi ksa rida!

nu ska jag och hanna gör lite brunch, eftersom vi inte har ätit frukost och det är ju snrt dax för lunch!
hanna ska på bio idag och jag ska nog bara va hemma och ta det lungt eftersom att jag börjar typ bli lite sjuk!!! vilket inte är bra eftersom vi åker på tisdag! ska dricka mycke te och käka massa piller så jag blir frisk! haha.

3 dagar kvar till uppsala

.

Tjeena! idag åkte jag och pappa och köpte nya ridskor och några ridstrumpor till mig eftersom att mina gamla är försmå. ska börja packa ännu mera till uppsala! är fett taggad! ska bli hur kul som helst!!
snart ska jag förmodligen gå över till erika men vi får se hur det blir!
puss

M & H





kingen

Godemorgon på er!
snart rullar jag och arvid in till vaxholm på varsin cykel. vi ska köpa något till Matilda & Hampus.
oj, nu ringde arvid, vi får skjuts med hans pappa in! tjaråååh!

grillning






kingen

det var ganska varmt i vattnet! runt 19-20°. matilda och hampus fyller år på söndag, så dom ska ha någon liten tårtgrej med grannarna imorgon, och då ska ju jag såklart dit! sen efter det så åker jag och vicki lite vattenskoter, wakeboard, ring. om hon inte kanske kommer till matilda och hampus lite senare... vi får se!

pappa står där ute med kyckling på grillen, dom är snart klara. när nelly kommer hem ska vi äta!
jag sitter här inne och kollar på den otecknade Scooby Doo! puss

Ut och springa

förra sommaren

kom alldeles nyss hem från Ingmarsö. det var ganska skönt där! vi käkade på restaurangen som finns där sen åkte vi hem. på hemvägen gansak precis utanför skarpö såg i en säl som simmade efter vattenskotern! as cool! och nu hade jag tänkt att jag sa ut och springa! så bloggar mera efter det! puss

Shopping






kingen

Halloo!
hela dagen har jag varit med mamma i stan och shoppaaat. det har varit jättemys. jag har köpt lite tröjor, ett par skor och sånt. när vi började dra oss hemåt så blev jag hungrig, så vi satte oss på Waynes Coffée där jag tog en macka med mozarella, pesto och tomater + en chai latté. hur gott låter inte det?  min kamera har inga batterier, men jag ska lägga den på laddning, då ska ni få se kläderna! jag är sjukt nöjd med kläderna. vad ska man säga? mamma är bäst! på söndag ska jag gå på bio med familjen och se Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. det ska bli niiiice!

nu ska jag slänga på mig jumpsuiten jag köpte och springa ner till Matilda och bada! puss!

ingmarsö

bilder från ingmarsö förra året.

jag och pappa ska åka dit med vattenskotern idag, vilken är lite jobbit för det blåser jätte mycke och det tar ungefär en timma att åka dit! menmen! därför kommer jag inte kunna blogga fören sent ikväll, och om jag miss rätt ska hanna in till stan med sin mamma! hoppas alla får en bra dag! puss

Jakob och Max

nu är hanna och klipper sig och jag sitter hemma hos max och jakob. vi har varit här hela dagen och edvin och billy var oxå här, vi har typ kollat på film och chillat, vart ute lite och så! är fett nyfiken på hur hanna klipper sig!!! hihi aja puss/ V

Sista dagen





utsikten från stugan! kingen

Godmorgon dåååå
är sjukt trött. mmmmhhhmmm. vicki och jag ska ju träffa billy och max i vaxholm snart. ja, eller om ett tag eftersom att både jag och vicki inte har klätt på oss,ätit frukost eller något sådant. + att jag måste duscha!
så det kanske börjar bli dags för mig att göra allt det där. juste, nästa vecka så åker jag och vicki till uppsala, till mina sysslingar och rider! dom har islandshästar som jag brukar rida på när jag är där. så vi ska rida typ 2 gånger om dagen, på olika hästar. ska bli fett! då hänkar vicki´s kamera med såklart. så mycket bilder kommer det bli!

next--> duschen!

