Städning!

idag har vi bara städat och ska fortsätta städa! vi brukar ju alltid fira Amerikanska nationaldagen efter som att pappa och mamma bodde i usa förut med min syrra och brorsa. men lite senare tror jag nog att jag tar en sväng med vattenskoter, det är så sjukt skönt när man inte har nåt att göra! sen får vi se om jag ska träffa nån.
hare bra i det varma vädret!

32°C

ser typ inte ut som jag! haha

godermorgon
vaknade för ungefär 1 timme sen, kunde ha sovit längre... men jag ville inte sova bort dagen när det är så fint väder!  det ska bli 32°C idag, shieeet. fett skönt, fett varmt. idag ska inte jag och pappa fiska hela dagen, utan vi åker ut på sjön typ vid 19.00 och fiskar till typ 22.30! nice. så istället kanske vi träffar mina sysslingar som bor i sundsvall och badar. haha, juste! jag drömde om vicki inatt... jag drömde att jag kom hem igen, och vicki var inte beredd på det, så hon blev fett glad! önskar att det skulle varit på riktigt.. men som sagt så har jag ju det awesome här. have a nice day. puss!

fiskat

SNACKA om stor gädda!

hallo!
ingen fisk idag heller... eller jo, men den slängde vi tillbax. det var en abborre som pappa fick upp, men eftersom vi inte fick upp någon mer ätlig abborre så skulle det bara vara onödigt. pappa fick upp 3 gäddor och 1 abborre idag. jag fick upp 2 små-abborrar. men jaja, bättre lycka imorrn! jag kan ju tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom det är farmors data. men när jag kommer hem igen så får ni se lite bilder!
sitter i en fet fåtölj och kollar på något program som inte är lika fet. puss!

Vattenskoter

heeej! igår åkte jag vattenskoter hela dagen nästan, söönt! idag har jag bara chillat nere på bryggan, solat och varit med moa en stund. Saknar hanna så sjuukt mycke! det är tomt utan dig ska du veta!
nu ska jag ner till bryggan igen! puss

fiske!

bild från påskas

tjänare!
nu är jag i fränsta hos min farmor och farfar. det är sjukt varmt här, typ 28°. kanske är det i stockholm oxå...
jag och pappa fiskade hela dagen igår. ingen fisk fick vi ta hem dock. men jag fick 2 abborrar! små som attan.
pappa fick 3 gäddor. 1 av dom fick han inte upp, och den var hans livs största gädda! den var seriöst en monstergädda. den var läskigt stor! han ryckte av draget, så han simmar tunt med en 13cm drag i käften. 2bad.
imorse var jag och pappa iväg till sundsvall och köpte fiskegrejer. jag fick massa nya drag till kingen!
jag har det fett bra här, men vill ändå till vaxholm... saknar vicki! ååhh, som ni kanske har läst så ska hon få en hundvalp! JAG DÖR. längtar tills den kommer :) snart ska jag och pappa ut och fiska! puss på er.

Grinda med Eriksson

igår åkte jag till grinda med Malin, Max och jakob. jag tror vattenskotern dit så då ville ju jakob och max åka med mig, sen badade vi typ och åkte runt och solade och käkade, hade det almänt trevligt! men hanna var saknad!!!! ♥
jaja, nu ska jag ut och sola och sen förmodligen åker jag till vaxholm till max och jakob eller så kommer dom hit, vi får se.

Min lilla Troy


I´m back!






Russpiggen/Ruskis


tjatja!
nu är jag hemma på skarpö. ridlägret var gryyymt! hästen på bilderna hade jag på ridlägret.
det gick väldigt bra faktiskt. jag har mycket mer bilder som ni ska få se.
igår var det midsommar, ganska långtåkigt. i slutändan blev allt lite roligare. jag och några kompisar på skarpö vandrade runt på skarpö och snackade, det var chill. snart så åker jag till mamma, vi ska äta thaimat och kolla på film! mysigt. imorgon åker jag och pappa till uppsala till sysslingarna. vi får se om vi sover där. om vi inte gör det så åker vi vidare till farmor & farfar! om jag inte redan har skrivit det i något inlägg så ska jag,pappa, min syssling emil och hans pappa åka upp till tjingen och bo i en liten stuga utan el och fiska i 1 vecka!

nu ska jag packa lite inför imorgon. puss!

sex and the city 2

hejhej! jag och karin har precis kollar på sex and the city, och nu står hon i dushen. Snart ska vi dra nånstans och käka och se ska vi nog köra lite minigolf ;) det ska bli kul! igår var vi hos familjen lepisk på middag sen åkte jag och karin hem lite innan de andra. när vi kom hem fiskade vi och vi fick en fisk men ingen av oss kunde ta bort kroken så vi försökte bryta nacken på den men det gick inte så bra... hehe. så karin fick huga av huvudet. uuusch!

jätte ondödigt och långt inlägg men iaf! haré!

Moppe

Hej!! jag och karin har fiskat, åt moppe, kollat på film och typ chillat. det har inte varit så himla bra väder men nu har det varit sol iaf! vi har precis käkat en mycket god lunch och snart ska vi ta moppen och åka och plocka blommor så att vi kan göra midsommar kransar!

Ha en trevlig midsommar allihopa!! ♥


Trevlig Midsommar


söderhamn


efter regn kommer sol

bilder som jag tog igår.
nu har jag packat det sista och åker snart till universitetet där karin och hennes familj plockar upp mig! jag kommer inte kunna blogg så mycke men vi får se. trevlig midsommar!

Gröna Lund

God morgon! nu ska jag fixa mig lite snabbt, käka frukost och sen dra till bussen! ska träffa karin i stan sen åker vi till grönan. va och köpte mitt guldkort igår, hehe lite sent men aja. och imorrn drar jag till karins land! Puss

Bara jag?

haha är det bara jag som märkt att i nästan alla veronica maggios låtar i satan i gatan albumet har hon med ordet "hallen" ? :P



hahaha det ser inte ut som jag!!

jag va bara tvungen det ser verkligen inte ut som jag!! typ halvt ner drogade eller nått! den bjusar jag på!

Väckt av städerskan...

varför kan det inte vara bra väder? det är ju sommarlov!
Godmorgon! är skit trött för att våran städerska började dammsuga kl. 7:30 ! och såklart kan man inte somna om... ska försöka blogga så mycket som möjligt nu när hanna inte kommer hinna så mycke! idag ska jag nog hänga med till stan med mamma och fixa lite saker. Och mamma tycker hunden ska heta Tristan, fast jag tycker inte det är så himla fint. eller?

Ridläger



Gutenmorgeeen
Nu ska vi snart gå ner och äta frukost. ska bli feeeeeeett att gå på ridläger!
hoppas vicki uppdaterar mycket nu. puss!


So damn nice

















badabadabada! det var fett nice! vi badade och bastade i typ 1 timme. me like.
när vi kom upp till huset slängde jag på mig min onepiece och fick efterrätt! jordgubbar med vaniljglass. åhåhåh.
efter det tog jag en dusch och satte på mig onepiecen igen. jag älskar den
imorgon är det ridläger somsagt. vi ska vara där kl 09.00. jag kommer troligtvis få Ruskis!
så ingen bloggning på 3 dagar för min del. vicki kommer nog blogga :)

som ni såg så ska vicki få en hundvalp! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! det ska bli fett awesome! aahhh!
jag dör. seriöst. en hundvalp som jag typ kommer träffa varje dag? kommer typ bli som den hunden jag aldrig fick.
nu är det dags o sova, så jag kommer upp imorrn. ja, med tanke på att jag sov till kl 12.00 idag...
godnatt!

Hanna

haha, jättefin bild...
saknar dig hjärtat, hur ska det gå när vi inte kommer ses på minst två veckor till?!

Home Sweet Home

en av dom 6 valparna är min om 1 månad! :D
Kom nyss hem från elins pappa, det har varit as kul fast lite synd med vädret men aja. nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som jag vet inte vad -.- Och juste om ni kommer på ett namn på T till en han hund kan ni alltid skriva en kommentar! :)

Regn


öronen


jag och ruskis har likadan hårfärg!

Hey dudes!
den här dagen har gått sjukt fort. jag och alice satte alla våra pappersflygplan på prov. mina vann!
vi har hunnit med massor. som jag sa igår, vi hittar alltid på något. nyss så åt vi av mormors goda mat. hurgottsomhelst! alltid. Kent har en bastu som flyter på en flytbrygga, och den är varm nu. så jag och alice ska gå ner och bada bastu! nice. puss!

är bara tvungen, mormors katt gick alldeles nyss rakt över mitt tangentbord. haha.


Grapefrukt


När vi hjälper Mia med att fylla hästarnas badkar med vatten


Mia kör iväg, och hästarna följer efter, haha

Don´t leave me!


Mia!

Söt Alice!