Varför vakna så tidigt när det är sommarlov

superman.

alltså det är sommar lov och jag vaknar vid 8, det är helt sjukt!
ska gå ner och käka frukost, ringa max, ringa hanna och sen åker vi förmodligen till max eftersom att det regnar!

Nattinatt

Godnatt, nu ska jag lägga mig i sängen och somna till Peter Pan. ♥

Transformers 3

kom hem för ett tag sen!
jag och hanna åkte in till stan vid 4 ungefär, kollade lite i affärer och hämtade ut biljetterna till bion. Den var sååå sjukt bra! ni måste se den om ni inte redan gjort det!
efter så gick vi till wayne's coffie och köpte varsin chailatte, därefter tog vi en liten promenix till tekniska och tog bussen därifrån hem! imorrn ska vi va med max och billy typ, sista dagen innan max åker och då kommer vi inte ses på två veckor! segt...
puss

Tryck, tack!

vicki and the wathascootah

klicka där! ----->> http://www.bloggriket.se/

I´m Seeing You In A Whole New Light







kingen

Godmorgon på er!
är på lite bättre humör idag... igår-kväll var jag lite mixed up, men en viss person var söt och fick mig o må lite bättre. idag ska ju jag och vicki kolla på Transformers 3! det ska bli fett awesome. det är tydligen rea på alla Monki affärer, så vi ska till monki oxå har jag bestääämt. och snart ska jag till vicki och kolla på Transformers 2, för jag har bara sett halva. puss!

Vaxholm med massa

foto:jag

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska berätta vad vi gjort idag eftersom hanna är trött!
Jo.. imorrsen åkte jag, hanna och mathilda in till vaxholm och träffade max, jakob, edvin, john, isak, erik och några till typ som jag inte vet lika det va! juste, elina oxå men hon va inte där så länge! vi va vid ''pizzabacken'' och fotade när alla åkt longboard. sen följde vi mathilda till färjan och alla tog en glass. sen åkte vi över med färjar till rindö för jakob vill åka där men det var hur tråkigt som helst... efter det käkade vi middag hos max och jakob, alltså jag, hanna, edvin, max och jakob. sen drog edvin och vi andra kollade på allsång på skansen och chillade! sen gick jag och hanna till färjan!
jaa det är typ det vi gjort idag! haha. lillepluttis hanna, nu ska jag göra allt som får hanna att bli lite gladare på livet för stunden!
Oj glömde imorrn ska vi på bio och se Transformer 3 !
(jävlig långt inlägg)

Whats happeni´n to me?



jag orkar inte skriva vad vi har gjort idag. det får vicki göra. jag vet inte vad det är med mig. jag är jättetrött, ledsen, livet suger, allt förändras, allt är helt fucked upp helt enkelt. det värsta är... jag vet inte varför. eller jo, lite, men inte mycket. ååååååhhhhhhh. kan inte någon ta hand om mig? okej, någon tar hand om mig, varför klagar jag?
det är något jag saknar. det var ganska skönt att sitta i trädgården och skvätta några tårar. jag orkar ingenting. låtsas typ vara hård, I´m Not. dö. allt är fucked. cepe...

duuuuschen


hanna & jag i våras.

nu sitter jag och Mathilda i soffan och väntar på att hanna ska duscha klart. sen ska vi gå till färjan för då ska vi träffa Max, Jakob, Edvin och Elina typ. sen får vi se vad vi gör! och vi ska ta med min kamera så vi lägger upp bilder lite senare! det är sjuukt varmt och jag har jeans! hur tänker jag? haha.
puss

Vamos a la playa




kingen

tjatjaaa!
nu ska jag och vicki kolla på tron legacy på min dator! för en stund sen följde vi max, jakob och edvin till färjan.
det har varit en nice kväll! imorgon ska vi in till vaxholm och träffa några.

jag och vicki har funnit våran nya favorit-låt. VAMOS A LA PLAYA!


Party in my head

hey!
vi kom nyss hem från staaan. vi har varit i zinkensdamm i någon longboard backe. jag har nu bestämt mig att jag ska bli lika bra! jag måste börja åka lite bräda, det var fett ostabilt nu när jag inte har åkt på typ 2 månader!
sen drog vi till gamla stan till espresso house och jakob köpte en chai latté till mig för att jag hade burit hans väska. så jäääkla gott! och nu är vi hemma hos vicki. jakob,max och edvin kommer hem till mig sen.
nu ska jag blogga på peeetras blogg!
puss

Staden




mitt rekord på öring! 4.8 hekto :) kingen

Whalla
Är super tired. såg att vicki inte hade kunnat sova inatt. när hon sover med mig sover hon utan problem, men när hon sover hemma kan hon inte sova? cepe. ändrade planer! jag,jakob,max och vicki åker in till stan istället för att max och jakob skulle in på Kahalani. men nu ska jag börja göra mig iordning, för dom ville åka in ungefär vid 12.
puss!

Kan inte sova?

vattenskoter!!! ♥
helt sjukt jag somnade ungefär vid 3 och vaknade vid halv 5 för att jag inte kunde andas(jag har astma). sjukt jobbit så jag gick och la mig i soffan och kollade på tv och det är ju jätte kul att det bara går barnprogram nu... ska nog försöka slumra till lite sen efter som att jag ska vara med max, jakob och hanna!
hoppas att ni kunnat sova!?

eh, jag dör





kingen

JAG DÖR. det finns 2 killar som är så jääävla snygga. vad ska jag göra? åhåhåh! jag känner dom inte, men IDC.
damp. jävlaskitfan. snyggsnyggsnygga är dom! hjälp mig...

he got game

bilder från när vi va ute med hästarna idag, Wille och Dancer.

sitter och lyssnar på musik och har jätteont i halsen och saknar min syrra lite gran faktiskt för typ första gången på 6 månader? hon bor i austalien. jag ska faktiskt rita en bild på hanna och som påbörjade för gansak längesen men gjorde aldrig klart den.. så om den blir bra kasnke ni får se den!
Puss

Den där lukten <3





lite favorit bilder från kingen

hallo
ikväll har jag varit med matilda! vi har badat, paddlat med surfingbrädan, spelat mario på nintendo m.m.
det har varit fett! idag var ju somsagt jag och vicki ute och gick med helenas hästar. vi gick en stig, sen börjar vi se vildsvins spår och vi hör en bebisgris i skogen 3 gånger. fyyyyfan vad jag flippade ur! vicki var lugn, men jag dog typ.
men sen lyckades hon smitta mig med sin lugnhet. imorgon drar jag och vicki till max och jakob i svinninge.

petra frågade mig om jag ville gästblogga på hennes blogg, och det är klart jag vill!
här är hennes blogg! puss

Bio

heeeej! kom precis hem från bion med pappa! måsta faktiskt säga att den var ganska bra, förutom att slutet var mycke bättre i boken men ändå! jaa.. alltså vi kollade på Harry Potter sista filmen! :) idag var jag och hanna ute med hästarna på en jäääätte lång promenad! vi gick runt på massa olika stigar på bogesund och hörde vildsvin i buskarna! lääskigt! aja nu ska jag kolla på nån film om jag hittar nån bra.

Bogesund







Tjeeeeeenare
Nu är jag och vicki på bogesund. Sorry att vi inte har bloggat något, vi har inte haft internet här.
Jag har med mig datorn, men jag har inget internet, så nu är jag inne på mammas dator. Max var här igår oxå.
Sen åkte han hem typ vid 22.30. Jag och vicki kanske ska gå ut med kickis och helenas hästar. vi känner för att gå ut och gå, och varför då inte ta med sig hästarna? vicki måste hem till kl 16.00, då åker jag till skarpö.
nej, nu ska jag kolla om helena har kommit! puss


Tanka vattenskotern

nu ska jag och pappa åka och tanka vattenskotern, sen åker jag till hanna eller hämtar henne och åker förbi max och jakob när dom målar. Pappa beställde precis två biljetter till harry potter på söndag så det ska bli lite kul!
adjööös!!