Alice till vänster och jag till höger. Vi får skjuts på traktorn till stallet! Som jag skrev i något inlägg, världens fulaste ridstrumpor. haha

Goddag!
Blev precis klar med alice design på hennes blogg. Det tog typ 5 min. Det gick nämligen inte så bra för Alice...
För det första kunde hon inte sätta min dator... Visst, den är lite cepe, men det tog seriöst 10 min för henne? haha.
För det andra skulle hon skapa en blogg. Hon gjorde minst 5 bloggar. Hon skrev fel på varje blogg! Varje gång var det någon bokstav som fattades eller var fel. haha. För det tredje. När hon gjorde fel en sjätte gång orkade jag inte mer, jag tog datorn och gjorde det själv. Så när jag hade fixat hennes design, gissa vad jag ser? Hon hade skrivit fel nu oxå!? Näfyfan... så jag gjorde en ny blogg till alice och gjorde om designen igen... men nu så är det bra! äntligen...
fan vad hon kan va trög ibland. hahhaha.

Vi vaknade kl 12.00. Mormor kom in i rummet och sade att hon hade gjort pankisar! Alltså pannkakor.
det var so damn gott! bra start på dagen. imorgon är det ridläger! jag kommer förmodligen få Russpiggen.
usch, nu tog mitt grapefrukt tuggummi slut på smak, uäk.
Nu ska jag kolla bloglovin. puss!

Trött


Millen sover, haha


Ett hjärta :)


Alice och Millen

Millen

Alice börjar sitt dressyrpass med Millen




Dressyr på högsta nivå! haha

Godkväll!
Ligger under täcket med datorn i knät och hör Alice mumla för sig själv i den andra sängen. Hon försöker lära sig bloggdesign. Det tar ett tag att lära sig. Jag sa till henne att hon får lära sig det själv, som jag gjorde.
Vi har ätit världens godaste middag. Jag njöt av den varje sekund. Till efterrätt var det fruktsallad med glass! Mormor är bäst. Jag älskar henne! Hon är bäst helt enkelt. Imorgon är det stängt på stallet. Så vi är här hemma och har det bra. Jag och Alice lär väl hitta på någonting. Det kan vara från att rita Göran Persson till att ha pappers-flygplans-tävling. Så jag antar att vi hittar på något!

Annars då. Jag saknar Vicki fett mycket. Som man säger, man inser inte hur bra man verkligen har det föräns det är borta.




Elins pappa



heeejsan! nu sitter jag, elin och hanna(elins syrra) och kollar på nån konstig film :P vi är hemma hos elins pappa och idag har vi badat och typ chillat, vi skulle ridigt först men det blev ändrade planer. imorrgon åker vi hem sen måste jag packa igen för jag ska upp till karins landställe i söderhamn över middsommar! SOFT!
jaja nu ska jag va social! Puss

Kallt



Jag och Alice!



Atom



Jag kollar bort mot Alice och Millen, och jag ser det här. haha. Alice hade kliat honom på magen när han låg ner och han hade lagt sig raklång! när jag kom närmare hörde jag att han sov. gulligt!

Millen... Åsna!

Hey!
Vi har haft det awesome idag. Vi kom till stallet typ vid 13.30. När vi åkte förbi storhästhagen ser vi Mia hälla vatten i hästarnas badkar. så vi lämnar våra saker i stallet och åker till Mia! men Mia var precis klar, så vi fick skjuts till stallet på traktorn. jag filmade, så det kommer nog upp en video snart på bloggen. kl 15.00 så var det ridavslutning. då var det en liten uppvisning. Annie,Emmy,Natalia och Alice hade gymkana. för er som inte vet, gymkana är ridning med lekar typ. Annie och Emmy var i ett lag och Alice och Natalia var i ett lag. Emmy och Annie vann!
Efter det så frågade jag om jag fick rida, och det fick jag. Så jag hämtade Ampere i hagen, tog in honom i stallet, tränsade honom, borstade av honom lite och hoppade upp. Alice och jag tog en 20 min tur i skogen. mys!
vi skulle gå förbi en vattenspridare, det gick ju inget vidare... dom 2 fegaste hästarna i stallet. så vi hoppade av och fick förbi vattenspridaren.

för en stund sen badade jag och Alice i sjön! lika skönt som igår. men nu efteråt är det kallt som tusan. men nu har vi fått upp värmen igen. vi ligger under mitt täcke och lyssnar på musik. mmmmm. puss!


Mot stallet!


Lasse, Stjärna, Russpiggen och Alice

Russpiggen, Noire och Lasse

Alice och Ampere

Skuggan av mig och Ampere när han försöker äta upp min mobil

Ampere och Jag

Jag och Alice♥

Godermorgon.
Nu håller jag och Alice på att byta om till ridkläder, igen. Jag har på mig en av världens fulaste ridstrumpor, haha.
Vi åker typ om 30min. Vi kanske ska rida idag, det blev lite rörigt med allt, så vi får se!
nu ska jag sätta på mig dom sista sakerna. och juste, alla bilderna är tagna med min iphone, så inte bästa kvalitén.

puss!

Herregud


Kwesi och Atom

Galen tjej(Alice) med Sunset!

Snygg rump med Sunset




Jag visade hästarna att det fanns träd att gnaga på!

Stjärna heter denna häst, hon har åsneöron. haha

Hallo!
Jag och Alice gick upp kl 07.30 för att komma till stallet kl 09.00.
När vi kommer dit ser vi Mia, stallvärden som gör nästan allt på stallet! En av dom underbaraste människorna jag har träffat. Men där finns ingen ridlärare. Mia leder oss till hagen där ponnysarna står, dom vi har längtat efter att träffa väldigt mycket. Jag får kärlek direkt av söta,svarta Noire som går emot mig i hagen när jag kommer in. mmm!
vi står där och gullar med dom ett bra tag. när vi går tillbaka till stallet får vi reda på att vi ska ha lektion med en grupp kl 16.00... yes! fan asså, vi gick upp kl 07.30 för att ha en lektion kl 16.00. men den var vi inte med på, för vi hade det bra som vi hade. herregud... men vi har haft en bra dag idag! väldigt mysigt. gjort massvis! kul har vi haft. när vi gick till hagen en andra gång så hör jag den speciella ringsignalen jag har när just vicki ringer. gissa hur glad jag blev! jag saknar verkligen henne. och det har bara gått 2 dagar? hur ska jag klara mig? fan.

för en stund sen tog jag och alice ett kvällsdopp i sjön! hela 20 grader tror jag det var. skönt som fasen.
ligger i min onepiece i min säng med blött hår och lyssnar på musik med datorn i knät. alice gör likadant. puss!








Fredag

saknar hanna.

nu ska har jag packat klart och ska käka frukost och kolla på O.C! det finns typ inget bättre än O.C, tycker jag iaf. sen hinner jag nog lägga upp lite bilder på min skolavslutnings outfit! puss

upp och hoppa!

godmorgon! vaknade precis och ska börja packa, för jag ska till elins pappa över helgen! vet inte riktigt om jag kommer kunna uppdatera därifrån men ska göra det så ofta som det går! :)
igår var jag med elin, billy, arvid, max, edvin, linn och lisa, fast inte så himla länge... sen kom några från vår klass och vi typ chillade. jaja nu ska jag börja packa!

Tidigt



Godmorgon!
Nu byter jag och Alice om till ridkläder. Vi ska bara äta lite frukost, sen åker vi till stallet. Jag tror vi kommer vara kvar där ett tag efter lektionen. Så kanske inte så bra updatering från min sida idag! Vicki kanske gör det, får vi hoppas! haha. Jag saknar dig Vicki förresten♥ Puss på er!


Tingsryd



Hej!
Jag är nu hos mormor och kent med mina kusiner Alice och Agnes+ Agnes kompis Linda.
Agnes har någonting i hennes ljumske, så hon är på sjukhuset med Linda nu. Dom sover där inatt.
Agnes opererades för inte så längesedan, någon timme sedan tror jag. Det gjorde ont i hela mig att se henne lida så mycket förut. Jag bröt nästan ihop. Det var hemskt.

Egentligen ska vi alla 4 på ridläger den 20:nde. Men agnes kan inte, men rida lite kan hon nog.
Imorgon kl 09.00 ska jag och Alice på privatlektion! YES! Nu får Alice krupp på att hon inte hittar sin necessär eller någon lampa hon kan tända... Dags att hjälpa till innan hon får psykutbrott! Godnatt♥

Skolavslutning !

Tjenaa! just nu håller jag på att locka dom sista lockarna i håret och ska snart börja åka till färjan. det ska bli så himla skönt med sommarlov, äntligen! det tråkiga är att hanna åker till småland och vi kommer typ inte ses på en månad... men vi kommer ju ha kul ändå! Vet inte riktigt om jag ska ta med mig kameran eller inte men det får v se!

Välkommen till våran blogg!


hanna till vänster, viktoria till höger

hej och välkommen till våran blogg!
här skriver vi vad som händer i våra liv som vi kompletterar med mycket bilder och videoinlägg.
hanna,13 år, viktoria, 14 år. Viktoria kallas även Vicki. Vicki kör vattenskoter som kommer ta oss vart vi vill i sommar.
Hanna har en longboard som tar henne vart hon vill. Vi bor på grannöarna Skarpö och Rindö. Hanna på Skarpö och Viktoria på Rindö. That´s about it. ENJOY!

RSS 2.0
hannaochvicki -

Städning!

idag har vi bara städat och ska fortsätta städa! vi brukar ju alltid fira Amerikanska nationaldagen efter som att pappa och mamma bodde i usa förut med min syrra och brorsa. men lite senare tror jag nog att jag tar en sväng med vattenskoter, det är så sjukt skönt när man inte har nåt att göra! sen får vi se om jag ska träffa nån.
hare bra i det varma vädret!

32°C

ser typ inte ut som jag! haha

godermorgon
vaknade för ungefär 1 timme sen, kunde ha sovit längre... men jag ville inte sova bort dagen när det är så fint väder!  det ska bli 32°C idag, shieeet. fett skönt, fett varmt. idag ska inte jag och pappa fiska hela dagen, utan vi åker ut på sjön typ vid 19.00 och fiskar till typ 22.30! nice. så istället kanske vi träffar mina sysslingar som bor i sundsvall och badar. haha, juste! jag drömde om vicki inatt... jag drömde att jag kom hem igen, och vicki var inte beredd på det, så hon blev fett glad! önskar att det skulle varit på riktigt.. men som sagt så har jag ju det awesome här. have a nice day. puss!

fiskat

SNACKA om stor gädda!

hallo!
ingen fisk idag heller... eller jo, men den slängde vi tillbax. det var en abborre som pappa fick upp, men eftersom vi inte fick upp någon mer ätlig abborre så skulle det bara vara onödigt. pappa fick upp 3 gäddor och 1 abborre idag. jag fick upp 2 små-abborrar. men jaja, bättre lycka imorrn! jag kan ju tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom det är farmors data. men när jag kommer hem igen så får ni se lite bilder!
sitter i en fet fåtölj och kollar på något program som inte är lika fet. puss!

Vattenskoter

heeej! igår åkte jag vattenskoter hela dagen nästan, söönt! idag har jag bara chillat nere på bryggan, solat och varit med moa en stund. Saknar hanna så sjuukt mycke! det är tomt utan dig ska du veta!
nu ska jag ner till bryggan igen! puss

fiske!

bild från påskas

tjänare!
nu är jag i fränsta hos min farmor och farfar. det är sjukt varmt här, typ 28°. kanske är det i stockholm oxå...
jag och pappa fiskade hela dagen igår. ingen fisk fick vi ta hem dock. men jag fick 2 abborrar! små som attan.
pappa fick 3 gäddor. 1 av dom fick han inte upp, och den var hans livs största gädda! den var seriöst en monstergädda. den var läskigt stor! han ryckte av draget, så han simmar tunt med en 13cm drag i käften. 2bad.
imorse var jag och pappa iväg till sundsvall och köpte fiskegrejer. jag fick massa nya drag till kingen!
jag har det fett bra här, men vill ändå till vaxholm... saknar vicki! ååhh, som ni kanske har läst så ska hon få en hundvalp! JAG DÖR. längtar tills den kommer :) snart ska jag och pappa ut och fiska! puss på er.

Grinda med Eriksson

igår åkte jag till grinda med Malin, Max och jakob. jag tror vattenskotern dit så då ville ju jakob och max åka med mig, sen badade vi typ och åkte runt och solade och käkade, hade det almänt trevligt! men hanna var saknad!!!! ♥
jaja, nu ska jag ut och sola och sen förmodligen åker jag till vaxholm till max och jakob eller så kommer dom hit, vi får se.

Min lilla Troy


I´m back!






Russpiggen/Ruskis


tjatja!
nu är jag hemma på skarpö. ridlägret var gryyymt! hästen på bilderna hade jag på ridlägret.
det gick väldigt bra faktiskt. jag har mycket mer bilder som ni ska få se.
igår var det midsommar, ganska långtåkigt. i slutändan blev allt lite roligare. jag och några kompisar på skarpö vandrade runt på skarpö och snackade, det var chill. snart så åker jag till mamma, vi ska äta thaimat och kolla på film! mysigt. imorgon åker jag och pappa till uppsala till sysslingarna. vi får se om vi sover där. om vi inte gör det så åker vi vidare till farmor & farfar! om jag inte redan har skrivit det i något inlägg så ska jag,pappa, min syssling emil och hans pappa åka upp till tjingen och bo i en liten stuga utan el och fiska i 1 vecka!

nu ska jag packa lite inför imorgon. puss!

sex and the city 2

hejhej! jag och karin har precis kollar på sex and the city, och nu står hon i dushen. Snart ska vi dra nånstans och käka och se ska vi nog köra lite minigolf ;) det ska bli kul! igår var vi hos familjen lepisk på middag sen åkte jag och karin hem lite innan de andra. när vi kom hem fiskade vi och vi fick en fisk men ingen av oss kunde ta bort kroken så vi försökte bryta nacken på den men det gick inte så bra... hehe. så karin fick huga av huvudet. uuusch!

jätte ondödigt och långt inlägg men iaf! haré!

Moppe

Hej!! jag och karin har fiskat, åt moppe, kollat på film och typ chillat. det har inte varit så himla bra väder men nu har det varit sol iaf! vi har precis käkat en mycket god lunch och snart ska vi ta moppen och åka och plocka blommor så att vi kan göra midsommar kransar!

Ha en trevlig midsommar allihopa!! ♥


Trevlig Midsommar


söderhamn


efter regn kommer sol

bilder som jag tog igår.
nu har jag packat det sista och åker snart till universitetet där karin och hennes familj plockar upp mig! jag kommer inte kunna blogg så mycke men vi får se. trevlig midsommar!

Gröna Lund

God morgon! nu ska jag fixa mig lite snabbt, käka frukost och sen dra till bussen! ska träffa karin i stan sen åker vi till grönan. va och köpte mitt guldkort igår, hehe lite sent men aja. och imorrn drar jag till karins land! Puss

Bara jag?

haha är det bara jag som märkt att i nästan alla veronica maggios låtar i satan i gatan albumet har hon med ordet "hallen" ? :P



hahaha det ser inte ut som jag!!

jag va bara tvungen det ser verkligen inte ut som jag!! typ halvt ner drogade eller nått! den bjusar jag på!

Väckt av städerskan...

varför kan det inte vara bra väder? det är ju sommarlov!
Godmorgon! är skit trött för att våran städerska började dammsuga kl. 7:30 ! och såklart kan man inte somna om... ska försöka blogga så mycket som möjligt nu när hanna inte kommer hinna så mycke! idag ska jag nog hänga med till stan med mamma och fixa lite saker. Och mamma tycker hunden ska heta Tristan, fast jag tycker inte det är så himla fint. eller?

Ridläger



Gutenmorgeeen
Nu ska vi snart gå ner och äta frukost. ska bli feeeeeeett att gå på ridläger!
hoppas vicki uppdaterar mycket nu. puss!


So damn nice

















badabadabada! det var fett nice! vi badade och bastade i typ 1 timme. me like.
när vi kom upp till huset slängde jag på mig min onepiece och fick efterrätt! jordgubbar med vaniljglass. åhåhåh.
efter det tog jag en dusch och satte på mig onepiecen igen. jag älskar den
imorgon är det ridläger somsagt. vi ska vara där kl 09.00. jag kommer troligtvis få Ruskis!
så ingen bloggning på 3 dagar för min del. vicki kommer nog blogga :)

som ni såg så ska vicki få en hundvalp! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! det ska bli fett awesome! aahhh!
jag dör. seriöst. en hundvalp som jag typ kommer träffa varje dag? kommer typ bli som den hunden jag aldrig fick.
nu är det dags o sova, så jag kommer upp imorrn. ja, med tanke på att jag sov till kl 12.00 idag...
godnatt!

Hanna

haha, jättefin bild...
saknar dig hjärtat, hur ska det gå när vi inte kommer ses på minst två veckor till?!

Home Sweet Home

en av dom 6 valparna är min om 1 månad! :D
Kom nyss hem från elins pappa, det har varit as kul fast lite synd med vädret men aja. nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som jag vet inte vad -.- Och juste om ni kommer på ett namn på T till en han hund kan ni alltid skriva en kommentar! :)

Regn


öronen


jag och ruskis har likadan hårfärg!

Hey dudes!
den här dagen har gått sjukt fort. jag och alice satte alla våra pappersflygplan på prov. mina vann!
vi har hunnit med massor. som jag sa igår, vi hittar alltid på något. nyss så åt vi av mormors goda mat. hurgottsomhelst! alltid. Kent har en bastu som flyter på en flytbrygga, och den är varm nu. så jag och alice ska gå ner och bada bastu! nice. puss!

är bara tvungen, mormors katt gick alldeles nyss rakt över mitt tangentbord. haha.


Grapefrukt


När vi hjälper Mia med att fylla hästarnas badkar med vatten


Mia kör iväg, och hästarna följer efter, haha

Don´t leave me!


Mia!

Söt Alice!