Klicka!


jag och vicki, haha

klicka på länken så gör ni oss en tjänst! http://www.bloggriket.se/

Varför sjunger jag på den låten?





kingen

Gutenmorgen
Vicki skrev alldeles nyss att vi kanske ska vara med jakob idag, men jag tror inte det. han ska typ måla staket hela dagen -.- men vi kanske åker dit och hjälper dom, vi får se! jag orkar inte resa mig upp ur sängen...
och nu till rubriken. jag har Jingel Bells på huvudet. varför har jag det? det är ju sommarlov!? vill inte bli påmind om vinter... nu ska jag nog palla mig upp ur sängen tror jag. puss!


Jakob idag kanske

godmorgon! ska nog vara med hanna och jakob idag. det är ju så himla dåligt väder! fast det hindrar en inte från att åka vattenskoter, haha! aah jag har inte så mycke mer att säga ska käka frukost nu !
puss

sömn problem

foto:jag

Åhh... kan inte sova ! är jättetrött men orkar inte sova, jobbit ! ska nog kolla på vampire diares och glee kanske...
idag var vi ju på cirkus maximum, det var helt okej faktiskt! varit där så många gånger så man tröttnar ju lite men ändå! imorron så ringer jag hanna och om det är fint väder ska vi ut med vattenskotern tycker ja!
puss

Cirkus

Hey!
Nu efter en väldigt god frukost hemma hos mig har vi åkt till vicki. vi ska nämligen åka till vaxholm med vickis pappa. cirkusen börjar kl 19.00. första cirkusen i mitt liv! hoppas den är bra nu oxå.
börjar ni tröttna lite på såpbubble-bilderna? säg bara till isånnafall, för vi har mer bilder! ganska mycket mer bilder... bra va? nu är vicki inne i duschen. bara så att ni vet lixom. vi ses!

Skarpö

nu har vicki skjutsat hem edvin, max och johan. snart ska vi åka hem till mig och sova där. min släkting från tyskland är hemma hos oss. men hon kan svenska, men inte hennes kille. shiet vad dom där killarna har kört slut på mig och vicki! efter en hel dag med dom är vi helt slut ;o
nu ska vi snart åka! puss

Ring

Tjaaaa
vi kom nyss hem från max. vi åkte ända från svinninge till vicki 5 pers på vickis vattenskoter, haha.
max, vicki, jag, johan och edvin. det gick fett bra! vi ska snart åka ring.
på lördag åker jag, vicki och max till mamma. ikväll sover jag o vicki hos mig.
nu ska vi åka ring, puss!

Flädersaft

Halloj
Nu sitter jag och vicki i hennes rum och dricker fläderblomssaft. Vi ska kanske dygna, vi får se om vi pallar!
Vi kan inte sluta sjunga på fest hos mange, så nu satte vicki på den i högtalarna.
imorgon ska vi äta frukost hos max. kl 10.00!? ;o men vi pallar oss upp antar jag...
tjahrå!

Svar till frågestunden

Victoria
1.hur länge har ni känt varann och hur ? :D
2.vad gillar ni att göra på fritiden?
3.var bor ni ?

svar: 1.Vi har känt varandra i 5 år nu. Vicki började i samma skola som Hanna.
2. Hanna: rida, åka longboard, blogga, fota. Vicki: Gymnastik, fota, blogga.
3. I Vaxholm, en stad i stockholms skärgård.
Tack till Victoria!


Emma olson
1. hur många läsare har ni om dagen?

svar: runt 30 st.
Tack till Emma!


Stephanie
1.Hur gammla är ni ?
2. Bor ni i stockholm ?
3.Tre saker ni skulle ta med er på en öde ö, vad hade det varit, och ni fick ta med der en varsin person, vem ? :)

svar: 1. Hanna: 13år  Vicki: 14år
2. Ja, i stockholms skärgård.
3. Hanna: segelbåt, nödpistol, dagbok     Vicki: Motorbåt, Gevär, dagbok
Tack till Stephanie!