Alice till vänster och jag till höger. Vi får skjuts på traktorn till stallet! Som jag skrev i något inlägg, världens fulaste ridstrumpor. haha

Goddag!
Blev precis klar med alice design på hennes blogg. Det tog typ 5 min. Det gick nämligen inte så bra för Alice...
För det första kunde hon inte sätta min dator... Visst, den är lite cepe, men det tog seriöst 10 min för henne? haha.
För det andra skulle hon skapa en blogg. Hon gjorde minst 5 bloggar. Hon skrev fel på varje blogg! Varje gång var det någon bokstav som fattades eller var fel. haha. För det tredje. När hon gjorde fel en sjätte gång orkade jag inte mer, jag tog datorn och gjorde det själv. Så när jag hade fixat hennes design, gissa vad jag ser? Hon hade skrivit fel nu oxå!? Näfyfan... så jag gjorde en ny blogg till alice och gjorde om designen igen... men nu så är det bra! äntligen...
fan vad hon kan va trög ibland. hahhaha.

Vi vaknade kl 12.00. Mormor kom in i rummet och sade att hon hade gjort pankisar! Alltså pannkakor.
det var so damn gott! bra start på dagen. imorgon är det ridläger! jag kommer förmodligen få Russpiggen.
usch, nu tog mitt grapefrukt tuggummi slut på smak, uäk.
Nu ska jag kolla bloglovin. puss!

Trött


Millen sover, haha


Ett hjärta :)


Alice och Millen

Millen

Alice börjar sitt dressyrpass med Millen




Dressyr på högsta nivå! haha

Godkväll!
Ligger under täcket med datorn i knät och hör Alice mumla för sig själv i den andra sängen. Hon försöker lära sig bloggdesign. Det tar ett tag att lära sig. Jag sa till henne att hon får lära sig det själv, som jag gjorde.
Vi har ätit världens godaste middag. Jag njöt av den varje sekund. Till efterrätt var det fruktsallad med glass! Mormor är bäst. Jag älskar henne! Hon är bäst helt enkelt. Imorgon är det stängt på stallet. Så vi är här hemma och har det bra. Jag och Alice lär väl hitta på någonting. Det kan vara från att rita Göran Persson till att ha pappers-flygplans-tävling. Så jag antar att vi hittar på något!

Annars då. Jag saknar Vicki fett mycket. Som man säger, man inser inte hur bra man verkligen har det föräns det är borta.




Elins pappa



heeejsan! nu sitter jag, elin och hanna(elins syrra) och kollar på nån konstig film :P vi är hemma hos elins pappa och idag har vi badat och typ chillat, vi skulle ridigt först men det blev ändrade planer. imorrgon åker vi hem sen måste jag packa igen för jag ska upp till karins landställe i söderhamn över middsommar! SOFT!
jaja nu ska jag va social! Puss

Kallt



Jag och Alice!



Atom



Jag kollar bort mot Alice och Millen, och jag ser det här. haha. Alice hade kliat honom på magen när han låg ner och han hade lagt sig raklång! när jag kom närmare hörde jag att han sov. gulligt!

Millen... Åsna!

Hey!
Vi har haft det awesome idag. Vi kom till stallet typ vid 13.30. När vi åkte förbi storhästhagen ser vi Mia hälla vatten i hästarnas badkar. så vi lämnar våra saker i stallet och åker till Mia! men Mia var precis klar, så vi fick skjuts till stallet på traktorn. jag filmade, så det kommer nog upp en video snart på bloggen. kl 15.00 så var det ridavslutning. då var det en liten uppvisning. Annie,Emmy,Natalia och Alice hade gymkana. för er som inte vet, gymkana är ridning med lekar typ. Annie och Emmy var i ett lag och Alice och Natalia var i ett lag. Emmy och Annie vann!
Efter det så frågade jag om jag fick rida, och det fick jag. Så jag hämtade Ampere i hagen, tog in honom i stallet, tränsade honom, borstade av honom lite och hoppade upp. Alice och jag tog en 20 min tur i skogen. mys!
vi skulle gå förbi en vattenspridare, det gick ju inget vidare... dom 2 fegaste hästarna i stallet. så vi hoppade av och fick förbi vattenspridaren.

för en stund sen badade jag och Alice i sjön! lika skönt som igår. men nu efteråt är det kallt som tusan. men nu har vi fått upp värmen igen. vi ligger under mitt täcke och lyssnar på musik. mmmmm. puss!


Mot stallet!


Lasse, Stjärna, Russpiggen och Alice

Russpiggen, Noire och Lasse

Alice och Ampere

Skuggan av mig och Ampere när han försöker äta upp min mobil

Ampere och Jag

Jag och Alice♥

Godermorgon.
Nu håller jag och Alice på att byta om till ridkläder, igen. Jag har på mig en av världens fulaste ridstrumpor, haha.
Vi åker typ om 30min. Vi kanske ska rida idag, det blev lite rörigt med allt, så vi får se!
nu ska jag sätta på mig dom sista sakerna. och juste, alla bilderna är tagna med min iphone, så inte bästa kvalitén.

puss!

Herregud


Kwesi och Atom

Galen tjej(Alice) med Sunset!

Snygg rump med Sunset




Jag visade hästarna att det fanns träd att gnaga på!

Stjärna heter denna häst, hon har åsneöron. haha

Hallo!
Jag och Alice gick upp kl 07.30 för att komma till stallet kl 09.00.
När vi kommer dit ser vi Mia, stallvärden som gör nästan allt på stallet! En av dom underbaraste människorna jag har träffat. Men där finns ingen ridlärare. Mia leder oss till hagen där ponnysarna står, dom vi har längtat efter att träffa väldigt mycket. Jag får kärlek direkt av söta,svarta Noire som går emot mig i hagen när jag kommer in. mmm!
vi står där och gullar med dom ett bra tag. när vi går tillbaka till stallet får vi reda på att vi ska ha lektion med en grupp kl 16.00... yes! fan asså, vi gick upp kl 07.30 för att ha en lektion kl 16.00. men den var vi inte med på, för vi hade det bra som vi hade. herregud... men vi har haft en bra dag idag! väldigt mysigt. gjort massvis! kul har vi haft. när vi gick till hagen en andra gång så hör jag den speciella ringsignalen jag har när just vicki ringer. gissa hur glad jag blev! jag saknar verkligen henne. och det har bara gått 2 dagar? hur ska jag klara mig? fan.

för en stund sen tog jag och alice ett kvällsdopp i sjön! hela 20 grader tror jag det var. skönt som fasen.
ligger i min onepiece i min säng med blött hår och lyssnar på musik med datorn i knät. alice gör likadant. puss!








Fredag

saknar hanna.

nu ska har jag packat klart och ska käka frukost och kolla på O.C! det finns typ inget bättre än O.C, tycker jag iaf. sen hinner jag nog lägga upp lite bilder på min skolavslutnings outfit! puss

upp och hoppa!

godmorgon! vaknade precis och ska börja packa, för jag ska till elins pappa över helgen! vet inte riktigt om jag kommer kunna uppdatera därifrån men ska göra det så ofta som det går! :)
igår var jag med elin, billy, arvid, max, edvin, linn och lisa, fast inte så himla länge... sen kom några från vår klass och vi typ chillade. jaja nu ska jag börja packa!

Tidigt



Godmorgon!
Nu byter jag och Alice om till ridkläder. Vi ska bara äta lite frukost, sen åker vi till stallet. Jag tror vi kommer vara kvar där ett tag efter lektionen. Så kanske inte så bra updatering från min sida idag! Vicki kanske gör det, får vi hoppas! haha. Jag saknar dig Vicki förresten♥ Puss på er!


Tingsryd



Hej!
Jag är nu hos mormor och kent med mina kusiner Alice och Agnes+ Agnes kompis Linda.
Agnes har någonting i hennes ljumske, så hon är på sjukhuset med Linda nu. Dom sover där inatt.
Agnes opererades för inte så längesedan, någon timme sedan tror jag. Det gjorde ont i hela mig att se henne lida så mycket förut. Jag bröt nästan ihop. Det var hemskt.

Egentligen ska vi alla 4 på ridläger den 20:nde. Men agnes kan inte, men rida lite kan hon nog.
Imorgon kl 09.00 ska jag och Alice på privatlektion! YES! Nu får Alice krupp på att hon inte hittar sin necessär eller någon lampa hon kan tända... Dags att hjälpa till innan hon får psykutbrott! Godnatt♥

Skolavslutning !

Tjenaa! just nu håller jag på att locka dom sista lockarna i håret och ska snart börja åka till färjan. det ska bli så himla skönt med sommarlov, äntligen! det tråkiga är att hanna åker till småland och vi kommer typ inte ses på en månad... men vi kommer ju ha kul ändå! Vet inte riktigt om jag ska ta med mig kameran eller inte men det får v se!

Välkommen till våran blogg!


hanna till vänster, viktoria till höger

hej och välkommen till våran blogg!
här skriver vi vad som händer i våra liv som vi kompletterar med mycket bilder och videoinlägg.
hanna,13 år, viktoria, 14 år. Viktoria kallas även Vicki. Vicki kör vattenskoter som kommer ta oss vart vi vill i sommar.
Hanna har en longboard som tar henne vart hon vill. Vi bor på grannöarna Skarpö och Rindö. Hanna på Skarpö och Viktoria på Rindö. That´s about it. ENJOY!

RSS 2.0
hannaochvicki -

Städning!

idag har vi bara städat och ska fortsätta städa! vi brukar ju alltid fira Amerikanska nationaldagen efter som att pappa och mamma bodde i usa förut med min syrra och brorsa. men lite senare tror jag nog att jag tar en sväng med vattenskoter, det är så sjukt skönt när man inte har nåt att göra! sen får vi se om jag ska träffa nån.
hare bra i det varma vädret!

32°C

ser typ inte ut som jag! haha

godermorgon
vaknade för ungefär 1 timme sen, kunde ha sovit längre... men jag ville inte sova bort dagen när det är så fint väder!  det ska bli 32°C idag, shieeet. fett skönt, fett varmt. idag ska inte jag och pappa fiska hela dagen, utan vi åker ut på sjön typ vid 19.00 och fiskar till typ 22.30! nice. så istället kanske vi träffar mina sysslingar som bor i sundsvall och badar. haha, juste! jag drömde om vicki inatt... jag drömde att jag kom hem igen, och vicki var inte beredd på det, så hon blev fett glad! önskar att det skulle varit på riktigt.. men som sagt så har jag ju det awesome här. have a nice day. puss!

fiskat

SNACKA om stor gädda!

hallo!
ingen fisk idag heller... eller jo, men den slängde vi tillbax. det var en abborre som pappa fick upp, men eftersom vi inte fick upp någon mer ätlig abborre så skulle det bara vara onödigt. pappa fick upp 3 gäddor och 1 abborre idag. jag fick upp 2 små-abborrar. men jaja, bättre lycka imorrn! jag kan ju tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom det är farmors data. men när jag kommer hem igen så får ni se lite bilder!
sitter i en fet fåtölj och kollar på något program som inte är lika fet. puss!

Vattenskoter

heeej! igår åkte jag vattenskoter hela dagen nästan, söönt! idag har jag bara chillat nere på bryggan, solat och varit med moa en stund. Saknar hanna så sjuukt mycke! det är tomt utan dig ska du veta!
nu ska jag ner till bryggan igen! puss

fiske!

bild från påskas

tjänare!
nu är jag i fränsta hos min farmor och farfar. det är sjukt varmt här, typ 28°. kanske är det i stockholm oxå...
jag och pappa fiskade hela dagen igår. ingen fisk fick vi ta hem dock. men jag fick 2 abborrar! små som attan.
pappa fick 3 gäddor. 1 av dom fick han inte upp, och den var hans livs största gädda! den var seriöst en monstergädda. den var läskigt stor! han ryckte av draget, så han simmar tunt med en 13cm drag i käften. 2bad.
imorse var jag och pappa iväg till sundsvall och köpte fiskegrejer. jag fick massa nya drag till kingen!
jag har det fett bra här, men vill ändå till vaxholm... saknar vicki! ååhh, som ni kanske har läst så ska hon få en hundvalp! JAG DÖR. längtar tills den kommer :) snart ska jag och pappa ut och fiska! puss på er.

Grinda med Eriksson

igår åkte jag till grinda med Malin, Max och jakob. jag tror vattenskotern dit så då ville ju jakob och max åka med mig, sen badade vi typ och åkte runt och solade och käkade, hade det almänt trevligt! men hanna var saknad!!!! ♥
jaja, nu ska jag ut och sola och sen förmodligen åker jag till vaxholm till max och jakob eller så kommer dom hit, vi får se.

Min lilla Troy


I´m back!






Russpiggen/Ruskis


tjatja!
nu är jag hemma på skarpö. ridlägret var gryyymt! hästen på bilderna hade jag på ridlägret.
det gick väldigt bra faktiskt. jag har mycket mer bilder som ni ska få se.
igår var det midsommar, ganska långtåkigt. i slutändan blev allt lite roligare. jag och några kompisar på skarpö vandrade runt på skarpö och snackade, det var chill. snart så åker jag till mamma, vi ska äta thaimat och kolla på film! mysigt. imorgon åker jag och pappa till uppsala till sysslingarna. vi får se om vi sover där. om vi inte gör det så åker vi vidare till farmor & farfar! om jag inte redan har skrivit det i något inlägg så ska jag,pappa, min syssling emil och hans pappa åka upp till tjingen och bo i en liten stuga utan el och fiska i 1 vecka!

nu ska jag packa lite inför imorgon. puss!

sex and the city 2

hejhej! jag och karin har precis kollar på sex and the city, och nu står hon i dushen. Snart ska vi dra nånstans och käka och se ska vi nog köra lite minigolf ;) det ska bli kul! igår var vi hos familjen lepisk på middag sen åkte jag och karin hem lite innan de andra. när vi kom hem fiskade vi och vi fick en fisk men ingen av oss kunde ta bort kroken så vi försökte bryta nacken på den men det gick inte så bra... hehe. så karin fick huga av huvudet. uuusch!

jätte ondödigt och långt inlägg men iaf! haré!

Moppe

Hej!! jag och karin har fiskat, åt moppe, kollat på film och typ chillat. det har inte varit så himla bra väder men nu har det varit sol iaf! vi har precis käkat en mycket god lunch och snart ska vi ta moppen och åka och plocka blommor så att vi kan göra midsommar kransar!

Ha en trevlig midsommar allihopa!! ♥


Trevlig Midsommar


söderhamn


efter regn kommer sol

bilder som jag tog igår.
nu har jag packat det sista och åker snart till universitetet där karin och hennes familj plockar upp mig! jag kommer inte kunna blogg så mycke men vi får se. trevlig midsommar!

Gröna Lund

God morgon! nu ska jag fixa mig lite snabbt, käka frukost och sen dra till bussen! ska träffa karin i stan sen åker vi till grönan. va och köpte mitt guldkort igår, hehe lite sent men aja. och imorrn drar jag till karins land! Puss

Bara jag?

haha är det bara jag som märkt att i nästan alla veronica maggios låtar i satan i gatan albumet har hon med ordet "hallen" ? :P



hahaha det ser inte ut som jag!!

jag va bara tvungen det ser verkligen inte ut som jag!! typ halvt ner drogade eller nått! den bjusar jag på!

Väckt av städerskan...

varför kan det inte vara bra väder? det är ju sommarlov!
Godmorgon! är skit trött för att våran städerska började dammsuga kl. 7:30 ! och såklart kan man inte somna om... ska försöka blogga så mycket som möjligt nu när hanna inte kommer hinna så mycke! idag ska jag nog hänga med till stan med mamma och fixa lite saker. Och mamma tycker hunden ska heta Tristan, fast jag tycker inte det är så himla fint. eller?

Ridläger



Gutenmorgeeen
Nu ska vi snart gå ner och äta frukost. ska bli feeeeeeett att gå på ridläger!
hoppas vicki uppdaterar mycket nu. puss!


So damn nice

















badabadabada! det var fett nice! vi badade och bastade i typ 1 timme. me like.
när vi kom upp till huset slängde jag på mig min onepiece och fick efterrätt! jordgubbar med vaniljglass. åhåhåh.
efter det tog jag en dusch och satte på mig onepiecen igen. jag älskar den
imorgon är det ridläger somsagt. vi ska vara där kl 09.00. jag kommer troligtvis få Ruskis!
så ingen bloggning på 3 dagar för min del. vicki kommer nog blogga :)

som ni såg så ska vicki få en hundvalp! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! det ska bli fett awesome! aahhh!
jag dör. seriöst. en hundvalp som jag typ kommer träffa varje dag? kommer typ bli som den hunden jag aldrig fick.
nu är det dags o sova, så jag kommer upp imorrn. ja, med tanke på att jag sov till kl 12.00 idag...
godnatt!

Hanna

haha, jättefin bild...
saknar dig hjärtat, hur ska det gå när vi inte kommer ses på minst två veckor till?!

Home Sweet Home

en av dom 6 valparna är min om 1 månad! :D
Kom nyss hem från elins pappa, det har varit as kul fast lite synd med vädret men aja. nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som jag vet inte vad -.- Och juste om ni kommer på ett namn på T till en han hund kan ni alltid skriva en kommentar! :)

Regn


öronen


jag och ruskis har likadan hårfärg!

Hey dudes!
den här dagen har gått sjukt fort. jag och alice satte alla våra pappersflygplan på prov. mina vann!
vi har hunnit med massor. som jag sa igår, vi hittar alltid på något. nyss så åt vi av mormors goda mat. hurgottsomhelst! alltid. Kent har en bastu som flyter på en flytbrygga, och den är varm nu. så jag och alice ska gå ner och bada bastu! nice. puss!

är bara tvungen, mormors katt gick alldeles nyss rakt över mitt tangentbord. haha.


Grapefrukt


När vi hjälper Mia med att fylla hästarnas badkar med vatten


Mia kör iväg, och hästarna följer efter, haha

Don´t leave me!


Mia!

Söt Alice!