Tessie
1. bästa årstiden?

svar: SOMMAR!
Tack till Tessie!


Louise
1. Har ni något stort intresse?

svar: Hanna: Ja, att rida och fota!  Vicki: Ja, att fota!
Tack till Louise!


Sandra
1.Hur länge har ni varit vänner? :)

Svar: I 5 år!
Tack till Sandra!


Petra
1. Hur lärde du och vicki känna varandra ? :D <3

Svar: Vicki började i samma skola som Hanna.
Tack till Petra!


Clara
1, Snyggaste killen?
2, Det pinsammaste ni varit med om?
3, Det värsta som skulle kunna hända?
4, Era framtidsdrömmar?
5, Hur taggade är ni på en skala 1-10 på att komma och bo granne med mig några dar!?


Svar: 1. Båda två säger helt klart Ryan Sheckler!
2. När vi åkte rakt in i en boj med vattenskotern och en skit snygg kille kollade på!
3. Att någon av oss skulle få minnesförlust.
4. Bli DJ´S!
5. 10 FÖRFAAAAAAAN SÄGER BÅDA! ALLTSÅ 20!
Tack till Clara!


Klara
1. Favorit låt ? 
2. Bästa pojkvänen ? 
3. Favorit häst ? ( till hanna ) 
4. Favorit godis ?

Svar: 1. ALLT SOM SWEDISH HOUSE MAFIA GÖR!
2. Ryan Sheckler!
3. Bisse!
4. Sura!
Tack till Klara!


Tack till alla som har ställt frågor!
här kommer alla som har deltagit.

http://klarashorseblog.blogg.se/
http://fridayfilii.blogg.se/
http://petralindes.blogg.se/
http://ssandraess.webblogg.se/
http://louisecaarlsson.devote.se/
http://seys.blogg.se/
http://eeolson.blogg.se/
http://viktigaaste.blogg.se/


Ritz

Helloooooooooo
vi nyss kom hem ifrån vaxholm.
först åt vi lunch på winbergs. när vi står i kön så ser jag thomas komma fram till mig. gissa vad han gör?
han tar fram en jävla vattenpistol och sprutar på mig! sen kommer edvin bakom mig och sprutar ner mig med vatten ännu mer! sen kommer max och john och max springer efter mig! riktigt kul var det...
dom jävlarna! dom sprutade ner vicki lika mycket som dom sprutade ner mig. ruligt!
vi stannade kvar och hängde lite med dom 4 pojkarna.
nu är jag och vicki i hennes rum och lyssnar på Swedish House Mafia på högsta volym i hennes iphone högtalare.
grymt är det! puss.

Bubbles

Hallo!
Jag och vicki har på typ 2 timmar hunnit äta frukost, lyssnat på musik och redigerat bilder.
Nu har vi laddat upp alla bubbel-bilderna, så väldigt mycket bubbel-bilder kommer ni få se nu!
Vad tycker ni om dom här ovanför? ganska coola tycker jag! idag kanske vi åker in till vaxholm, vi får se.
ikväll kanske vi går och kollar på Transformers 3 på bio. niceeeeeeeee!
hahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahah
alldeles nyss höll vicki på o elda lite på ett papper. jag är helt koncentrerad på min redigering av bilder, så jag tänker inte på vad hon gör där bakom mig. sen helt plötsligt skriker hon ut, "HANNA! HANNA! HANNA!"
gissa vad jag ser? hela pappret är fullt av eld! hon springer ut ur rummet och kastar det på golvet, hämtar en handduk och släcker elden. riktigt jävla smart är hon! hahahaha

Bloggriket

här kan du lägga till din blogg och få röster!
http://www.bloggriket.se/

Maxi

vintras

heyy!
idag har vi varit med max hemma hos vicki. vi har badat, åkt vattenskoter, kollat på film, blåst såpbubblor, träffat billy en stund. dagen har varit niiiice! nu är vi helt slut... vi sitter i vickis rum och äter vattenmelon o kollar på tv.
byee!