Alice till vänster och jag till höger. Vi får skjuts på traktorn till stallet! Som jag skrev i något inlägg, världens fulaste ridstrumpor. haha

Goddag!
Blev precis klar med alice design på hennes blogg. Det tog typ 5 min. Det gick nämligen inte så bra för Alice...
För det första kunde hon inte sätta min dator... Visst, den är lite cepe, men det tog seriöst 10 min för henne? haha.
För det andra skulle hon skapa en blogg. Hon gjorde minst 5 bloggar. Hon skrev fel på varje blogg! Varje gång var det någon bokstav som fattades eller var fel. haha. För det tredje. När hon gjorde fel en sjätte gång orkade jag inte mer, jag tog datorn och gjorde det själv. Så när jag hade fixat hennes design, gissa vad jag ser? Hon hade skrivit fel nu oxå!? Näfyfan... så jag gjorde en ny blogg till alice och gjorde om designen igen... men nu så är det bra! äntligen...
fan vad hon kan va trög ibland. hahhaha.

Vi vaknade kl 12.00. Mormor kom in i rummet och sade att hon hade gjort pankisar! Alltså pannkakor.
det var so damn gott! bra start på dagen. imorgon är det ridläger! jag kommer förmodligen få Russpiggen.
usch, nu tog mitt grapefrukt tuggummi slut på smak, uäk.
Nu ska jag kolla bloglovin. puss!

Trött


Millen sover, haha


Ett hjärta :)


Alice och Millen

Millen

Alice börjar sitt dressyrpass med Millen




Dressyr på högsta nivå! haha

Godkväll!
Ligger under täcket med datorn i knät och hör Alice mumla för sig själv i den andra sängen. Hon försöker lära sig bloggdesign. Det tar ett tag att lära sig. Jag sa till henne att hon får lära sig det själv, som jag gjorde.
Vi har ätit världens godaste middag. Jag njöt av den varje sekund. Till efterrätt var det fruktsallad med glass! Mormor är bäst. Jag älskar henne! Hon är bäst helt enkelt. Imorgon är det stängt på stallet. Så vi är här hemma och har det bra. Jag och Alice lär väl hitta på någonting. Det kan vara från att rita Göran Persson till att ha pappers-flygplans-tävling. Så jag antar att vi hittar på något!

Annars då. Jag saknar Vicki fett mycket. Som man säger, man inser inte hur bra man verkligen har det föräns det är borta.




Elins pappa



heeejsan! nu sitter jag, elin och hanna(elins syrra) och kollar på nån konstig film :P vi är hemma hos elins pappa och idag har vi badat och typ chillat, vi skulle ridigt först men det blev ändrade planer. imorrgon åker vi hem sen måste jag packa igen för jag ska upp till karins landställe i söderhamn över middsommar! SOFT!
jaja nu ska jag va social! Puss

Kallt



Jag och Alice!



Atom



Jag kollar bort mot Alice och Millen, och jag ser det här. haha. Alice hade kliat honom på magen när han låg ner och han hade lagt sig raklång! när jag kom närmare hörde jag att han sov. gulligt!

Millen... Åsna!

Hey!
Vi har haft det awesome idag. Vi kom till stallet typ vid 13.30. När vi åkte förbi storhästhagen ser vi Mia hälla vatten i hästarnas badkar. så vi lämnar våra saker i stallet och åker till Mia! men Mia var precis klar, så vi fick skjuts till stallet på traktorn. jag filmade, så det kommer nog upp en video snart på bloggen. kl 15.00 så var det ridavslutning. då var det en liten uppvisning. Annie,Emmy,Natalia och Alice hade gymkana. för er som inte vet, gymkana är ridning med lekar typ. Annie och Emmy var i ett lag och Alice och Natalia var i ett lag. Emmy och Annie vann!
Efter det så frågade jag om jag fick rida, och det fick jag. Så jag hämtade Ampere i hagen, tog in honom i stallet, tränsade honom, borstade av honom lite och hoppade upp. Alice och jag tog en 20 min tur i skogen. mys!
vi skulle gå förbi en vattenspridare, det gick ju inget vidare... dom 2 fegaste hästarna i stallet. så vi hoppade av och fick förbi vattenspridaren.

för en stund sen badade jag och Alice i sjön! lika skönt som igår. men nu efteråt är det kallt som tusan. men nu har vi fått upp värmen igen. vi ligger under mitt täcke och lyssnar på musik. mmmmm. puss!


Mot stallet!


Lasse, Stjärna, Russpiggen och Alice

Russpiggen, Noire och Lasse

Alice och Ampere

Skuggan av mig och Ampere när han försöker äta upp min mobil

Ampere och Jag

Jag och Alice♥

Godermorgon.
Nu håller jag och Alice på att byta om till ridkläder, igen. Jag har på mig en av världens fulaste ridstrumpor, haha.
Vi åker typ om 30min. Vi kanske ska rida idag, det blev lite rörigt med allt, så vi får se!
nu ska jag sätta på mig dom sista sakerna. och juste, alla bilderna är tagna med min iphone, så inte bästa kvalitén.

puss!

Herregud


Kwesi och Atom

Galen tjej(Alice) med Sunset!

Snygg rump med Sunset




Jag visade hästarna att det fanns träd att gnaga på!

Stjärna heter denna häst, hon har åsneöron. haha

Hallo!
Jag och Alice gick upp kl 07.30 för att komma till stallet kl 09.00.
När vi kommer dit ser vi Mia, stallvärden som gör nästan allt på stallet! En av dom underbaraste människorna jag har träffat. Men där finns ingen ridlärare. Mia leder oss till hagen där ponnysarna står, dom vi har längtat efter att träffa väldigt mycket. Jag får kärlek direkt av söta,svarta Noire som går emot mig i hagen när jag kommer in. mmm!
vi står där och gullar med dom ett bra tag. när vi går tillbaka till stallet får vi reda på att vi ska ha lektion med en grupp kl 16.00... yes! fan asså, vi gick upp kl 07.30 för att ha en lektion kl 16.00. men den var vi inte med på, för vi hade det bra som vi hade. herregud... men vi har haft en bra dag idag! väldigt mysigt. gjort massvis! kul har vi haft. när vi gick till hagen en andra gång så hör jag den speciella ringsignalen jag har när just vicki ringer. gissa hur glad jag blev! jag saknar verkligen henne. och det har bara gått 2 dagar? hur ska jag klara mig? fan.

för en stund sen tog jag och alice ett kvällsdopp i sjön! hela 20 grader tror jag det var. skönt som fasen.
ligger i min onepiece i min säng med blött hår och lyssnar på musik med datorn i knät. alice gör likadant. puss!








Fredag

saknar hanna.

nu ska har jag packat klart och ska käka frukost och kolla på O.C! det finns typ inget bättre än O.C, tycker jag iaf. sen hinner jag nog lägga upp lite bilder på min skolavslutnings outfit! puss

upp och hoppa!

godmorgon! vaknade precis och ska börja packa, för jag ska till elins pappa över helgen! vet inte riktigt om jag kommer kunna uppdatera därifrån men ska göra det så ofta som det går! :)
igår var jag med elin, billy, arvid, max, edvin, linn och lisa, fast inte så himla länge... sen kom några från vår klass och vi typ chillade. jaja nu ska jag börja packa!

Tidigt



Godmorgon!
Nu byter jag och Alice om till ridkläder. Vi ska bara äta lite frukost, sen åker vi till stallet. Jag tror vi kommer vara kvar där ett tag efter lektionen. Så kanske inte så bra updatering från min sida idag! Vicki kanske gör det, får vi hoppas! haha. Jag saknar dig Vicki förresten♥ Puss på er!


Tingsryd



Hej!
Jag är nu hos mormor och kent med mina kusiner Alice och Agnes+ Agnes kompis Linda.
Agnes har någonting i hennes ljumske, så hon är på sjukhuset med Linda nu. Dom sover där inatt.
Agnes opererades för inte så längesedan, någon timme sedan tror jag. Det gjorde ont i hela mig att se henne lida så mycket förut. Jag bröt nästan ihop. Det var hemskt.

Egentligen ska vi alla 4 på ridläger den 20:nde. Men agnes kan inte, men rida lite kan hon nog.
Imorgon kl 09.00 ska jag och Alice på privatlektion! YES! Nu får Alice krupp på att hon inte hittar sin necessär eller någon lampa hon kan tända... Dags att hjälpa till innan hon får psykutbrott! Godnatt♥

Skolavslutning !

Tjenaa! just nu håller jag på att locka dom sista lockarna i håret och ska snart börja åka till färjan. det ska bli så himla skönt med sommarlov, äntligen! det tråkiga är att hanna åker till småland och vi kommer typ inte ses på en månad... men vi kommer ju ha kul ändå! Vet inte riktigt om jag ska ta med mig kameran eller inte men det får v se!

Välkommen till våran blogg!


hanna till vänster, viktoria till höger

hej och välkommen till våran blogg!
här skriver vi vad som händer i våra liv som vi kompletterar med mycket bilder och videoinlägg.
hanna,13 år, viktoria, 14 år. Viktoria kallas även Vicki. Vicki kör vattenskoter som kommer ta oss vart vi vill i sommar.
Hanna har en longboard som tar henne vart hon vill. Vi bor på grannöarna Skarpö och Rindö. Hanna på Skarpö och Viktoria på Rindö. That´s about it. ENJOY!

hannaochvicki -

Städning!

idag har vi bara städat och ska fortsätta städa! vi brukar ju alltid fira Amerikanska nationaldagen efter som att pappa och mamma bodde i usa förut med min syrra och brorsa. men lite senare tror jag nog att jag tar en sväng med vattenskoter, det är så sjukt skönt när man inte har nåt att göra! sen får vi se om jag ska träffa nån.
hare bra i det varma vädret!

32°C

ser typ inte ut som jag! haha

godermorgon
vaknade för ungefär 1 timme sen, kunde ha sovit längre... men jag ville inte sova bort dagen när det är så fint väder!  det ska bli 32°C idag, shieeet. fett skönt, fett varmt. idag ska inte jag och pappa fiska hela dagen, utan vi åker ut på sjön typ vid 19.00 och fiskar till typ 22.30! nice. så istället kanske vi träffar mina sysslingar som bor i sundsvall och badar. haha, juste! jag drömde om vicki inatt... jag drömde att jag kom hem igen, och vicki var inte beredd på det, så hon blev fett glad! önskar att det skulle varit på riktigt.. men som sagt så har jag ju det awesome här. have a nice day. puss!

fiskat

SNACKA om stor gädda!

hallo!
ingen fisk idag heller... eller jo, men den slängde vi tillbax. det var en abborre som pappa fick upp, men eftersom vi inte fick upp någon mer ätlig abborre så skulle det bara vara onödigt. pappa fick upp 3 gäddor och 1 abborre idag. jag fick upp 2 små-abborrar. men jaja, bättre lycka imorrn! jag kan ju tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom det är farmors data. men när jag kommer hem igen så får ni se lite bilder!
sitter i en fet fåtölj och kollar på något program som inte är lika fet. puss!

Vattenskoter

heeej! igår åkte jag vattenskoter hela dagen nästan, söönt! idag har jag bara chillat nere på bryggan, solat och varit med moa en stund. Saknar hanna så sjuukt mycke! det är tomt utan dig ska du veta!
nu ska jag ner till bryggan igen! puss

fiske!

bild från påskas

tjänare!
nu är jag i fränsta hos min farmor och farfar. det är sjukt varmt här, typ 28°. kanske är det i stockholm oxå...
jag och pappa fiskade hela dagen igår. ingen fisk fick vi ta hem dock. men jag fick 2 abborrar! små som attan.
pappa fick 3 gäddor. 1 av dom fick han inte upp, och den var hans livs största gädda! den var seriöst en monstergädda. den var läskigt stor! han ryckte av draget, så han simmar tunt med en 13cm drag i käften. 2bad.
imorse var jag och pappa iväg till sundsvall och köpte fiskegrejer. jag fick massa nya drag till kingen!
jag har det fett bra här, men vill ändå till vaxholm... saknar vicki! ååhh, som ni kanske har läst så ska hon få en hundvalp! JAG DÖR. längtar tills den kommer :) snart ska jag och pappa ut och fiska! puss på er.

Grinda med Eriksson

igår åkte jag till grinda med Malin, Max och jakob. jag tror vattenskotern dit så då ville ju jakob och max åka med mig, sen badade vi typ och åkte runt och solade och käkade, hade det almänt trevligt! men hanna var saknad!!!! ♥
jaja, nu ska jag ut och sola och sen förmodligen åker jag till vaxholm till max och jakob eller så kommer dom hit, vi får se.

Min lilla Troy


I´m back!






Russpiggen/Ruskis


tjatja!
nu är jag hemma på skarpö. ridlägret var gryyymt! hästen på bilderna hade jag på ridlägret.
det gick väldigt bra faktiskt. jag har mycket mer bilder som ni ska få se.
igår var det midsommar, ganska långtåkigt. i slutändan blev allt lite roligare. jag och några kompisar på skarpö vandrade runt på skarpö och snackade, det var chill. snart så åker jag till mamma, vi ska äta thaimat och kolla på film! mysigt. imorgon åker jag och pappa till uppsala till sysslingarna. vi får se om vi sover där. om vi inte gör det så åker vi vidare till farmor & farfar! om jag inte redan har skrivit det i något inlägg så ska jag,pappa, min syssling emil och hans pappa åka upp till tjingen och bo i en liten stuga utan el och fiska i 1 vecka!

nu ska jag packa lite inför imorgon. puss!

sex and the city 2

hejhej! jag och karin har precis kollar på sex and the city, och nu står hon i dushen. Snart ska vi dra nånstans och käka och se ska vi nog köra lite minigolf ;) det ska bli kul! igår var vi hos familjen lepisk på middag sen åkte jag och karin hem lite innan de andra. när vi kom hem fiskade vi och vi fick en fisk men ingen av oss kunde ta bort kroken så vi försökte bryta nacken på den men det gick inte så bra... hehe. så karin fick huga av huvudet. uuusch!

jätte ondödigt och långt inlägg men iaf! haré!

Moppe

Hej!! jag och karin har fiskat, åt moppe, kollat på film och typ chillat. det har inte varit så himla bra väder men nu har det varit sol iaf! vi har precis käkat en mycket god lunch och snart ska vi ta moppen och åka och plocka blommor så att vi kan göra midsommar kransar!

Ha en trevlig midsommar allihopa!! ♥


Trevlig Midsommar


söderhamn


efter regn kommer sol

bilder som jag tog igår.
nu har jag packat det sista och åker snart till universitetet där karin och hennes familj plockar upp mig! jag kommer inte kunna blogg så mycke men vi får se. trevlig midsommar!

Gröna Lund

God morgon! nu ska jag fixa mig lite snabbt, käka frukost och sen dra till bussen! ska träffa karin i stan sen åker vi till grönan. va och köpte mitt guldkort igår, hehe lite sent men aja. och imorrn drar jag till karins land! Puss

Bara jag?

haha är det bara jag som märkt att i nästan alla veronica maggios låtar i satan i gatan albumet har hon med ordet "hallen" ? :P



hahaha det ser inte ut som jag!!

jag va bara tvungen det ser verkligen inte ut som jag!! typ halvt ner drogade eller nått! den bjusar jag på!

Väckt av städerskan...

varför kan det inte vara bra väder? det är ju sommarlov!
Godmorgon! är skit trött för att våran städerska började dammsuga kl. 7:30 ! och såklart kan man inte somna om... ska försöka blogga så mycket som möjligt nu när hanna inte kommer hinna så mycke! idag ska jag nog hänga med till stan med mamma och fixa lite saker. Och mamma tycker hunden ska heta Tristan, fast jag tycker inte det är så himla fint. eller?

Ridläger



Gutenmorgeeen
Nu ska vi snart gå ner och äta frukost. ska bli feeeeeeett att gå på ridläger!
hoppas vicki uppdaterar mycket nu. puss!


So damn nice

















badabadabada! det var fett nice! vi badade och bastade i typ 1 timme. me like.
när vi kom upp till huset slängde jag på mig min onepiece och fick efterrätt! jordgubbar med vaniljglass. åhåhåh.
efter det tog jag en dusch och satte på mig onepiecen igen. jag älskar den
imorgon är det ridläger somsagt. vi ska vara där kl 09.00. jag kommer troligtvis få Ruskis!
så ingen bloggning på 3 dagar för min del. vicki kommer nog blogga :)

som ni såg så ska vicki få en hundvalp! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! det ska bli fett awesome! aahhh!
jag dör. seriöst. en hundvalp som jag typ kommer träffa varje dag? kommer typ bli som den hunden jag aldrig fick.
nu är det dags o sova, så jag kommer upp imorrn. ja, med tanke på att jag sov till kl 12.00 idag...
godnatt!

Hanna

haha, jättefin bild...
saknar dig hjärtat, hur ska det gå när vi inte kommer ses på minst två veckor till?!

Home Sweet Home

en av dom 6 valparna är min om 1 månad! :D
Kom nyss hem från elins pappa, det har varit as kul fast lite synd med vädret men aja. nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som jag vet inte vad -.- Och juste om ni kommer på ett namn på T till en han hund kan ni alltid skriva en kommentar! :)

Regn


öronen


jag och ruskis har likadan hårfärg!

Hey dudes!
den här dagen har gått sjukt fort. jag och alice satte alla våra pappersflygplan på prov. mina vann!
vi har hunnit med massor. som jag sa igår, vi hittar alltid på något. nyss så åt vi av mormors goda mat. hurgottsomhelst! alltid. Kent har en bastu som flyter på en flytbrygga, och den är varm nu. så jag och alice ska gå ner och bada bastu! nice. puss!

är bara tvungen, mormors katt gick alldeles nyss rakt över mitt tangentbord. haha.


Grapefrukt


När vi hjälper Mia med att fylla hästarnas badkar med vatten


Mia kör iväg, och hästarna följer efter, haha

Don´t leave me!


Mia!

Söt Alice!