The Last Airbender





kingen

nu ska vi sova! vi har kollat på halva The Last Airbender. den är bra! hanna har redan sett den, men inte vicki. det ligger cheez doodles smulor i hela hannas säng, nice.. imorgon ska vi plocka upp max i svinninge med vickis vattenskoter. nej, nu ska vi sova! godnatt.

Frågestund


Smultronplockning





haha, bilden på mig! xp bilderna är från kingen, om ni inte fattade det

vi kom nyss hem till mig (hanna). det var as varmt i vattnet idag oxå, men inte lika varmt som igår.
fast det var varmare i vattnet än i luften, så vi hoppade i hela tiden, vilket resulterade 2 tjejer som fick ont i öronen.
vi plockade lite smultron på vägen hem. sen såg vi en helt galen katt som vi lekte lite med, haha. kuuuuuuuul.

vi har tagit massa bilder som kommer upp när vicki kommer hem, eftersom det är hennes kamera!
jag vill oxå ha en kamera... aja, kanske till jul? haha. nu ska vi hitt på nå´t! puss.





Ner till bryggan och bada!

nu ska jag och hanna gå ner och bada! vi har fotat lite så vi läger upp lite bilder senare! puss

Hanna&Vicki

vi i höstas!

tjofräsch!
nu sitter vi i vickis rum. idag har vi åkt till vaxholm med vattenskotern och käkat lite mjukglass. efter det åkte vi runt lite och letade efter ett bra badställe. när vi hade hittat en plats vid bullerholmen och har gått iland ser vi en jävla svan som står typ 2m ifrån oss och fräser! vi blir cprädda och typ kastar oss på vattenskotern!
vi åkte därifrån och hittade ett nytt badställe på kullö. det var as varmt! 23° i vattnet.
sen efter ett tag åkte vi till vicki, och nu är vi här!
om ett tag åker vi hem till hanna och sover där.bye!



glasögon




kolla vad jag hittade! nerdglasses!

sol, vind och vatten

godmorgon! ska göra lite frukost och sen drar jag till hanna! puss

Våra Brister Gör oss till människor






Gutenmorgen på er!
ååhh vad skönt det är och vakna upp och man är hemma. wunderbart.
jag o vicki hade ju satsat på att det skulle bli fint väder idag, men nejnej... varmt är det iaf!
hoppas det blir sol lite senare. vicki kommer ju hit typ om 2 timmar, så jag ska duscha och lite sånt.
juste! det är SJUKT mycket knott i kingen, och såklart så blev jag drabbad... 48 knott bett från armbågen till fingertopparna. usch! ska hoppa in i duschen nu, puss!


skönt







Äntligen hemma!
sitter i köket och äter vattenmelon. har precis pratat en lång stund med vicki, underbart!
hon kommer hit runt 12.00 imorrn, så vi har hela dagen framför oss. som jag sa så har jag nu lagt upp lite bilder från kingen! bilden på en stuga, där sov vi. liten som attan för 4 pers, men det funkade.

nu ska jag slänga min stora hög med kläder i tvätten. puss!

Överlycklig typ?!


idag vaknade jag av att elina la sig på mig, sen drog vi ut med skotern och när vi kom hem käkade vi frukost. v solade och badade och det va 20 grader hemme hos mig! helt sjukt! sen åkte pappa och jag och hämtade min mobil!! såå skönt att ha sin vanliga telefon igen! (iphone4).
imorrn blir det hanna dårå! ska bli helt sjukt underbart att träffa henne efter en månad!
puss

Mumintrollet

den här har min gammelfaster kajsa virkat! jag fick ju den :) den passar bra nu till mitt nya vita rum!
nej, vi har inte åkt än. men snart! haha. pappa håller på med båten, vi får se när han blir klar...
ikväll ska vi äta på badklipporna med gänget på skarpö, en vanlig tradition vi har på skarpö.
aja, sista inlägget här i fränsta blir det nog. puss!