Alice till vänster och jag till höger. Vi får skjuts på traktorn till stallet! Som jag skrev i något inlägg, världens fulaste ridstrumpor. haha

Goddag!
Blev precis klar med alice design på hennes blogg. Det tog typ 5 min. Det gick nämligen inte så bra för Alice...
För det första kunde hon inte sätta min dator... Visst, den är lite cepe, men det tog seriöst 10 min för henne? haha.
För det andra skulle hon skapa en blogg. Hon gjorde minst 5 bloggar. Hon skrev fel på varje blogg! Varje gång var det någon bokstav som fattades eller var fel. haha. För det tredje. När hon gjorde fel en sjätte gång orkade jag inte mer, jag tog datorn och gjorde det själv. Så när jag hade fixat hennes design, gissa vad jag ser? Hon hade skrivit fel nu oxå!? Näfyfan... så jag gjorde en ny blogg till alice och gjorde om designen igen... men nu så är det bra! äntligen...
fan vad hon kan va trög ibland. hahhaha.

Vi vaknade kl 12.00. Mormor kom in i rummet och sade att hon hade gjort pankisar! Alltså pannkakor.
det var so damn gott! bra start på dagen. imorgon är det ridläger! jag kommer förmodligen få Russpiggen.
usch, nu tog mitt grapefrukt tuggummi slut på smak, uäk.
Nu ska jag kolla bloglovin. puss!

Trött


Millen sover, haha


Ett hjärta :)


Alice och Millen

Millen

Alice börjar sitt dressyrpass med Millen




Dressyr på högsta nivå! haha

Godkväll!
Ligger under täcket med datorn i knät och hör Alice mumla för sig själv i den andra sängen. Hon försöker lära sig bloggdesign. Det tar ett tag att lära sig. Jag sa till henne att hon får lära sig det själv, som jag gjorde.
Vi har ätit världens godaste middag. Jag njöt av den varje sekund. Till efterrätt var det fruktsallad med glass! Mormor är bäst. Jag älskar henne! Hon är bäst helt enkelt. Imorgon är det stängt på stallet. Så vi är här hemma och har det bra. Jag och Alice lär väl hitta på någonting. Det kan vara från att rita Göran Persson till att ha pappers-flygplans-tävling. Så jag antar att vi hittar på något!

Annars då. Jag saknar Vicki fett mycket. Som man säger, man inser inte hur bra man verkligen har det föräns det är borta.




Elins pappa



heeejsan! nu sitter jag, elin och hanna(elins syrra) och kollar på nån konstig film :P vi är hemma hos elins pappa och idag har vi badat och typ chillat, vi skulle ridigt först men det blev ändrade planer. imorrgon åker vi hem sen måste jag packa igen för jag ska upp till karins landställe i söderhamn över middsommar! SOFT!
jaja nu ska jag va social! Puss

Kallt



Jag och Alice!



Atom



Jag kollar bort mot Alice och Millen, och jag ser det här. haha. Alice hade kliat honom på magen när han låg ner och han hade lagt sig raklång! när jag kom närmare hörde jag att han sov. gulligt!

Millen... Åsna!

Hey!
Vi har haft det awesome idag. Vi kom till stallet typ vid 13.30. När vi åkte förbi storhästhagen ser vi Mia hälla vatten i hästarnas badkar. så vi lämnar våra saker i stallet och åker till Mia! men Mia var precis klar, så vi fick skjuts till stallet på traktorn. jag filmade, så det kommer nog upp en video snart på bloggen. kl 15.00 så var det ridavslutning. då var det en liten uppvisning. Annie,Emmy,Natalia och Alice hade gymkana. för er som inte vet, gymkana är ridning med lekar typ. Annie och Emmy var i ett lag och Alice och Natalia var i ett lag. Emmy och Annie vann!
Efter det så frågade jag om jag fick rida, och det fick jag. Så jag hämtade Ampere i hagen, tog in honom i stallet, tränsade honom, borstade av honom lite och hoppade upp. Alice och jag tog en 20 min tur i skogen. mys!
vi skulle gå förbi en vattenspridare, det gick ju inget vidare... dom 2 fegaste hästarna i stallet. så vi hoppade av och fick förbi vattenspridaren.

för en stund sen badade jag och Alice i sjön! lika skönt som igår. men nu efteråt är det kallt som tusan. men nu har vi fått upp värmen igen. vi ligger under mitt täcke och lyssnar på musik. mmmmm. puss!


Mot stallet!


Lasse, Stjärna, Russpiggen och Alice

Russpiggen, Noire och Lasse

Alice och Ampere

Skuggan av mig och Ampere när han försöker äta upp min mobil

Ampere och Jag

Jag och Alice♥

Godermorgon.
Nu håller jag och Alice på att byta om till ridkläder, igen. Jag har på mig en av världens fulaste ridstrumpor, haha.
Vi åker typ om 30min. Vi kanske ska rida idag, det blev lite rörigt med allt, så vi får se!
nu ska jag sätta på mig dom sista sakerna. och juste, alla bilderna är tagna med min iphone, så inte bästa kvalitén.

puss!

Herregud


Kwesi och Atom

Galen tjej(Alice) med Sunset!

Snygg rump med Sunset




Jag visade hästarna att det fanns träd att gnaga på!

Stjärna heter denna häst, hon har åsneöron. haha

Hallo!
Jag och Alice gick upp kl 07.30 för att komma till stallet kl 09.00.
När vi kommer dit ser vi Mia, stallvärden som gör nästan allt på stallet! En av dom underbaraste människorna jag har träffat. Men där finns ingen ridlärare. Mia leder oss till hagen där ponnysarna står, dom vi har längtat efter att träffa väldigt mycket. Jag får kärlek direkt av söta,svarta Noire som går emot mig i hagen när jag kommer in. mmm!
vi står där och gullar med dom ett bra tag. när vi går tillbaka till stallet får vi reda på att vi ska ha lektion med en grupp kl 16.00... yes! fan asså, vi gick upp kl 07.30 för att ha en lektion kl 16.00. men den var vi inte med på, för vi hade det bra som vi hade. herregud... men vi har haft en bra dag idag! väldigt mysigt. gjort massvis! kul har vi haft. när vi gick till hagen en andra gång så hör jag den speciella ringsignalen jag har när just vicki ringer. gissa hur glad jag blev! jag saknar verkligen henne. och det har bara gått 2 dagar? hur ska jag klara mig? fan.

för en stund sen tog jag och alice ett kvällsdopp i sjön! hela 20 grader tror jag det var. skönt som fasen.
ligger i min onepiece i min säng med blött hår och lyssnar på musik med datorn i knät. alice gör likadant. puss!








Fredag

saknar hanna.

nu ska har jag packat klart och ska käka frukost och kolla på O.C! det finns typ inget bättre än O.C, tycker jag iaf. sen hinner jag nog lägga upp lite bilder på min skolavslutnings outfit! puss

upp och hoppa!

godmorgon! vaknade precis och ska börja packa, för jag ska till elins pappa över helgen! vet inte riktigt om jag kommer kunna uppdatera därifrån men ska göra det så ofta som det går! :)
igår var jag med elin, billy, arvid, max, edvin, linn och lisa, fast inte så himla länge... sen kom några från vår klass och vi typ chillade. jaja nu ska jag börja packa!

Tidigt



Godmorgon!
Nu byter jag och Alice om till ridkläder. Vi ska bara äta lite frukost, sen åker vi till stallet. Jag tror vi kommer vara kvar där ett tag efter lektionen. Så kanske inte så bra updatering från min sida idag! Vicki kanske gör det, får vi hoppas! haha. Jag saknar dig Vicki förresten♥ Puss på er!


Tingsryd



Hej!
Jag är nu hos mormor och kent med mina kusiner Alice och Agnes+ Agnes kompis Linda.
Agnes har någonting i hennes ljumske, så hon är på sjukhuset med Linda nu. Dom sover där inatt.
Agnes opererades för inte så längesedan, någon timme sedan tror jag. Det gjorde ont i hela mig att se henne lida så mycket förut. Jag bröt nästan ihop. Det var hemskt.

Egentligen ska vi alla 4 på ridläger den 20:nde. Men agnes kan inte, men rida lite kan hon nog.
Imorgon kl 09.00 ska jag och Alice på privatlektion! YES! Nu får Alice krupp på att hon inte hittar sin necessär eller någon lampa hon kan tända... Dags att hjälpa till innan hon får psykutbrott! Godnatt♥

Skolavslutning !

Tjenaa! just nu håller jag på att locka dom sista lockarna i håret och ska snart börja åka till färjan. det ska bli så himla skönt med sommarlov, äntligen! det tråkiga är att hanna åker till småland och vi kommer typ inte ses på en månad... men vi kommer ju ha kul ändå! Vet inte riktigt om jag ska ta med mig kameran eller inte men det får v se!

Välkommen till våran blogg!


hanna till vänster, viktoria till höger

hej och välkommen till våran blogg!
här skriver vi vad som händer i våra liv som vi kompletterar med mycket bilder och videoinlägg.
hanna,13 år, viktoria, 14 år. Viktoria kallas även Vicki. Vicki kör vattenskoter som kommer ta oss vart vi vill i sommar.
Hanna har en longboard som tar henne vart hon vill. Vi bor på grannöarna Skarpö och Rindö. Hanna på Skarpö och Viktoria på Rindö. That´s about it. ENJOY!