I´m coming home

just a big ego...

Godmorgon folkes!
Snart ska vi åka hem. Ska bli fett skönt.
Imorgon träffar jag vicki! vi ska åka lite vattenskoter, käka mjukglass i vaxholmshamn, vicki ska se min nya garderob m.m. ska bli extremt nice. men nu ska jag äta frukost! puss på er. (ps. ikväll kommer bilder från kingen)

WooooW

sjukt gammal bild på mig och elina

Jag och elina rodde precis till sakrpö bron och tillbaka hem till mig och det är typ 3 kilometer! och vi rodde med vår ring som man har efter båten! haha, det gick faktiskt as bra! men nu ska vi hämta madrasser och så för vi ska sova på stuttsmatan!
Haré !

Är med Elina :)

elina och hanna( kanske inte den bästa bilden men ändå)

Jag och Elina har typ solat och badat hela dagen! sjukt skönt! vi ska nog dra in till vaxholm lite senare men just nu väntar vi på att pappa ska komma hem så han kan åka och tanka vattenskotern så vi kan åka ring! hihi! och nu står elina i duschen och jag funderar på vad vi ska hitta på...
puss

badat

ego boost

jag och emil åkte och badade på andra sidan sjön. pappa o thomas skjutsade oss med båten.
det var sjukt varmt! typ 21°! as skönt. snaaacka om att dagen har gått fort! klockan är ju redan 18.00 ;O
om någon timme kommer min faster, hennes man och min nya kusin! han är typ 2 veckor. så söt!
jag vet att jag bara lägger upp massa egobilder, men just nu har jag inga andra bilder. ni får nöja er.
om 2 dagar träffar jag vicki! puss

shiet

så jävla skönt o ha mobil igen!

Godmorgon!
Vaknade ganska sent idag... 12.30. eller, sent och sent, men man sover bort ett par timmar!
pappa och thomas har redan åkt ut och fiskat, eftersom jag och emil vaknade lite senare än vad dom gjorde...
men det är chill! det är ganska skönt o sitta ute på terassen under ett parasoll och blogga i värmen.
såg i ett av vickis inlägg att hon räknar ner timmarna tills jag kommer! hon är ju för söt.
vet inte riktigt vad vi gör idag, men imorgon åker vi hem iaf. haré!

Nån mer som inte kan logga in på fb?

foto: jag

Hej! nån annan som inte kan logga in på facebook? det kom fran nån grej att jag inte kunde logga in fören om några timmar?! as konstigt menmen...
just nu ligger jag ute på bryggan och solar och snart ska jag hämta elina med vattenskoter!

Nattinlägg

kanske inte borde ta en vinter bild? haha. (ful gubbe i bakgrunden)

jag kan inte sova... har jättetråkigt! räknar timmarna tills hanna kommer hem. Kanske ska ta och kolla på nån film eller kasnske ringa moa och kolla om hon vill komma ner och chilla på bryggan?! jaja puss!


TILLBAKA!

*blink blink*

Hello!
Nu är jag tillbaka i fränsta! egentligen skulle vi varit i kingen tills på fredag, men vi åkte hit idag istället, fiskar imorgon och åker hem på fredag! det har varit fett kul! jag fick 7 öringar totalt. den största var 0,48 kg.
ganska stort faktiskt. sjukt liten stuga, trodde inte jag skulle trivas från början, men efetr 1 dag var det hur mysigt somhelst. ni kommer få se typ över 100 bilder! så jäkla skönt att få prata med vicki igen! det har varit cepe jobbigt att inte kunna prata med henne... men på lördag, då jäävlar är vi igång igen!
puss!

Äntligen

från i vintras.

Äntligen har jag snackat med hanna!!! så skönt att höra hennes röst!
imorrn ska jag förmodligen vara med elina om hon inte är med mathilda. Och idag har jag verkligen inte gjort nånting, eller följde med pappa och köpte lite grejer och sen kom vi hem och jag somnade nästan direkt och sov till 7 -.- men tror jag ska ut och springa snart!
Puss

dagens outfit

Hood - Abercrombie and fitch
Jinne - Gina
Jeans - G-Star

Förlåt

Hejhej! jag uppdaterade inte igår för vi hade ju fest! men det va kul, jag, moa, erika och maria skulle sovit på studsmattan men det började typ regan så vi sov i stugan ist. eller ja, sov och sov!
idag kom bea och julia hit! det va lite kul! vi kollade på film åkte vattenskoter sen ring bakok och bastade! skönt!
hoppas ni haft det bra iaf!

Nu jävlar blir det fest!


Mini shopping

tjena! åkte in till stan med pappa och så köpte jag en skjorta från gant och ett par jeans från g-star!
Älskar G-Star!! dom bästa byxorna alltså, köp jeans där om ni inte redan gör det! ;)

Godmorgon!

jag och hanna.

Heej! idag skanske jag träffar max och jakob, vi får se om jag orkar gå upp! har inte ens gått upp ur sängen, men det är ju typ ingen dide när det är så dåligt väder! Puss

Typ Jätte Varmt!

foto: Hanna


Tjenixen! det är ju sååå sjukt vamt! eller det är typ fuktigt?! sak städa klart mitt rum sen får det bli ett dopp i havet!

Det är typiskt att när jag behöver snacka med hanna så kan man varken ringa, smsa eller nå henne på fb! blir deprimerad! saknar dig hanna, ortroligt! ♥

hare bäst!


rubrik ?

foto: jag

Kom precis hem från att ha varit i nacka och handlat lite med pappa, sen ska vi åka och handla lite till men i arninge! och jag måste verkligen fixa mitt rum! ser ut som jag vet inte vad... ligger kläder överallt, smink, väskor, skor... ja typ allt som man kan ha i ett rum ligger huller om buller ! inte kul.

bikini

Godmorgon! just nu sitter jag och kollar på bikinis, behöver verkligen nya! haha den där ↑ skulle inte riktigt sitta fel! bloggar mera senare!

Ont i huvudet

foto: jag

kom precis hem! jag har jätte ont i huvudet för det är så kvaft ute typ, aah jag kan inte andan iaf(har astma) ska duscha sen drar jag till vaxholm och ska nog träffa david, max, jakob och några fler. bloggar sen när jag kommer hem tror jag!
pussen

godmorgon!

Yeees, idag är man barnvakt dårå! tummen upp för det! (not)
aja, ska åka till hjorthagen(ungen jag vaktar bor där) ungefär vid 12 sen är jag klar vid runt halv 5 typ. men det bra med det är att jag får pengar! igår råkade jag somna nere på bryggan så kom upp vid kanske 3 halv 4 och la mig i sängen, men det var fint iaf när solen gick upp! Saknar hanna, helt otroligt!!!
Ha en fin dag!


drar nu!

Herråååå! drar nu till huset i ingenstans! puss på dig vicki! HARÈ!

Sen kväll, tidig morgon

yeh
tjatja!
det blev så att vi åkte till ett badställe med sysslingarna! det var riktigt kul o träffa dom. innan vi åkte dit åkte vi till Kajsa o Runo. Kajsa är pappas faster. hon virkar MASSOR! det var så underbart och kolla på allt hon har virkat.
väskor,armband,halsband,lock,djur m.m. själv fick jag ett armband, 2 små blommor, 1 väska och ett mumintroll!
haha. älskar mumintrollet! jag ska fota den och visa er. sen åkte vi hem och så var emil och thomas här!
vi åkte ut och fiskade. snacka om att vi har tur med vädret. jag fick 1 gädda och 2 abborrar. niiiiiiice.
imorgon åker vi till kingen. så ingen kontakt med utvärlden på 7 dagar. ingen el, ingen täckning typ. ska bli ganska skönt faktiskt. hoppas vicki bloggar bra nu! saknar henne fett, men det vet ni nog redan. fast det skiter jag i. saknar dig vicki! puss♥